Midna

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Midna on pelissä The Legend of Zelda: Twilight Princess esiintyvä hahmo. Pelissä hänet nähdään sekä paholaisena että prinsessana. Midnalla on Fused Shadow -naamari ja punaoranssit hiukset. Prinsessana ollessaan hän on suurikokoisempi, pitää yllään kaapua eikä osaa leijua.

Hahmon seikkailut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Midna ilmestyy peliin, kun Link on muutettu sudeksi ja on vankilassa. Midna auttaa Linkin ulos vankilasta, ja parivaljakko alkaa etsiä Fused Shadow -naamareita. Kun naamari on haettu Lakebedin temppelistä, Zant ilmestyy. Käy ilmi, että löydetyt voimakalut ovat voimattomia. Sitten Zant muuttaa Midnan Lanuyryn valonhengen avulla valolliseksi.

Prinsessa Zelda parantaa Midnan, ja Link etsii Mestarin Miekan ja Pimeän peilin palat. Kun palat on kerätty, Linkille selviää, että Midna on hämärän prinsessa. Link pääsee peilin avulla Hämärän palatsiin. Siellä Midna saa takaisin sulautuneet varjot, joiden voima on suurentunut. Midna rikkoo hämärän suojamuurin, joka ympäröi Hurylen linnaa. Link joutuu taisteluun Ganondorfin kanssa, ja Ganon häviää.

Kun Ganon kuolee, raukeaa kirous, jonka Zant oli langettanut Midnan päälle. Midna palaa Twilight Realm -hämymaailmaan. Hän myös tuhoaa Pimeän Peilin sulkien portin valon ja hämärän väliltä.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.