Scandinavian Hunks

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Scandinavian Hunks

Scandinavian Hunks on suomalainen miehistä koostuva showtanssiryhmä.

Hunksien toiminta alkoi vuonna 1998, jolloin viisi miestä perusti tanssiryhmän. Ryhmä viihdytti naisia ja homomiehiä vuoteen 2003 asti, jolloin mukaan otettiin kuusi nuorta miestä lisää. Samalla ryhmä otti käyttöön nimen Scandinavian Hunks.

Heti toiminnan alusta esitysten myynti lähti nousuun kokonaismäärän yltäessä yli 150 esitykseen vuodessa. Scandinavian Hunks on saanut osakseen runsaasti huomiota myös mediassa, erityisesti vuosien 20022003 aikana; nuoret miehet on nähty useasti erilaisissa tv-ohjelmissa, niin vieraina kuin esiintyjinäkin, sekä useissa eri printtimedioissa. Hunkseilta on tullut myös kalenteri, jonka tuotto menee naisten rintasyöpätutkimuksiin. Vuoden 2011 kalenterin tuotot menevät hyväntekeväisyyteen, jonka katsojat ja Hunksit päättävät yhdessä.

Scandinavian Hunkseihin kuuluu vuonna 2011 18 miestä. Tunnetuimpia jäseniä ovat Esko Eerikäinen ja Niko Nousiainenkenen mukaan?.

Scandinavian Hunks -tanssiryhmässä oleva tanssija Sami Sarjula näyttelee saippuasarjassa Salatut elämät. Myös tanssija Petri Ahonen vieraili sarjassa. Scandinavian Hunks vieraili myös Putous -tv-sarjassa.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]