Marcus Patrick

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Marcus Patrick (oikealta nimeltään Patrick Marcus Osbourne, s. 5. kesäkuuta 1974 Bath, Britannia) on brittiläinen näyttelijä, joka on ollut Yhdysvalloissa useita vuosia.

Patrickin isä oli englantilaista, irlantilaista ja ranskalaista sukua ja äiti jamaikalaista, kuubalaista ja cherokee-sukua. Hän on esiintynyt useissa yhdysvaltalaisissa ohjelmissa, kuten My Wife & Kids, CSI: Miami, Päivien viemää ja Passions. 29. kesäkuuta lähtien aina päivään 25. syyskuuta 2006 hän näytteli suositussa saippuaoopperassa All My Children esittäen Jamal Cudahyn roolia.

13. syyskuuta 2006 Patrick ilmoitti lähdöstään televisiosarjassa All My Children. Hän on esiintynyt myös televisiosarjoissa Just Jordan ja Dancing With The Stars.

11. toukokuuta 2007 ilmoitettiin, että hän yrittää päästä Päivien viemää -televisiosarjaan Jett Carverin rooliin. Hänen ensimmäinen esityksensä sarjassa tapahtui 1. kesäkuuta. Hänet erotettiin kuitenkin jo viiden ensimmäisen kuukauden jälkeen. NBC vetosi katsojalukuihin, mutta Parick itse epäili syyksi Playgirlin rohkeita kuvia, joissa hän oli esiintynyt.

Näyttelemisen lisäksi hän kuului erääseen poikabändiin, Worlds Apartiin, mutta sai sittemmin soolouran.

Hän on ollut jo vuosia vegaani.

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.