Noora Tommila

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Noora Tommila esiintymässä Eleanoora Rosenholm-yhtyeen kanssa Ilosaarirockissa 2009.

Noora Tommila (s. 12. maaliskuuta 1982 Pori) on suomalainen muusikko, joka vaikuttaa useissa yhtyeissä. Tunnetuimpia näistä ovat Eleanoora Rosenholm, jossa hän toimii laulajana, sekä Lowlife Philosophers, jossa Tommila soittaa lisäksi kitaraa. Hän on esiintynyt myös duona Ilona Jokisen kanssa.[1]

Tommila on valmistunut muusikoksi Palmgren-konservatoriosta vuonna 2009 pääaineenaan popjazz-laulu. Hänen isänsä on muusikko Make Tommila. Omien yhtyeidensä lisäksi Tommila on levyttänyt muun muassa Olavi Uusivirran, Jussi Hakulisen, Magyar Possen ja Lapkon kanssa.

Tommila ei ole virallisesti julkaissut omia suomenkielisiä kappaleitaan, mutta esitti yhdessä Ismo Alangon kanssa kappaleensa Merilaulu Helsingin Ateneumissa vuonna 2009 järjestetyssä Tommy Lindgrenin kokoamassa Maa Ilman Kannelta -konserttisarjassa.lähde? Kesällä 2008 Tommila perusti yhdessä ystävänsä kanssa duon My Next Ex.lähde? Maaliskuussa 2012 Tommila aloitti kolmen muun naisen kanssa Vittujengi nimisen "hima-rap"-yhtyeen, joka tekee kotikutoista musiikkia GarageBand-ohjelmalla.lähde?

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Kansallinen keikkapäivä 8.2.2012. Skenet. Viitattu 20.8.2012.
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.