Starship Troopers 2

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Starship Troopers 2
Starship Troopers 2 - Hero of the Federation
Starship Troopers 2.jpg
Ohjaaja Phil Tippet
Käsikirjoittaja Edward Neumeier
Tuottaja Edward Neumeier
Kuvaaja Christian Sebaldt
Pääosat Bill Brown, Brenda Strong, Colleen Purch, Ed Lauter, Ed Quinn, Richard Burgi
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Ensi-ilta 2004
Kesto 88 min.
Alkuperäiskieli Englanti
Edeltäjä Starship Troopers – universumin sotilaat
Seuraaja Starship Troopers 3
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Starship Troopers 2 (Starship Troopers 2: Hero of the Federation) on Phil Tippetin ohjaama yhdysvaltalainen elokuva vuodelta 2004. Se on jatkoa elokuvalle Starship Troopers – universumin sotilaat. Elokuvan pääosissa ovat Bill Brown, Brenda Strong, Colleen Porch, Ed Lauter, Ed Quinn ja Richard Burgi.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Jalkaväkidivisioona on joutunut taistelutantereelle arachnidien planeetalle. Divisioona joutuu ahdinkoon ja joutuu etsimään suojapaikan. Sotilaat löytävät hylätyn vartioaseman, mutta matkalla sinne syntyy hiekkamyrsky, joka vie osan sotilaista. Ilmenee, että vartioasemalta on sähköt poikki. Yhtäkkiä alkaa kuulua kolkutusta. Sotilaat käyvät läpi aseman, ja uunista löydetään lukittuna kapteeni Dax -niminen sotilas.

Arachnidit hyökkäävät vartioasemaan, mutta sotilaat puolustavat sitä. Sitten aavikolla huomataan neljän sotilaan juoksevan asemalle päin. Aseman sähköt saadaan korjattua ja sähköaidat saadaan päälle. Osa sotilaista alkaa kuitenkin käyttäytyä oudosti. Selviää, että uusi ötökkälaji voi vallata ihmisen. Yksitellen sotilaita vallataan ötökällä. Lopuksi eräs sotilas vapauttaa kapteeni Daxin ja alkaa sotia tämän kanssa muita vallattuja sotilaita vastaan.

Kun alus saapuu noutamaan sotilaita, Daxin ja naissotilaan aika käy vähiin, koska ihmiskunta voi tuhoutua, jos yksikin ihmisen valtaava ötökkä pääsee veneeseen. Naissotilas hyppää alukseen ja Dax ampuu loput vallatut sotilaat ja jää tornin päälle ampumaan Arachnideja. Nainen pyytää häntäkin nousemaan veneeseen, mutta Dax kieltäytyy.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.