Tamara Ecclestone

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ecclestone, 2013

Tamara Ecclestone (s. 28. kesäkuuta 1984, Milano, Italia) on brittiläinen malli, televisiopersoona ja seurapiirihenkilö.

Varhainen elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tamara Ecclestone syntyi Milanossa. Hän on kroatialaisen Armani-mallin Slavica Ecclestonen ja englantilaisen Formula 1 -sarjan päähallinnoitsijan Bernie Ecclestonen tytär. Hänellä on vanhempi sisarpuoli Deborah isänsä aiemmasta avioliitosta ja nuorempi sisar Petra Ecclestone.

Ecclestone kävi koulunsa Francis Holland Schoolissa Lontoossa ja opiskeli myöhemmin kouluissa London School of Economics ja University College London, suorittamatta jälkimmäisissä kuitenkaan kokonaisia tutkintoja.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 2006 Ecclestone debytoi televisiossa juontamalla Redbull Air Racen maailmanmestaruuskisat. Tämän jälkeen hän on esiintynyt lukuisia kertoja eri kanavilla; esimerkiksi formulakaudella 2009 Ecclestone toimi juontajana Italian Sky Sportsilla. Vuonna 2011 Sub esitti realitysarjaa Tamara Ecclestone - formulakuninkaan megatytär.

Ecclestone on tehnyt hyväntekeväisyystyötä muun muassa lahjoittamalla rahaa Great Ormond Streetin sairaalalle ja poseeraamalla PETAn turkisten vastaisissa mainosjulisteissa.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosina 2009-2010 Ecclestone oli kihloissa sveitsiläisen perijän Andreas R. K. Warnsingin kanssa. Vuodesta 2010 lähtien hän on seurustellut kuitenkin Omar Khyamin kanssa.