Peter André

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Peter André

Peter André (s. 27. helmikuuta 1973) on pop-laulaja-lauluntekijä ja televisiopersoona. Hän syntyi Australian Gold Coastissa, ja on sukujuuriltaan kyproksenkreikkalainen. Hän elää Surreyssä, Englannissa vaimonsa malli Jordan (Katie Price)n ja lastensa kanssa. Maanantaina 11.5.2009 pari antoi julkisuuteen tiedotteen avioerosta.

André "löydettiin" australialaisessa New Faces -show'ssa vuonna 1990. Hänen debyyttisinglensä "Gimme Little Sign" nousi listan kolmoseksi ja toi laulajalle ARIA-palkinnon. Ensimmäinen Top 50 -single Britanniassa oli "Only One" (#16), ja hän sai laajempaa kansainvälistä suosiota hitillään "Mysterious Girl".

Andrén tuorein albumi on A Whole New World vuodelta 2006. 27. huhtikuuta 2007 tiedotusvälineet ilmoittivat laulajan sairastuneen aivokalvontulehdukseen; tämä piti paikkansa, mutta ihmisten keskuudessa alkoi levitä huhu laulajan kuolemasta. Tämä osoittautui varsin pian valheelliseksi, ja André kotiutettiin 3. toukokuuta.

André ja Price menivät naimisiin 10. syyskuuta 2005 Berkshiren Highclere Castlessa. Heidän ensimmäinen lapsensa Junior Sawa on syntynyt 13. kesäkuuta 2005, ja 29. kesäkuuta 2007 syntyi keisarileikkauksella tytär Princess Tiamii. André on myös Pricen pojan Harveyn isäpuoli. Andrélla on veljet Andrew, Chris, Danny ja Michael sekä sisko Debbie.

Peter Andre ja Katie Price erosivat 11. toukokuuta 2009.

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.