The Great American Bash (2004)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

The Great American Bash (2004) oli 15. The Great American Bash showpaini pay-per-view (PPV) tapahtuma, mutta ensimmäinen, minkä World Wrestling Entertainment (WWE) tuotti. Se järjestettiin 27. kesäkuuta, 2004 Norfolk Scopella Norfolkissa, Virginiassa. Tapahtuma oli SmackDown! brändin oma PPV ja siellä käytiin kahdeksan ottelua.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

"Pääfeudi", mikä eteni The Great American Bashiin oli The Undertakerin ja Dudley Boyzien välillä. 27. toukokuuta SmackDown!ssa, Paul Heyman kertoi Dudleylle "tehdä tuhoa". Dudleyt vastasi tähän kidnappaamalla Undertakerin managerin, Paul Bearerin. Seuraavalla viikolla, Heyman kertoi, että ainoa keino nähdä Bearer ikinä uudestaan olisi liittyä Dudleyhin. Kaksi viikkoa myöhemmin, 17. kesäkuuta SmackDown!ssa, The Undertakerin ja Dudleyien välille sovittiin Handicap ottelu The Great American Bashiin ja, jos Undertaker häviää, Bearer sementoitaisiin lasisessa kryptassa.

JBL:in vuosikymmenen pisi mestaruuskausi alkoi The Great American Bashissa.

Toinen feudi, mikä johti tapahtumaan oli Eddie Guerreron ja John "Bradshaw" Layfieldin välillä WWE -mestaruudesta. Edellisessä SmackDown!in PPV tapahtumassa, Judgmnet Dayssa, JBL voitti Guerreron diskauskella, kun Eddie löi JBL:iä titteli vyöllä. Koska mestaruutta ei voi hävitä diskaukselaa, Guerrero säilytti mestaruuden. Kaksi viikkoa myöhemmin, 27. toukokuuta SmackDown!ssa, toimitusjohtaja, Kurt Angle, ilmoitti että JBL olisi ykköshaastaja WWE -mestaruudesta The Great American Bashissa ja saisi valita ottelu muodon Guerreron ja hänen väliselle ottelulle. Seuraavalla viikolla, JBL ilmoitti, että ottelu tulisi olla Texas Bullrope ottelu, missä voittaa, kun on koskenut jokaiseen neljään kulmaan.

Yksi "undercardin" pääotteluista oli Fatal 4-Way ottelu WWE United States -mestaruudesta John Cenan, René Dupréen, Booker T:n ja Rob Van Damin välillä. Judgment Dayssä, Cena voitti Dupréen ja säilytti mestaruuden. Neljä päivää myöhemmin SmackDown!ssa, Cena puolusti uusintaottelussa titteliään Dupréeta vastaan. Ottelun voitti Duprée ulos-laskulla, mutta ei voittanut mestaruutta, koska ulos-laskulla ei voi titteliä voittaa. Seuraavalla viikolla, Cena voitti Dupréen Lumberjack ottelussa ja säilytti mestaruuden. 3. kesäkuuta SmackDown!ssa, Cena kutsui Bookeria rinkiin, joka oli Lumberjack ottelussa sekaantunut otteluun viikko sitten. Kun toimitusjohtaja, Kurt Angle pyysi Cenaa poistumaan areenalta, Booker hyökkäsi takaapäin ja tönäisi Cenan Anglen päälle. Angle vaati Cenan riisuutumaan U.S. -vyöstä ja antamaan sen hänelle, Cenan teon vuoksi. Seuraavalla viikolla, Cena kohtasi Bookerin, Dupréen ja Rob Van Damin 5 minuutin aika rajoitus ottelussa. Painijasta, joka voittaisi Cenan tulisi #1 haastaja United States -mestaruudesta The Great American Bashissa, mutta Cena kykeni voittamaan jokaisen kolme ottelua. Tämä johti Anglen määräämään Fatal 4-Way ottelun heidän neljän välille The Great American Bashiin. 17. kesäkuuta SmackDown!ssa, Angle muutti ottelun eliminaation muotoon.

Ottelut ja tulokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Tulos Stipulaatio Aika
Heat Spike Dudley voitti Jamie Noblen Standardi ottelu 04:13
1 John Cena (c) voitti René Dupréen, Booker T:n, ja Rob Van Damin Fatal 4-Way Elimination ottelu WWE United States -mestaruudesta 15:52
2 Luther Reigns (Kurt Anglen kanssa) voitti Charlie Haasin (Miss Jackien kanssa) Standardi ottelu 07:11
3 Rey Mysterio (c) voitti Chavo Guerreron Standardi ottelu WWE Cruiserweight -mestaruudesta 19:40
4 Kenzo Suzuki (Hirokon kanssa) voitti Billy Gunnin Standardi ottelu 08:06
5 Sable voitti Torrie Wilsonin Standardi ottelu 06:06
6 Mordecai voitti Hardcore Hollyn Standardi ottelu 06:31
7 John "Bradshaw" Layfield voitti Eddie Guerreron (c) Texas Bullrope ottelu WWE -mestaruudesta 21:06
8 The Undertaker voitti The Dudleyt (Bubba Ray ja D-Von) (Paul Heymanin kanssa) Betoni krypta Handicap ottelu 14:42
Fatal 4-Way eliminaatiot
# Painija Pudottaja Aika
1 Van Dam Cena 08:19
2 Duprée Booker 11:17
3 Booker Cena 15:52

The Great American Bash kronologia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]