Madonnan videografia

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on Madonnan videografia. Artikkelissa on lueteltu Madonnan julkaisemat videoalbumit sekä elokuvat, joissa hän on näytellyt.


Musiikkivideot
Vuosi DVD:t ja VHS:t
1984 Madonna
1985 The Virgin Tour Live
1986 Papa Don’t Preach
1987 Who’s That Girl – Live in Japan
It’s That Girl
1988 Ciao Italia: Live From Italy
1990 Justify My Love & Vogue
The Immaculate Collection
Blond Ambition – Japan Tour 90
Live! – Blond Ambition World Tour 90
She’s Breahless
1991 In Bed with Madonna
1994 The Girlie Show - Live Down Under
1998 Ray of Light
1999 The Video Collection ’93–99
Rays of Light
2000 The Ultimate Collection Twin-Pack
Music
2001 Drowned World Tour Live
What It Feels Like for a Girl
Don’t Tell Me
2006 I’m Going to Tell You a Secret
2007 The Confessions Tour
2009 Sticky & Sweet Tour
Filmografia
Vuosi Elokuva tai televisiosarja
1979 Rakkauden uhri
1985 Vision Quest
Missä olet, Susan?
1986 Shanghain yllätys
1987 Who’s That Girl
1989 Brodwayn verikoirat
1990 Dick Tracy
1991 Truth or Dare
In Bed with Madonna
1992 Varjoja ja Sumua
Omaa luokkaansa
1993 Snake Eyes – käärmeensilmä
Body of Evidence – hyytävä syleily
1995 Neljä huonetta
Blue in the Face
1996 Evita
Girl 6
2000 The Next Best Thing
2002 Haaksirikkoutuneet
Kuolema saa odottaa
2003 Will & Grace
2006 I'm Going to Tell You a Secret
Arthur ja minimoit
2008 I Am Because We Are
2009 Arthur ja Maltazard
2010 Arthur ja kaksi maailmaa

Madonnan ohjaamia elokuvia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 2007 – M by Madonna (H&M kampanjan mainos)
  • 2008 – Filth and Wisdom
  • 2011 – W.E.