Patrick J. Lynch

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Patrick James Lynch (s. 14. marraskuuta 1953 Monterey, Kalifornia) on yhdysvaltalainen kirjailija, taiteilija, valokuvaaja ja tiedekirjojen kuvittaja.

Lynch opiskeli biologiaa Southern Connecticut State Universityssa New Havenissa. Hän on työskennellyt 35 vuotta Yale School of Medicinessä Yalen yliopistossa, ensin valokuvaajana ja lääketieteellisten julkaisujen kuvittajana, sitten johtajana ja suunnittelijana yliopiston erilaisissa tekniikkaan ja tietojenkäsittelyyn liittyvissä organisaatioissa. Tällä hetkellä Lynch toimii yliopiston Tietojenkäsittelypalveluiden Web Architecture-osaston johtajana.

Lynch on ollut kirjoittamassa ja kuvittamassa lukuisia teoksia tietojenkäsittelyn, lääketieteen ja lintutieteen aloilta. Hänen maineikkaimpia töitään ovat Web Style Guide yhdessä Sarah Hortonin kanssa, sekä Field Guide to North Atlantic Wildlife (2005) ja Manual of Ornithology (1993) yhdessä Noble S. Proctorin kanssa.

Lynch on palkittu useilla kansallisilla tiedepalkinnoilla. Hänen puolisonsa on Susan E. Grajek. He asuvat North Havenissa Connecticutissa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Tämä tieteilijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.