Reshad Jones

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Reshad Jones
Henkilötiedot
Syntynyt25. helmikuuta 1988
Atlanta, Georgia
Kansalaisuus  Yhdysvallat
Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja
Pituus 185 cm
Paino 98 kg
Pelipaikka takapuolustaja
Seura
Pelinumero 20
Seura Miami Dolphins
Sarja NFL
Pelaajaura
NFL-varaus 5. varaus, 2010
Miami Dolphins
Pääsarjaura 2010-–

Reshad Monquez Jones (s. 25. helmikuuta 1988 Atlanta, Georgia) on yhdysvaltalainen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja, pelipaikaltaan takapuolustaja. Hän edustaa NFL-liigassa pelaavaa Miami Dolphinsia.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jones aloitti amerikkalaisen jalkapallon Washington High Schoolissa. Atlanta Journal-Constitution ja Georgia Sports Writers Association palkitsivat hänet viimeisenä vuotenaan AAAA All-State and Defensive Player of the Year -palkinolla.[1]

Collegessa Jones edusti Georgia Bulldogs footballia, jossa hän pelasi 39 ottelua ollen avauskokoonpanossa 27 kertaa. Jones saavutti yhteensä 206 taklausta ja yksitoista syötönkatkoa. Hänet nimettiin kakkos- Sophomore All-American ja All-SEC honors joukkueisiin, sekä palkittiin Georgia Bulldogsin Most Improved Defensive Back -palkinnolla.

Miami Dolphins[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jones oli Dolphinsin viidennen kierroksen varaus vuoden 2010 NFL:n varaustilaisuudesta. Hän pelasi avauskaudellaan kuusitoistaottelua, joista Jones oli avauskokoonpanossa kahdesti. Hän teki kauden aikana yhteensä 21 taklausta.[2]

Kaudella 2011 Jones nousi Dolphinsin vakiokokoonpanoon. Hän pelasi kauden aikana 15 ottelua, joista hän oli avauskokoonpanossa 12 kertaa. Jones teki kauden aikana yhteensä 67 taklausta. Dolphins sijoittui kauden 2010 tapaan AFC:n itäisen divisionan kolmanneksi.

Kaudella 2012 Jones pelasi ensimmäistä kertaa urallaan kauden kaikki ottelut NFL:ssä. Hän teki kauden aikana yhteensä 94 taklausta ja neljä syötön katkoa. Dolphins sijoittui AFC:n itäisessä divisionassa toiseksi, mutta ei selvinnyt pudotuspeleihin.

Kaudella 2013 Jones pelasi toistamiseen täyden kauden ja saavutti ensimmäistä kertaa urallaan yli 100 taklausta kauden aikana. Lisäksi Jones teki kolme syötön katkoa. Dolphins sijoittui tällä kertaa AFC:n itäisessä divisionassa kolmanneksi.

Kausi 2014 meni Jonesin kannalta hieman heikommin. Hän pelasi kaudella 12 ottelua ja saavutti yhteensä 80 taklausta. Dolphins sijoittui AFC:n itäisessä divisionassa kolmanneksi ja koko sarjassa sijalle yksitoista, jääden jälleen ulos pudotuspeleistä.

Jones pelasi kaudella 2015 16 ottelua ja teki uransa ennätyksen taklauksissa saavutettuaan kauden aikana 136. Säkityksiä hän teki 2.0, joka oli Jonesin kauden paras sitten kauden 2011.

Kausi 2016 meni Jonesin kannalta loukkaantumisten myötä, kun hän ehti pelata syys-lokakuun välisenä aikana kuusi ottelua koko kaudella. Dolphins voitti tuona aikana kaksi ottelua. Jones keräsi kuuden ottelun aikana 51 taklausta, joista 20 tuli avustettuna.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Reshad Jones Bio (Arkistoitu – Internet Archive) nmnathletics.com Viitattu 16.12.2015 (englanniksi)
  2. Reshad Jones miamidolphins.com Viitattu 16.12.2015 (englanniksi)