Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender
Kehittäjä MicroProse
Julkaisija MicroProse
Jakelija Tommo, GOG.com ja Steam
Säveltäjä Jeff Briggs
Julkaistu
Lajityyppi seikkailupeli
Pelimuoto yksinpeli
Alusta DOS, Mac OS
Jakelumuoto levyke
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender on MPS Labsin kehittämä ja MicroProsen julkaisema seikkailupeli. Peli on julkaistu vuonna 1992 DOS:lle ja seuraavana vuonna Mac OS:lle.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin päähenkilö on Rex Nebular, joka etsii arvokasta vaasia planeetalta, joka vaikuttaa kadonneen.[1] Päähenkilö jää jumiin planeetalle, jossa asuu vain naisia.[1][2]

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli on tieteiskomedia jossa on aikuishuumoria.[1] Pelissä on valinta "kiltin" ja "tuhman" välillä, joka on ollut pääasiassa markkinointikikka eikä vaikuta merkittävästi itse sisältöön: pelissä ei ole pornoa eikä erotiikkaa.[1] Vaikeusasteita on kolme, kaikki pulmat perustuvat inventaariomekanismiin ja ovat loogisia ja reiluja pelaajalle.[1] Pelissä jumiutumisen aiheuttavat kohdat ovat pikselin etsimisestä johtuvia.[1] Pelaajalla on käytössä 10 yleistä verbiä eri toimintojen tekemiseen.[2]

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli on saanut Adventure Gamersin arvostelussa 3,5 tähteä viidestä vuonna 2007.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g Johann Walter: Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender adventuregamers.com. 16.2.2007. Viitattu 4.12.2020. (englanniksi) 
  2. a b David Tanguay: Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender adventureclassicgaming.com. 15.3.2009. Viitattu 4.12.2020. (englanniksi) 

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]