Sandra McCoy

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sandra Christina McCoy (s. 14. elokuuta 1979 Santa Clara, Kalifornia) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tanssija. Hänet tunnetaan varsinkin roolista elokuvassa Cry Wolf (2005). Sanda on puoliksi filippiiniläinen ja puoliksi irlantilainen.

McCoy valmistui Santa Claran yliopistosta, Kaliforniasta, pääaineenaan psykologia. Hänen vanhempansa ja pikkuveljensä kuolivat syksyllä 1993 traagisessa lento-onnettomuudessa ja Sandra jäi ainoana perheestä henkiin.

McCoyn läpimurto tapahtui hänen esiintyessä poikabändi N'Syncin musiikkivideolla "Pop". Hän toimi cheerleaderinä Los Angeles Lakers -joukkueelle 2002–2003.

Maaliskuussa 2007 Sandra pyrki seitsemänneksi jäseneksi Pussycat Dollssiin tosi-tv-sarjassa The Pussycat Dolls Present: The Search for the Next Doll, mutta karsiutui jo heti ensimmäisessä pudotuksessa.

Sandra oli mukana monissa pienissä rooleissa tunnetuissa televisiosarjoissa ennen suurta rooliaan elokuvassa Cry Wolf, jossa hän tapasi myös entisen kihlattunsa näyttelijä Jared Padaleckin. McCoy ja Padalecki tapailivat 2005 lähtien ja menivät kihloihin alkuvuodesta 2008, mutta purkivat kihlauksensa huhtikuussa 2008.

McCoy on amerikkalaisen Mensan jäsen.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.