The Eye of Judgment

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
The Eye of Judgment
Kehittäjä Japan Studio
Julkaisija Sony Computer Entertainment
Julkaistu
Lajityyppi korttipeli
Pelimuoto yksinpeli, kaksinpeli
Alusta PlayStation 3
Jakelumuoto Blu-ray
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

The Eye of Judgment on PlayStation 3:lle vuonna 2007 julkaistu vuoropohjainen keräilykorttipeli, joka hyödyntää PlayStation Eye -kameraa.

Pelimekaniikka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelialustana on 3×3-kokoinen ruudukko, ja tavoitteena on saada ensimmäisenä viisi korttia pöytään tai saada toisen kortit loppumaan kesken.

Ruudukot on jaoteltu viiteen eri elementtiin: Tuli (Fire), Vesi (Water), Maa (Earth), Metsä (Wood) ja Bioliitti (Biolith). Bioliittia lukuun ottamatta saman elementit kortit saavat omassa ruudussaan kahden energian bonuksen ja vastaelementissään (esimerkiksi Tuli → Vesi) menettävät kaksi. Kenttiä voi myös pyöräyttää ympäri kesken pelin, jolloin tulikentästä saattaa tulla vesikenttä.

Kortteja pelataan pöytään käyttämällä manaa, jota myös loitsukortit usein tarvitsevat toimiakseen.

Kortit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin julkaisussa kortteja tuli ensin 110 erilaista, mutta maaliskuun lopussa julkaistiin 100 lisää, ja Set 3 laajennus tuli vuoden 2008 loppupuolella.

Suomessa kortteja voi ostaa kahdeksan kortin pusseissa (sisältää viisi Commonia, kaksi Uncommonia ja yhden Raren tai Ultra raren kortin). Joskus Ultra Raren tilalta löytyy harvinainen Phantom-kortti, jossa ei ole hahmon kuvaa tai tietoja ollenkaan.

Lisäksi myynnissä on myös valmiita 30 kortin Theme Deckejä, joissa on myös kortteja joita ei normaaleista korttipusseista saa ollenkaan.

Linkit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]