Metro Station

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Metro Station
Metro Station
Metro Station
Tiedot
Toiminnassa 2006–2010-
Tyylilaji pop rock, alternative rock, pop
Kotipaikka Yhdysvaltain lippu Los Angeles, California
Laulukieli englanti
Jäsenet

Mason MussoLaulu, Kitara
Trace CyrusLaulu, Kitara

Levy-yhtiö

Columbia Records, 2006–2010

Metro Station on vuonna 2006 perustettu pop/rock-yhtye Los Angelesista. He saavuttivat suuren suosion MySpace-sivustolta. Metro Stationilla on levytyssopimus Columbia Recordsin kanssa. Vuonna 2007 debyyttialbumi Metro Station myi 87 000 kappaletta. Metro Station on kiertänyt maailmaa mm. Panic at the Discon, Good Charlotten ja Boys Like Girlsin kanssa. Bändin laulaja-kitaristit Trace Cyrus ja Mason Musso ovat Disney-tähtien Miley Cyruksen ja Mitchel Musson isoveljiä.

Metro Station esiintyi Helsingin Nosturissa 17. ja 18. kesäkuuta 2009.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhtye sai alkunsa, kun Trace Cyrus tutustui nykyiseen bändipartneriinsa Mason Mussoon heidän vanhempiensa ehdotuksesta. Trace tunsi jo ennestään siskonsa sarjassa (Hannah Montana) näyttelevän Mitchel Musson. Sarja oli myös syy Tracen ja Masonin perheiden muuttoon Kaliforniaan.

Eräänä päivänä Miley antoi Tracelle Masonin CD:n ja hän rakastui tämän musiikkiin, he alkoivat viettää aikaa yhdessä ja juttelivat musiikista. Pian Trace meni Masonille kylään ja he tekivät ensimmäisen yhteisen kappaleensa.

Yhtyeen tunnetuimmat biisit ovat Shake it, Seventeen Forever, Tell Me What To Do, Control, California, Kelsey, Wish We Were Older, Now That We're Done ja Disco.

Hajoaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuoden 2009 lopussa bändin rumpali (Anthony Improgo) ja basisti (Blake Healy) jättivät bändin. Yhtye vietti hiljaiseloa koko 2010 alkuvuoden, jatkaen vain kahden perustajajäsenen voimin. Trace Cyrus julkaisi 25.3.2010 Twitterissä virallisen tiedon siitä, ettei bändiä enää ollut olemassa. Hän kiitti kaikkia faneja tuesta, ja lupasi jatkavansa musiikin tekemistä itsenäisesti. Elokuussa 2014 Metro Station julkaisi uuden musiikkivideon, Love & War, jossa oli mukana myös yhtyeeseen palannut Trace Cyrus.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Julkaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Metro Station, 2007
  • The Questions We Ask at Night, 2006 (Omakustanne)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]