Sebastian Stahl

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sebastian Stahl

Sebastian Stahl (s. 20. syyskuuta 1978 Bonn, Länsi-Saksa) on saksalainen autourheilija. Kaudella 2014 hän kilpaili SEAT León Eurocupissa kahdessa osakilpailussa[1].

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stahl aloitti uransa vuonna 1988 kartingista. Vuonna 2004 hän voitti Saksan SEAT León Supercopan mestaruuden[1]. Tuo mestaruus on hänen uransa ainoa kaikki luokat mukaan lukien. Huhtikuussa 2006 hän osallistui kahteen A1 Grand Prixin kilpailuun Saksan joukkueessa Shanghai International Circuitilla Kiinassa ollen 15:s ja 18:s. Marraskuussa 2014 Stahl osallistui kahteen SEAT León Supercupin kilpailuun Circuit de Catalunyalla ollen molemmissa 11:s[1].

Muuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stahl esiintyi itsenään saksalaisen tv-ohjelman Unter unsin yhdessä jaksossa vuonna 2010[2].

Stahlin piti olla mukana Germanwingsin kohtalokkaalla lennolla 9525, mutta hän palasikin PR-kuvauksista Barcelonasta kotiin päivää aikaisemmin[3].

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stahlin äiti Barbara Stahl on nykyisin yhdessä Rolf Schumacherin kanssa[3]. Rolf Schumacherin poikia, eli näin ollen Stahlin velipuolia, ovat Formula 1 -sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher ja samassa sarjassa kuusi osakilpailuvoittoa saavuttanut Ralf Schumacher[3].

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]