Teamware Group

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Teamware Group Oyj
Teamware.gif
Perustettu 1996
Kotipaikka Helsinki, Suomi
Toimiala tietotekniikka
Tuotteet ohjelmistot
Omistaja Fujitsu Limited
Kotisivu www.teamware.fi

Teamware Group Oy on suomalainen ohjelmistoyritys. Se on osa Fujitsu-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 70 maassa.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Teamware Groupin juuret ovat 1980-luvun Nokia Oy:ssä. 1990-luvun alussa käynnistyi ToimistoTiimin (nyk. Teamware Office) tuotekehitys. Vuonna 1991 ICL osti Nokian tietotekniikkatoiminnot. Mikrotietokone- ja ohjelmistoliiketoimintaa jatkettiin ICL Personal Systems Oy:ssä. Teamware Group Oy perustettiin joulukuussa 1996. Vuoden 1998 alusta se siirtyi Fujitsu Limitedin omistukseen. Teamware Officen lisäksi yritys on 2000-luveulla kehittänyt Teamware Pl@za ja Teamware Mobile –tuoteperheet. Teamware Pl@za –liiketoiminnasta on vuodesta 2005 alkaen vastannut Teamware Plaza Oy. Teamware Mobilen tuotekehityksestä vastaa nykyisin Widian Oy. Teamware Group Py:n liiketoiminta siirtyi 1.9.2010 Fujitsu Services Oy:lle.

Tuotteet ja palvelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Teamware Group on ollut IT-järjestelmien, työryhmäohjelmistojen ja mobiiliratkaisujen toimittaja. Päätuotteita ovat olleet Teamware Office, Teamware Pl@za ja Teamware Mobile.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]