Sun Sauna

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sun Sauna Oy
Yritysmuoto Osakeyhtiö
Perustettu 1997
Perustaja Raimo Huusko
Toimitusjohtaja Harri Huusko
Kotipaikka Jyväskylä, Suomi
Toimiala Puusepänteollisuus
Liikevaihto 3 milj. €
Henkilöstö 20
Kotisivu www.sunsauna.fi

Sun Sauna Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen saunojen sisustuksia valmistava perheyritys. Yrityksen perusti Raimo Huusko ja nykyisin sen toimintaa jatkavat hänen poikansa Juha-Pekka ja Harri Huusko.[1] Sun Sauna tunnetaan tuotteiden laadun lisäksi lauteiden huollettavuudesta ja verkossa toimivista saunan suunnitteluohjelmista.[2]

Tuotanto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sun Saunalla on tuotantotilat Jyväskylässä, jossa lauteet valmistetaan. Yhtiö on palkittu vuoden puusepänteollisuusyritys palkinnolla 2005[2]. Sun Sauna aloitti toimintansa valmistamalla saunoja yksityiskäyttöön. Nykyisin lauteita valmistetaan käyttöympäristön vaatimukset huomioiden yksityiskäyttäjien lisäksi myös uimahalleihin, taloyhtiöihin, hotelleihin ja kylpylöihin. Lauteiden lisäksi Sun Sauna toimittaa saunan sisustustuotteita: lasiseiniä, saunan valaisimia, paneeleita ja kiukaita.[3] Sun Sauna vie saunoja pohjoismaiden lisäksi Eurooppaan.

Laudemallistot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sun Saunalla on kuusi laudemallistoa yksityiskäyttöön ja kaksi mallistoa yhteisösaunoihin. Sun Saunan laudemallistoja ovat suunnitelleet muun muassa Seppo Honkavaara ja Simo Heikkilä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Sun Sauna Oy - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet www.finder.fi. Viitattu 8.9.2016.
  2. a b [http://deski.fi/9/sun-saunasta-vuoden-yritys-puusepnteollisuudessa-2005-459 Deski / Päivän Deski / Sun Saunasta Vuoden Yritys Puusepänteollisuudessa 2005] deski.fi. Viitattu 8.9.2016.
  3. Tuotteet ja palvelut | Sun Sauna Oy | Saunaremontti, Saunan rakentaminen | Sun Sauna Kotikylpylä Sun Sauna Kotikylpylä. Viitattu 8.9.2016.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

www.sunsauna.fi