Midna

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Midna on hahmopelissä The Legend of Zelda: Twilight Princess esiintyvä hahmo. Hänet nähdään pelissä paholaisena ja prinsessana. Hänellä on Fused Shadow -naamari. Prinsessana Midnalla on kaapu ja oranssi tukka. Hän on suuremman kokoinen eikä leiju.

Hahmon seikkailut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Midna ilmestyy peliin, kun Link on muutettu sudeksi ja on vankilassa. Midna auttaa Linkin ulos vankilasta ja parivaljakko alkaa etsiä Fused Shadow -naamareita. Kun naamari on haettu Lakebedin temppelistä, Zant ilmestyy ja käy ilmi, että löydetyt voimakalut ovatkin voimattomia. Sitten Zant muuttaa Midnan Lanuyryn valonhengen avulla valolliseksi.

Prinsessa Zelda parantaa Midnan, ja Link etsii Mestarin Miekan ja Pimeän peilin palat. Kun palat on kerätty, Linkille selviää, että Midna on hämärän prinsessa. Link pääsee peilin avulla Hämärän palatsiin, jossa Midna saa takaisin sulautuneet varjot, joiden voima on suurentunut. Midna rikkoo hämärän suojamuurin, joka ympäröi Hurylen linnaa. Link joutuu taisteluun Ganondorfin kanssa, ja Ganon häviää.

Kun Ganon kuolee, kirous jonka Zant oli langettanut Midnan päälle, raukeaa. Midna palaa Twilight Realm -hämymaailmaan. Hän myös tuhoaa Pimeän Peilin sulkien portin valon ja hämärän väliltä.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.