Magi: The Labyrinth of Magic

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Magi: The Labyrinth of Magic (Magi)
Genre fantasia, seikkailu, toiminta
Manga
Tekijä Shinobu Ohtaka
Julkaisija Japani Shogakukan
Sarjajulkaisulehti Japani Weekly Shōnen Sunday
Ensimmäinen painatus 3. kesäkuuta 200911. lokakuuta 2017
Kirjojen lukumäärä 37
TV-anime
Ohjaaja Koji Masunari
Studio A-1 Pictures
Lähetyskanavat Japani JNN (MBS)
Alkuperäinen lähetyskierros 7. lokakuuta 201230. maaliskuuta 2014
Jaksojen määrä 50

Magi: The Labyrinth of Magic (jap. マギ Magi) on japanilainen mangasarjakuva, jonka on käsikirjoittanut ja kuvittanut Shinobu Ohtaka. Mangaa julkaistiin kesäkuusta 2009 lokakuuhun 2017 yhteensä 37 pokkarin verran.[1] A-1 Picturesin tekemää animesovitusta Magi: The Labyrinth of Magic alettiin näyttää lokakuussa 2012, ja toinen kausi Magi: The Kingdom of Magic alkoi lokakuussa 2013.

Spin-off -mangaa Magi: Adventure of Sinbad (マギ シンドバッドの冒険 Magi Shindobaddo no Bōken) julkaistiin huhtikuusta 2013 huhtikuuhun 2018. Sen käsikirjoitti Ohtaka ja kuvitti Yoshifumi Ohtera. Spin-offiin perustuvia animejaksoja tehtiin aluksi kuusi, kunnes niistä julkaistiin 12 jakson mittainen tuotantokausi huhtikuussa 2016.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan päähenkilö on Aladdin, lyhyt ja sinihiuksinen pikkupoika, joka on tietämättään yksi kuninkaita valitsevista magi-noidista. Aladdinin paras ystävä Ugo on jinni, sininen henkiolento, jonka Aladdin kutsuu luokseen soittamalla huiluaan. Matkallaan Aladdin kohtaa Alibaba Saluja -nimisen nuorukaisen, jonka unelmana on tutkia läheistä Amon-labyrinttia ja rikastua viemällä sen aarteet.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]