Luettelo televisiosarjan Seinfeld jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Seinfeld-televisiosarjan jaksoista.

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.
1. Good News, Bad News (The Seinfeld Chronicles)

Jerry palaa stand-up-keikaltaan takaisin New Yorkiin. Parin päivän kuluttua hänelle soittaa nainen, jonka Jerry oli tavannut matkalla. Nainen kysyy, josko hän voisi asua Jerryn luona muutaman päivän. George varoittaa Jerryä naisesta, mutta Jerry pitää päänsä. Ongelmat alkavat vasta, kun Jerry saa selville, että nainen onkin kihloissa.

2. The Stakeout

Jerry on juhlissa ja tahtoisi kysyä eräältä naiselta puhelinnumeroa. Hän ei kuitenkaan kehtaa, koska Elaine, Jerryn entinen tyttöystävä istuu vieressä. Jerry ja George keksivät mennä naisen työpaikan eteen odottelemaan ja törmäävätkin naiseen vahingossa.

3. The Robbery

Kramer unohtaa Jerryn asunnon oven auki ja tavarat varastetaan sieltä. George näyttää Jerrylle uutta asuntoa, josta Jerry itse asiassa kiinnostuuksin. George tajuaa itsekin haluavansa asunnon ja näin he keskustelevat siitä Monk'sissa. Eräs tarjoilijoista kuulee asiasta ja ostaa asunnon ensimmäisenä.

4. Male Unbonding

Jerryllä on vaikeuksia erota lapsuudenystävästään. Jerry yrittää kovasti, mutta ystävä ei vain luovuta. Kramer kehittelee ajatusta pitsaravintolasta, jossa jokainen saa tehdä omat pitsansa.

5. The Stock Tip

George ja Jerry sotkeutuvat osake-bisnekseen vaihtelevalla menestyksellä. Elainella tulee ongelmia poikaystävänsä kanssa, koska Elaine on allerginen poikaystävänsä kissoille. Jerryn ja tyttöystävänsä viikonloppu Vermontissa ei mene aivan suunnitelmien mukaan.

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. The Note

Jerry saa hammaslääkäriystävältään lääkärintodistukset, joiden avulla hän, George ja Elaine saavat hieronnat ilmaiseksi. Georgella tulee ongelmia miespuolisen hierojan kanssa. Kramer näkee baseball-legenda Joe DiMaggion syömässä donitsia.

2. The Truth

George kertoo totuuden tyttöystävälleen, että miksi hän lopetti suhteen. Totuus on liian rankkaa kuultavaa Patricelle ja hän joutuu mielisairaalaan. Patricen piti selvittää Jerryn verosotkut, mutta suutuksissaan hän heittää veropaperit pois. Kramer seurustelee Elainen kämppiksen kanssa ja näkee Elainen alasti.

3. The Dog

Jerry tutustuu lentokoneessa alkoholisoituneeseen vanhaan mieheen, joka saa sydänkohtauksen kesken lennon. Jerry joutuu ottamaan miehen koiran Farfellin hoitoon. George ja Elaine joutuvat kahdestaan elokuviin, joka on outoa, koska Jerry ei ole mukana. Kuitenkin Jerrystä jutteleminen rikkoo jään heidän väliltään. Kramer on vaikuksia erota tyttöystävästään.

4. The Library
Kirjastopoliisi ahdistelee Jerryä, koska tämä on unohtanut palauttaa lainaamansa kirjan. Selviää, että Jerry lainasi kirjan Georgelle, joka lupasi palauttaa tämän. George havaitsee vanhan liikunnanopettajansa kirjaston edessä, kodittomana juoppona. Elainella on ongelmia työpaikallaan, koska johtajaa ei näytä kiinnostavan Elainen ehdotukset. Kramer yrittää iskeä kirjaston henkilökuntaa.
5. The Pen

Jerry ja Elaine vierailevat Kramerin vanhemmilla Floridassa. Morty Seinfeldin tuttava Jack Klompus lahjoittaa Jerrylle NASA:n suunnitteleman kynän ja kohta koko kylä tietää siitä. Elainella on vaikeuksia totutella lämpötilaan ja satuttaa selkänsä nukkuessaan huonolla sängyllä.

6. The Parking Garage
Kramerin auton löytäminen suuren ostoskeskuksen pysäköintihallista tuottaa vaikeuksia. Jerry ei pysty pidättelemään vessahätäänsä ja jää kiinni hoitaessaan asioitaan kulman takana. Samoin käy Georgelle. Elainella on kiire viedä juuri ostamansa kalat akvaarioon. Kramer ostaa uuden ilmastointilaitteen.
7. The Café
Pakistanilainen Babu Bhatt omistaa ravintolan Jerryn asuntoa vastapäätä. Babulla ei ole yhtään asiakasta, joten Jerry yrittää auttaa Babua. Georgen tyttöystävä haluaa Georgen tekevän älykyystestin, mutta George ei halua vaan antaa Elainen tehdä sen salaa. Kramer joutuu luopumaan äitinsä entisen poikaystävän takista.
8. The Tape
George kuulee, että Elaine jätti eroottisen viestin Jerryn kasettinauhuriin Jerryn esityksen aikana. George ihastuu Elaineen. George ostaa postimyynnistä ainetta, joka kasvattaa hiukset kaljullekin. Kramer saa videokameran.
9. The Nose Job
Georgen uudella tyttöystävällä on jättimäinen nenä. Kramerin huomautuksesta nainen menee leikkauttamaan nenänsä pienemmäksi, mutta leikkaus menee pieleen. George ei kestä tätä, vaan jättää naisen. Kramer käyttää tilanteen hyödyksi ja alkaa tapailla häntä. Elaine auttaa Krameria saamaan Kramerin isäpuolen takin takaisin. Jerry tutustuu hississä naiseen, joka paljastuu ääliöksi.
10. The Alternate Side
Jerryn auto varastetaan ja varas juttelee Jerryn kanssa autopuhelimella. George keksii ansaita rahaa parkkeeraamalla autoja Jerryn korttelissa. Kramer saa roolin Woody Allenin uudessa elokuvassa, mutta mokaa tilaisuutensa. Elaine seurustelee 66-vuotiaan miehen kanssa, jonka jättäminen tuottaa vaikeuksia.
11. The Red Dot
George ostaa Elainelle lahjaksi kashmirvillapaidan alennuksesta. Elaine huomaa, että paidassa on pieni punainen piste ja se on virhekappale. George harrastaa seksiä siivoojan kanssa ja saa potkut juuri saadusta työpaikasta, jonka Elaine hänelle hankki. Elainen uusi poikaystävä on entinen alkoholisti, jonka kuivilla olon Jerry pilaa.
12. The Suicide
Jerryn naapuri ajautuu koomaan ja Jerry tapailee tämän tyttöystävää. Elaine paastoaa vatsaröntgeniä varten. George käy ennustajalla, joka kehottaa Georgea perumaan matkansa Cayman-saarille. Kramer ottaa liput vastaan ja tutustuu matkalla uimapukumalleihin.
13. The Subway

Jerry on menossa metrolla hakemaan autoaan, kunnes tapaa oudon, lihavan, alastoman miehen. George tapaa metrossa kauniin naisen, joka vie Georgen hotelliin. Elainen metro pysähtyy keskelle tunnelia. Kramer kuulee vahingossa ravivihjeen.

14. The Pez Dispenser

Jerry ja Elaine menevät kuuntelemaan Georgen uuden tyttöystävän pianokonserttia. Jerry asettaa Tipin muotoisen Pez-annostelijan Elainen polvelle ja Elaine repeää nauramaan. Kramer yrittää myydä rannan hajuista hajuvettä. Jerry suostuu järjestämään intervention vieroittaakseen ystävänsä huumeista.

15. The Boyfriend 1/2

Jerry tutustuu entiseen baseball-legendaan, Keith Hernandeziin. Kramerilla ja Newmanilla on ongelmia Keithin kanssa, koska he luulevat Keithin sylkäisseen heidän päälleen vuosia sitten. Jerry ehdottaa uutta teoriaa sylkemisestä. Elaine alkaa seurustella Keithin kanssa. Georgella on ongelmia työttömyysrahansa kanssa ja tekaisee yrityksen nimeltä Vandaley Industries

16. The Boyfriend 2/2
Keith pyytää Jerryä auttamaan muutossa. Jerryn mielestä he "etenevät" liian nopeasti ystävyyssuhteessaan. Keith kertoo totuuden Kramerille ja Newmanille sylkemisestä, jolloin selviää ettei sylkijä ollutkaan Keith. Kramer ja Newman lähtevän auttamaan Keithiä muutossa. Jerry ja Elaine jättävät kumpikin Keithin. Georgella on vielä muutamia kikkoja jäljellä työttömyysrahan saantia varten.
17. The Fix-up
George valittaa, kuinka vaikeaa hänen on tutustua naisiin. Jerry ja Elaine järjestävät Cynthialle ja Georgelle sokkotreffit, jotka päätyvät ainakin Georgen kannalta onnellisesti. Kramer saa ystävältään pussillisen ehkäisytuotteita.
18. The Limo
George hakee Jerryä lentokentältä, kun hänen autonsa hajoaa. He päättävät käyttää hyväkseen O'Brianin limusiinia, koska Jerry oli kuullut O'Brienin myöhästyneen koneesta. He luulevat pääsevänsä New York Knicksin otteluun, mutta ovatkin menossa viereiseen taloon pitämään puhetta natsikokouksessa.
19. The Good Samaritan
Jerry seuraa autoa, joka lähti karkuun törmättyään jonkun muun autoon. Kuljettaja paljastuu kauniiksi naiseksi ja Jerry alkaa tapailla tätä. Elaine luulee, että Jerry on sankari, joka saattoi kuljettajan vastuuseen teoistaan. George tapailee Elainen ystävää, joka on naimisissa. Kramer saa kohtauksia kuullessaan Mary Hartin äänen.
20. The Letter
Jerryn uusi tyttöystävä on maalari ja hän maalaa Kramerin muotokuvan, joka ostetaan 5000 dollarilla. Elaine menee New York Yankeesin baseball-otteluun Baltimore Orioles -lippis päässä. George lupautuu ostamaan ruman maalauksen Ninalta Jerryn iloksi.
21. The Parking Space
Elaine ja George kolhivat Jerryn autoa tullessaan kirpputorilta. Elaine kehittää hätävalheen huligaaneista, jotka ajoivat heitä takaa. George ostaa kirpputorilta cowboy-hatun, jota hän ei kuitenkaan kehtaa käyttää kaljuutensa takia. Georgella ja Kramerin ystävä Mikellä tulee ongelmia pysäköintipaikasta.
22. The Keys
Kramer käyttää jatkuvasti Jerryn asuntoa ja Jerry tahtoo vara-avaimensa takaisin. Jerry antaa avaimensa Elainelle ja unohtaessaan avaimensa kotiin, joutuu hän pyytämään Georgea avaamaan Elainen oven. George ja Jerry löytävät Elainen asunnosta käsikirjoituksia Murphy Brown -sarjaan. Kramer muuttaa Los Angelesiin ja pääsee näyttelemään kyseiseen Murphy Brown -sarjaan.

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. The Trip 1/2
Jerryä pyydetään esiintymään The Tonight Show’ssa ja hän pyytää Georgea mukaan Los Angelesiin. He saavat samalla tilaisuuden etsiä Krameria sieltä. Huonesiivooja kadottaa Jerryn muistiinpanot ja Jerryn esiintyminen The Tonigh Show’ssa menee pilalle. George antaa The Tonight Show’n muille vieraille aiheita haastatteluun. Krameria tapaillut nainen murhataan ja murhapaikalta löydetään johtolankoja, jotka tekevät Kramerista pääepäillyn. Elaine on Euroopassa psykologinsa kanssa.

Elainea ei näy, koska Julia Louis-Dreifus oli juuri synnyttänyt ensimmäisen lapsensa.

2. The Trip 2/2
Jerry ja George pääsevät poliisikyytiin ja ovat aivan innoissaan siitä. Samalla kyytiin otetaan pikkurikollinen, jonka Jerry ja George päästävät vahingossa karkuun. Myöhemmin Jerrylle ja Georgelle paljastuu karmiva totuus. Murhat jatkuvat ja Kramer päästetään vapaaksi. Kramer jää asumaan Los Angelesiin, Jery ja George palaavat New Yorkiin.

Elainea ei näy, koska Julia Louis-Dreifus oli juuri synnyttänyt ensimmäisen lapsensa. Marty Rackham esittää poliisia. Hän palaa sarjaan kuudennella tuotantokaudella tapaillen Elainea.

3. The Pitch 1/2
NBC:llä ihastutaan Jerryn esitykseen ja häneltä pyydetään tv-sarjaa. George auttaa Jerryä keksimään juonta ja he pätyvät sarjaan "ei mistään". He mokaavat tapaamisessa NBC:llä, mutta George alkaa seurustella erään johtajan kanssa, joka siivittää heidät uudestaan suosioon. Kramer vaihtaa tutkanpaljastimen Newmanin kypärään. Newman saa sakot, koska tutkanpaljastin ei toimi, mutta Kramer pelastuu kypärän ansiosta.
4. The Ticket 2/2
Toinen tapaaminen NBC:n kanssa menee paremmin. Jerryltä ja Georgelta pyydetään pilottijaksoa. Jerry heittää pois vanhemmilta saadun kellon, jonka Leo-setä ottaa itselleen. Kramer auttaa Newmania oikeudessa. Jerry ja George pelkäävät Joe Davolaa, jolle psykiatri unohti antaa vahvemman lääkityksen.
5. The Wallet
Jerryn isä tulee New Yorkiin selkälääkärille. Jerryn isän lompakko varastetaan lääkäristä. George ei tyydy 13 000 dollariin, vaan vaatii lisää rahaa NBC:ltä. NBC peruu pilotin. Elaine palaa Euroopasta ja yrittää katkaista suhteensa psykiatriinsa. Jerryn vanhemmat kysyvät kellosta, jonka Jerry heitti pois.
6. The Watch
Jerry tutustuu Naomiin, jonka nauru kauhistuttaa Jerryä. Jerryllä tulee tuskaiset oltavat, kun Leo-setä ilmestyy päivälliselle Jerryn kello kädessään. Jerry ostaa kellon takaisin itselleen, mutta jää kiinni kauppoja tehdessään. Elaine tutustuu Joe Davolaan. George saa oikeudet kuvata pilottijakso, mutta tällä kertaa pienemmällä palkalla. Elainella on vaikeuksia erota psykiatristaan.
7. The The Bubble Boy
Jerry ja Naomi eroavat, vaikka heidän piti juuri lähteä Georgen ja Susanin kanssa Susanin isän mökille. Jerry kuulee kahvilassa, että hänellä on fani, joka joutuu sairautensa vuoksi asumaan kuplassa. Hän päättää Elainen kanssa käydä piristämässä tätä matkalla mökille. George ja Susan kuitenkin kerkiävät sinne ensin ja aiheuttavat ongelmia kuplapojan kanssa. Kramer ja Naomi lähtevät myös mökille. Kramer polttaa mökin sikareillaan.
8. The Cheever Letters
George ja Susan kutsutaan illalliselle Susanin vanhempien luo. He kertovat Susanin isälle palaneesta mökistä. Myöhemmin lähetti tuo laatikollisen kirjeitä, jotka säästyivät tulipalolta. Kirjeistä selviää Susanin isän suhde kirjailija John Cheeveriin. Kramer yrittää saada lisää sikareita Kuuban suurlähetystöstä. Jerryllä tulee ongelmia Elainen sihteerin kanssa.
9. The Opera
Elaine huomaa Joe Davolan olevan outo. Elaine jättää Joen ja Joe alkaa vainota Jerryä ja Elainea. George myy ylimääräisen oopperalippunsa ja sekuntia myöhemmin Susan ilmoittaa, että pääseekin oopperaan. Kramer myy oman lippunsa pellepukuiselle Joe Davolalle.
10. The Virgin
Jerry tapaa vanhan tyttöystävänsä Marlan, jonka poikaystävä oli juuri jättänyt hänet. Jerrylle selviää, että Marla on vielä neitsyt. George suutelee Susania NBC:n tapaamisessa ja Susan saa potkut. Elaine aiheuttaa ongelmia sekä Marlan että Pingin kanssa.
11. The Contest
George jää äitillensä kiinni tekemästä "sitä" Glamour-lehden kanssa. George sanoo, että tämä oli viimeinen kerta, kun hän tekee "sitä". Jerry haastaa hänet kilpaan, kuka on kauimmin tekemättä "sitä", Elaine ja Kramerkin innostuvat. Jokaisella on ongelmia. Jerry seurustelee neitsyen kanssa, Krameria vastapäätä asuu naisnudisti, George näkee sairaalassa hyvännäköisen hoitajan ja Elaine on samassa aerobicissä John F. Kennedy juniorin kanssa.
12. The Airport
Jerry ja Elaine lentävät kotiin St. Louisista. Jerry pääsee ensimmäiseen luokkaan suoraan huippumallin viereen. Elaine joutuu turistiluokkaan lihavan miehen viereen. George ja Kramer hakevat Jerryä ja Elainea lentokentältä hävityn vedon vuoksi. George ostaa viimeisen Time-lehden, joka tuottaa hänelle ongelmia myöhemmin. Kramer näkee vanhan kämppiksensä, joka on Kramerille 240 dollaria velkaa.
13. The Pick
Kramer ottaa Elainesta kuvan joulukorttia varten. Vasta lähetyksen jälkeen Elaine huomaa, että kortissa olevassa kuvassa hänellä on paita josta näkyy läpi. Calvin Klein alkaa tuottaa Kramerin keksimää The Beach -hajuvettä ja korvauksena Kramer pääsee alusvaatemalliksi Calvin Kleinin kuvastoon. Tia jättää Jerryn, koska luulee Jerryn kaivaneen nenäänsä. George keksii käyttää samaa keinoa päästäkseen eroon Susanista.
14. The Movie
Jerry ei ehdi elokuviin muun porukan kanssa ja lähtee ilmoittamaan heille. Samalla kuitenkin Elaine on mennyt toiseen teatteriin, George etsimään Jerryä ja Kramer ostamaan hodaria. Lopulta Kramer on ainoa, joka pääsee katsomaan oikeaa elokuvaa. George ja Elaine päätyvät Rochelle, Rochelle -elokuvaan, jonne Jerrykin ilmestyy myöhästyttyään keikalta.
15. The Visa
Georgen tyttöystävä Cheryl on Pingin serkku ja lupaa auttaa Elainea selvittämään Pingin syytöksiä Elainea kohtaan. Elaine ei palauta Jerryn postia ajallaan, jolloin Babu Bhattin viisumia ei ehditä uudistaa ja Babu lähetetään Pakistaniin. George kertoo Cherylille, että hän pyysi Jerryä esittämään vakavaa, koska muuten Cheryl ihastuisi Jerryn huumorintajuun. Cheryl jättää Georgen ja syytökset Elainea kohtaan nousevat jälleen ajankohtaisiksi.
16. The Shoes
Kramer tapailee Jerryn entistä tyttöystävää Gailia, joka selittää koko ajan Elainen kengistä. Jerry ja George saavat käsikirjoituksensa valmiiksi, mutta se pilotti perutaan Jerryn katsoessa Russell Dalrymplen tyttären kaula-aukkoa. Elainen kaula-aukko kuitenkin herättää toiveita pilotin kuvaamisen suhteen.
17. The Outing
Elaine huomaa naisen Monk'sissa salakuuntelevan heitä ja puhuu kovaan ääneen Jerryn ja Georgen olevan homoja. Yliopistolehden toimittaja, jonka piti tehdä haastattelu Jerrystä saa tämän selville. Hän tekeekin jutun, jonka myy New York Post -lehdelle ja kohta koko kaupunki tietää.
18. The Doorman
Elaine saa houkuteltua Jerryn ja Georgen harrastamaan hyväntekeväisyyttä juttelemalla vanhuksille. Jokaiselle osuu kohdalle ongelmavanhus. Jerry saa ilkeän ja kovasanaisen miehen, George taas masentaa oman hoidettavansa ja Elainen naisella on jättiläismäinen struuma eikä Elaine voi katsoa naista kasvoihin. Kramer ja Newman myyvät käytettyjä levyjä ja Jerryn vanhus lupaa antaa niitä pois. Kaikessa hässäkässä Jerryn vanhuksen tekohampaat joutuvat jätemyllyyn ja vanhus katoaa. George ihastuu Jerryn vanhuksen afrikkalaiseen avustajaan.
19. The Jimmy
Elaine ja Jerry kiistelevät, onko Jerryn tyttöystävällä Sidralla silikonirinnat. Elaine selvittää, että ne ovat aidot ja Jerry on juuri jättänyt Sidran. George saa lentoyhtiöltä alennusta lentäessään tyttöystävänsä tädin hautajaisiin, mutta ongelmia tuottaa kuolintodistuksen saaminen todistukseksi. Kramer selvittä, onko kuntosalilla käyvä mies Salman Rushdie.
20. The Junior Mint
Elaine vierailee entisen poikaystävänsä Royn luona sairaalassa. Jerry tulee Elainen seuraksi ja Kramer tulee etsimään kumikäsineitä. Hoitaja kysyy, josko Kramer tahtoisi tulla seuraamaan Royn leikkausta. Jerry lähtee Kramerin kanssa ja Kramer onnistuu pudottamaan karkin potilaaseen. George ostaa Royn maalauksia, koska luulee niiden arvon nousevan Royn kuoltua.
21. The Smelly Car
Jerryn auto haisee hirveälle ravintolaillan jälkeen. Hän yrittää tehdä kaikkensa, jotta haju lähtisi pois. Haju ei kuitenkaan katoa, vaan se leviää kaikkeen mikä sitä koskee. George näkee entisen tyttöystävänsä Susanin videovuokraamossa naisen kanssa. Susanin naisystävä kuitenkin jättää Susanin Kramerin takia.
22. The Handicap Spot
Jerry, George, Elaine ja Kramer lähtevät The Draken kihlajaisiin. He käyvät matkalla ostamassa television lahjaksi ja pysäköivät invapaikalle. Eräs pyörätuolinainen loukkaantuu Georgen auton takia ja väkijoukko tuhoaa auton. Kramer menee sairaalaan tapaamaan naista ja ostaa Georgen kanssa naiselle uuden pyörätuolin. The Draken kihlaus purkaantuu heti seuraavana päivänä ja kaikki kalliit lahjat menevät hyväntekeväisyyteen.
23. The Pilot 1/2
Pilottijaksoa varten etsitään näyttelijöistä. Kramer tulee itse koe-esiintymiseen, mutta hänellä tulee hirveä vessahätä ja joutuu lähtemään. Elainella menee hermot Monk'sissa, koska kaikki tarjoilijat on valittu vain ulkoisten avujen ansiosta. Russell Dalrymplellä on pakkomielle Elainesta ja Georgella on pakkomielle rusinalaatikosta ja valkoisesta kohdasta huulessaan.
24. The Pilot 2/2
George saa selvityksen rusina-asiaan ja vakoiseen kohtaan huulessaan. Kramer ostaa apteekista apukeinoja, koska ei päässyt vessaan ajallaan ja keho lopetti toimintansa. Elainen valitus isorintaisista tarjoilijoista on turha, koska selviää heidän olevan omistajan tyttäriä. Russell lopettaa NBC:llä ja uusi johtaja pitää Jerryä huonona sarjana ja Jerryä huonona näyttelijänä. Näin ollen sarjasta nähdään vain pilottijakso. Morty Seinfeldin lompakko löytyy Jerryn sohvatyynyn alta.

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. The Mango
S05e01.jpg
Georgella on ongelmia Päiväntasaajan alapuolella ja hän kertoo siitä Jerrylle. Samalla Jerrylle paljastuu, että Elaine ei saanut kertaakaan oikeaa orgasmia heidän seurustelunsa aikana ja pyytää Elainelta uutta mahdollisuutta todistaa taitonsa. Kramer saa porttikiellon suosimaansa hedelmäkauppaan ja Jerry joutuu hoitamaan Kramerin hedelmäostokset. Jerryn tuodessa ostokset kotiinsa George huomaa mangon vaikutukset ongelmiinsa.
2. The Glasses
Georgen silmälasit varastetaan kuntosalilta ja hän lähtee Elainen ja Jerryn kanssa ostamaan uusia silmälaseja. Kramer lupaa 30 prosentin alennuksen, jos he ostavat uudet lasit hänen ystävältään. Kaupassa Elainea puree vesikauhuinen koira ja hän lähtee Jerryn kanssa sairaalaan. George jää yksin kauppaan eikä osaa valita haluamiaan laseja. Ilman laseja hän näkee ulkona Jerryn tyttöystävän suutelemassa Jerryn serkkua ja Jerry alkaa selvittää onko tämä totta.
3. The Puffy Shirt
George muuttaa vanhemmilleen työttömänä ja saa samana päivänä töitä käsimallina, joten hän joutuu pitämään hyvää huolta käsistään. Jerry ja Elaine menevät Kramerin uuden tyttöystävän kanssa ravintolaan. Hän puhuu erittäin hiljaa, joten Jerry ei saa selvää mitä häneltä kysytään. Jerry ei kehtaa pyytää toistamaan, joten suostuu pukeutumaan Kramerin tyttöystävän suunnittelemaan merirosvopaitaan ja pitämään sitä päällä Today Show’ssa.
4. The Sniffing Accountant
Georgen isä hommaa Georgelle työpaikan rintaliivikauppiaana. Jerryn mielestä hänen tilintarkastajansa käyttäytyy kuin narkomaani. Jerry pyytää Krameria ja Newmania selvittämään hänen kanssaan, onko tilintarkastaja todellakin narkkari. Elaine jättää täydellisen poikaystävänsä, koska tämä ei käytä huutomerkkejä.
5. The Bris
Jerryä ja Elainea pyydetään kummeiksi ja he suostuvat innoissaan. Homma ei kuitenkaan suju niin kuin pitäisi ja kaikki menee pieleen ympärileikkaustapahtumassa. George löytää autolleen täydellisen pysäköintipaikan, mutta epäonnekseen joku hyppää sairaalan katolta suoraan auton päälle ja auto menee hajalle. Kramer löytää sikamiehen sairaalasta ja yrittää saada kansan tietoon hallituksen salaiset touhut.
6. The Lip Reader
Jerry löytää uuden tyttöystävän tennisturnauksesta. Nainen on kuuro, mutta osaa puhua ja lukea täydellisesti huulilta. George pyytää Jerryn tyttöystävää tulkkaamaan, mitä hänen entinen tyttöystävänsä puhuu hänestä. Elaine näyttelee kuuroa autonkuljettajalle, ettei joutuisi juttelemaan kyydin aikana. Jerry hoitaa tyttöystävänsä kautta Kramerille töitä US Openin ensimmäisenä pallomiehenä.
7. The Non-Fat Yogurt
Kramer tekee loistosijoituksen sijoittamalla rahaa rasvatonta jogurttia myyvään baariin. Elaine ja Jerry kuitenkin lihoavat, vaikka syövät ainoastaan rasvatonta jogurttia. He vievät näytteen tutkittavaksi ja Kramer alkaa seurustella laboratorion työntekijän kanssa. George tapaa entisen lapsuudenystävänsä Lloydin, joka Georgen mielestä yrittää nolata hänet. Elaine ihastuu Lloydiin ja alkaa seurustella tämän kanssa.
8. The Barber
Georgelle jää epäselväksi saiko hän työpaikan vai ei. Johtajan ollessa lomalla George menee toimistoon esittää saaneensa paikan. Jerry käy parturissa ja muut nauravat hänen hiuksilleen. Hän ei kuitenkaan kehtaa vaihtaa parturia, jolla hän on käynyt viimeiset 10 vuotta. Kramer järjestää Jerrylle leikkauksen omalla parturillaan, mutta Jerryn parturi saa tämän selville Newmanin avustuksella. Elaine on mukana järjestämässä poikamieshuutokauppaa, johon Jerry ei kuitenkaan voi osallistua epäonnistuneen hiustenleikkuun takia, joten Kramer pääsee kaupattavaksi.
9. The Masseuse
Jerryn uusi tyttöystävä on hieroja, mutta Jerry ei saa häneltä ilmaista hierontaa. Lopulta Jerryllä menee hermot, kun Kramerkin on Jerryn tyttöystävän asiakas. Georgea taas harmittaa, koska Jerryn tyttöystävä inhoaa Georgea, eikä hän tiedä syytä. Elainella on uusi poikaystävä, Joel Rifkin. Muuten täydellinen mies, mutta hänellä on sama nimi kuin New Yorkin tunnetuimmalla sarjamurhaajalla.
10. The The Cigar Store Indian
Jerry tuhrii Georgen vanhempien kahvipöytää ja vie sen siistittäväksi ennen kuin Costanzat palaavat lomalta. Elaine joutuu menemään metrolla kotiin ja Jerry antaa hänelle mukaan TV Guiden Costanzoilta. Elaine lainaa lehteä metrossa miehelle, eikä muista pyytää sitä takaisin. Selviää, että Frank Costanza kerää TV Guide -lehtiä. Kramer kertoo Elainelle kahvipöytäkirjasta, joka kertoo kahvipöydistä ja Elainen johtaja innostuu siitä, vaikka Elaine pitää sitä älyttömänä. George löytää naisen, jonka tuo vanhempiensa kotiin. Hän jää kiinni ja saa kotiarestia. Jerryn tyttöystävä luulee Jerryä rasistiksi ja heillä tulee riitoja.
11. The Conversion
Georgen tyttöystävä on latvian ortodoksi, joten Georgenkin täytyy kääntyä pitääkseen hänet. Jerry löytää tyttöystävänsä lääkekaapista sienilääkettä ja yrittää saada Elainen kysymään poikaystävältään mihin sitä tarvitaan. Elainella tulee riitaa poikaystävänsä kanssa, joka on jalkalääkäri, eikä siis Elainen mielestä oikea lääkäri.
12. The Stall
Kramerille selviää, että Jerryn tyttöystävä on töissä puhelinseksilinjalla. Jerry ei usko tätä. Elainelle selviää, että Jerryn tyttöystävä ei suostunut antamaan yhtä palaa vessapaperia yleisessä vessassa ja on vihanen tälle. Jerry joutuu jättämään tyttöystävänsä ystäviensä painostuksesta johtuen. Elaine tapailee uutta poikaystäväänsä, josta Georgekin pitää. George, Kramer ja Tony lähtevät kalliokiipeilemään ja Tony putoaa kalliolta.
13. The Marine Biologist
George kertoo Jerrylle luontodokumentista ja meribiologiasta. Jerry tapaa entisen luokkakaverinsa, joka kysyy mitä Georgelle kuuluu. George on työtön, joten Jerry keksii vain meribiologin. George pettyy, kun Jerry ei sanonut Georgen olevan arkkitehti. Elaine ja hänen kustantamonsa saa tärkeän venäläisen vieraan, jolla menee hermot Elainen sähköiseen muistikirjaan. Kirjailija Testikov heittää kirjan laitteen ulos ja se osuu ohikulkijaa päähän. Kramer löytää satoja golfpalloja ja lähtee rannalle golfaamaan. George on samaisella rannalla kävelyllä entisen luokkalaisensa kanssa, joka siis luulee Georgen olevan meribiologi. George joutuu todistamaan taitonsa, kun rannalle on ajautunut tukehtumaisillaan oleva valas.
14. The Dinner Party
Jerry, Elaine, George ja Kramer ovat kutsuttu päivälliselle. He lähtevät ajoissa, mutta matkalla tulee ongelmia. Kramer ja George ostavat viinipullon, mutta samaan aikaan joku ajaa autonsa niin, ettei George saa omaansa ajettua pois pysäköintiruudusta. Elaine ja Jerry pettyvät, kun joku ostaa viimeisen suklaakakun heidän edestään. George menettää uuden Goretex-takkinsa kaataessaan viinierän viinikaupassa.
15. The Pie
Jerry on menettää järkensä, kun hänen tyttöystävänsä ei suostu maistamaan omenapiirakkaa Monk'silla. George tarvitsee uuden puvun ja kuulee, että alennusmyynnit alkavat parin päivän päästä. Hän vartioi pukua kaupassa ja löytää aivan Elainen näköisen mallinuken. Elaine alkaa selvittää nuken tekijää. Kramer löytää itselleen selänraaputtajan.
16. The Stand-In
Kramer ja Mickey saavat töitä elokuvastudiolta. Kramer ehdottaa Mickeylle, että käyttäisi korkoja kengissään. Jerry hoitaa Elainen treffeille erään tuttunsa kanssa, mutta treffit saavat karmaisevan päätöksen miehen ottaessaan valtikkansa esiin. Georgella on ongelmia tyttöystävänsä kanssa, koska he eivät keksi puheenaihetta. Jerry menee sairaalaan piristämään ystäväänsä, mutta tilanne vain pahenee Jerryn takia.
17. The Wife
Jerry saa alennusta pesulasta, joten Jerryn tyttöystävä esiintyy hänen vaimonaan, jotta hänkin saisi alennusta. George käyttää suihkutiloja vessanaan kuntosalilla ja jää kiinni. Elaine on kiinnostunut miehestä, joka sai Georgen kiinni. Elainen onnistuu kuitenkin pelastaa George. Kramer yrittää tehdä vaikutuksen uuden tyttöystävänsä vanhempiin käyden solariumissa.
18. The The Raincoats 1/2
Jerryn vanhemmat tulevat Jerryn luokse pariksi päiväksi ennen Pariisin matkaansa. Kramer ja Jerryn isä alkavat tehdä bisnestä yhdessä. Georgen vanhemmat pyytävät Jerryn vanhempia vierailulle, mutta Seinfeldit eivät tahdo. George lupautuu ns. Isoveli-ohjelmaan, mutta tajuaa myöhemmin mitä tuli tehdyksi sekä myy isänsä lomavaatteet juuri kuin hänen vanhempansa alkavat suunnitella lomamatkaa. Elainen hermot kiristyvät, koska hänen poikaystävänsä on liian ystävällinen Jerryn vanhempia kohtaan.
19. The Raincoats 2/2
Jerry ei saa vietettyä aikaa tyttöystävänsä kanssa, joten he päättävät mennä katsomaan elokuvaa, jonka aikana saa ainakin olla rauhassa. Newman saa heidät kiinni ja kertoo Jerryn vanhemmille Jerryn muhinoineen kesken Schindlerin listan. Jerryn vanhemmat myöhästyvät lennolta, koska Kramerin ja Morty Seinfeldin bisnekset eivät suju niin kuin oli tarkoitus. George hyödyntää tilaisuutta ja pyytää liput Seinfeldeiltä.
20. The Fire
Kramer tutustuu Elainen työkaveriin Tobyyn, joka on Elainen mielestä hyvin ärsyttävä. Jerrykin toteaa tämän, kun Toby buuaa ja mölisee kesken Jerryn show’n. Jerry päättää kostaa ja tämän seuraksena Tobylta irtoaa varvas. Georgella tulee ongelmia uuden tyttöystävänsä kanssa, kun syntymäpäiväkutsuilla alkaa savuta. George hätääntyy ja juoksee pois talosta jättäen lapset ja naiset sisälle.
21. The Hamptons
Jerry, Elaine, George ja Kramer lähtevät Hamptoniin katsomaan ystäviensä vauvaa. Vauva paljastuu erittäin rumaksi. Muu porukka näkee Georgen tyttöystävän yläosatta ennen Georgea ja Jerryn tyttöystävä näkee Georgen alasti häpeällisessä tilanteessa. Kramer löytää merestä kasan hummereita ja Elaine ihastuu vauvalääkäriin.
22. The Opposite
George tajuaa kahvilassa, että kaikki hänen tekemänsä valinnat ovat olleet vääriä. Niin hän päättääkin tästä eteenpäin vastata aina toisin kuin pitäisi. Hän saa unelmatyöpaikan New York Yankeesissa, uuden tyttöystävän ja pääsee muuttamaan pois vanhempiensa luota. Elaine taas kärsii vastakkaisesta asettelusta ja menettää työpaikkansa. Jerry taas huomaa elämänsä kulkevan aina tasan.

Kuudes tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. The Chaperone
Jerry tapailee Miss USA -finalistia, mutta treffeille tarvitaan "esiliina". Kramer suostuu esiliinaksi ja onnistuu pilaamaan Jerryn mahdollisuudet. George ehdottaa New York Yankeesin pelipukujen materiaaliksi puuvillaa. Elaine saa uuden työpaikan mr Pittin henkilökohtaisena avustajana ja ensitöikseen ostaa hänelle uusia urheilusukkia.
2. The Big Salad
Elaine pyytää Georgelta ison salaatin, jonka Georgen tyttöystävä Julie ojentaa Elainelle. Elaine kiittää Julieta eikä Georgea ja tämä jää vaivaamaan Georgea. Jerrylle selviää, että hänen tyttöystävänsä seurusteli ennen Newmanin kanssa ja Newman katkaisi suhteen. Kramer pelaa golfia baseball-tähden kanssa ja heille syntyy riitaa. Samana päivänä baseball-tähti murhaa pesulanomistajan.
3. The Pledge Drive
Jerry luulee, että Elainen ystävä Noreen yritti iskeä häntä. Elaine soittaa Noreenille ja sekoittaa Noreenin ja hänen poikaystävän äänet. Mr Pitt syö suklaapatukkansa haarukalla ja veitsellä, George alkaa levittää tapaa. Kramer vaatii Jerryä lunastamaan Jerryn syntymäpäiväshekit, jonka seuraksena Jerryn mummon tili ylittyy. Jerry juontaa PBS:n rahankeruuohjelman, johon myös Kramer osallistuu.
4. The Chinese Woman
Jerry soittaa erehdyksessä naiselle, jolla on kiinalainen sukunimi. Hän luulee pääsevänsä treffeille kiinalaisen naisen kanssa, joka paljastuukin amerikkalaiseksi. Jerry näkee Elainen kanssa Frank Costanzan juttelemassa miehelle, jolla on viitta. Selviää, että Georgen vanhemmat ovat eroamassa, mutta kiinalainen nainen estää sen. Estelle Conzalesin huomatessa, että nainen ei olekaan kiinalainen, he aikovat taas erota. Kramer ostaa boksereita ja totuttelee niiden käyttöön.
5. The Couch
Jerry ostaa uuden sohvan ja Elaine ihastuu muuttomieheen. Kramer saa Poppien rahoittamaan hänen ajatustaa pizzeriasta, jossa asiakas saa itse tehdä pizzansa. Elaine ja Jerry kuitenkin tuhoavat idean aiheuttamalla suurta hämminkiä Poppien ravintolassa aborttikeskustelulla. Elainen suhde muuttomieheen kariutuu samasta syystä. George yrittää tehdä vaikutuksen tyttöystäväänsä liittymällä kirjakerhoon, mutta ei jaksakaan lukea kirjaa. Hän tunkeutuu vieraaseen taloon katsomaan elokuvan Breakfast at Tiffany's.
6. The Gymnast
Kramer saa Jerryn vakuuttuneeksi, että suhde romanialaiseen voimistelijaan on hyvä asia. Kramerille selviää, että hänellä on munuaiskivi ja se tulee ulos luonnollista kautta. Elainella tulee ongelmia, kun hän joutuu hoitamaan fuusioitumiskeskusteluja mr Pittin sijasta. Georgella tulee ongelmia, koska hänellä on tapana ottaa paita pois vessassa käydessään eikä hän pysty vastustamaan pullaa tyttöystävänsä äidin roskiksessa.
7. The Mom & Pop Store
George ostaa auton, jonka myyjä väittää kuuluneen näyttelijä Jon Voightille. Jon Voight puraisee Krameria käteen ja George löytää autosta pureskellun kynän. He aikovat näyttää niitä hammaslääkärille saaden tiedon, oliko auto todellakin Jon Voightin. Kramer auttaa vanhaa perhesuutaria vieden Jerryn kaikki lenkkarit sinne puhdistetaavaksi. Suutari kuitenkin lopettaa ja vie kaikki Jerryn kengät mukanaan. Jerryä ei kutsuta juhliin, vaikka kaikki muut kutsutaan.
8. The Soup
Elaine tulee Englannista mr Pittin kanssa ja tuo mukanaan englantilaisen miehen. Mies kuitenkin paljastuu hyvin ärsyttäväksi. Jerry saa Kenny Banialta Armanin puvun, koska se ei enää sovi Kennylle. Kenny tahtoo vastalahjaksi aterian jossain hienossa ravintolassa. George vie Monk'sin tarjoilijan kävelylle ja keskustelee hänen kanssaan hevosenlannasta. George ei enää kehtaa mennä Monk'siin. Kramer syö vain tuoretta ruokaa munuaiskiven takia.
9. The Secretary
Jerry saa selville, että pesulan omistaja käyttää hänen vaatteitaan. George saa palkata henkilökohtaisen sihteerin ja hän päättää valita tehokkaan sihteerin. Kramer saa Uma Thurmanin puhelinnumeron ja myy Kenny Banialle pukunsa, jonka taskussa on sekä Jerryn pesulakuitti että Uma Thurmanin puhelinnumero. Elaine ostaa uuden mekon, joka ei sovikaan hänelle enää kotona. Hän epäilee kaupassa olevan hoikentavat peilit.
10. The Switch
Jerryn tyttöystävä ei ikinä naura ja Jerry saa selville, että tyttöystävänsä huonekaveri nauraa täydellisesti. Hän yrittää suorittaa vaihdon kämppisten välillä ja George antaa hänelle vihjeitä. Georgella on taas ongelmia oman tyttöystävänsä kanssa, koska epäilee tällä olevan bulimia. George tarvitsee todisteita bulimiasta ja pyytää apua Kramerin äidiltä. Georgelle selviää Kramerin etunimi, Cosmo. Elaine laitaa mr Pittin tennismailaa eräälle naiselle uuden työpaikan toivossa.
11. The Race
S06e11.jpg
Jerry tapailee Lois-nimistä naista ja saa selville, että tämän johtaja on Jerryn entinen koulukaveri. Jerryllä oli ongelmia kyseisen kaverin kanssa, koska Jerry voitti hänet juoksukilpailussa ja Jerry haastetaan uusintakilpaan. Elainen uusi poikaystävä on kommunisti ja saa Kramerin innostumaan myös kommunismista. Georgea epäillään kommunistiksi töissä ja hän saa työkomennuksen Kuubaan palkkaamaan uusia pelaajia New York Yankeesiin.
12. The Label Maker
Jerryllä on Super Bowl -liput, joista hänen täytyy päästä eroon päästäkseen ystävänsä häihin. Georgen tyttöystävällä on aivan Georgen näköinen huonekaveri. Kramer ja Newman taistelevat Risk-lautapelissä. Elainea alkaa epäilyttää, kun Jerry saa ystävältään lahjaksi aivan samanlaisen tarrakirjoituskoneen, jonkalaisen Elaine oli antanut samalle ystävälle lahjaksi.
13. The Scofflaw
George kuulee, että vanhalla ystävällään Garyllä on syöpä. Hän suuttuu, koska kaikki muut paitsi hän tiesi asiasta. Georgelle selviää, ettei Garyllä ollutkaan syöpää, vaan hän käytti hyväkseen vain muiden ystävällisyyttä. George kuulee muun muassa Jerryn ostaneen Garylle lahjakortin hiushoitolaan, josta Gary saisi hommattua peruukin. Georgekin keksii hommata peruukin. Kramer kertoo Elainen entiselle poikaystävälle terveisiä Elainelta ja Elaine menettää yliotteensa. Hän päättää ostaa täysin samanlaiset lasit kuin entisellä poikaystävällään ärsyttääkseen häntä. Kramerille selviää, että Newman on rikkonut lakia useasti.
14. The Highlights of 100 1/2
Juhlajakso, jolla juhlistetaan sadatta jaksoa. Ensimmäinen osa.
15. The Highlights of 100 2/2
Juhlajakso, jolla juhlistetaan sadatta jaksoa. Toinen osa.
16. The Beard
Elaine yrittää käännyttää tapaamaansa miestä heteroksi. Kramer hoitaa Georgelle treffit kaljun naisen kanssa. Kramer keksii, että poliisin tunnistusrivistä saa hyvin rahaa. Jerry tapailee poliisia, joka epäilee Jerryn valehtelevan hänelle.
17. The Kiss Hello
Kramer laittaa talonsa aulaan kaikkien asukkaiden kuvat, jolloin kaikki voisivat tervehtiä toisiaan rappukäytävässä. Tämä tuottaa Jerrylle vaikeuksia, koska kaikki talon naiset haluavat antaa hänelle poskisuudelman. Lopuksi koko talo inhoaa Jerryä, koska hän ei kuulemma ole sosiaalinen. Elainella ja Georgella tulee ongelmia Elainen fysioterapeuttiystävän kanssa, jolla on vanhanaikainen hiustyyli.
18. The Doorman
Jerry ajautuu riitoihin mr Pittin talon ovimiehen kanssa ja sopiakseen riitoja lupautuu vahtimaan ovea hetken aikaa. Ovimies ei palaa, joten Jerry lähtee Elainen luo ja tällä aikaa aulasta varastetaan sohva. Kramer alkaa kehitellä Frank Costanzan kanssa miehille suunnattuja tukiliivejä ja juuri sovitteluhetkellä Georgen äiti ryntää sisään.
19. The Jimmy
Jerry löytää hammaslääkärinsä odotushuonesta Penthouse-lehtiä. George ja Kramer ostavat Jimmyltä oudot kengät ja eräs mies luulee Krameria jälkeenjääneeksi ja hänet kutsutaan juhlavieraaksi jälkeenjääneiden hyväntekeväisyysjuhlaan. George hikoilee koripallo-ottelun jälkeen ja häntä epäillään varkaaksi New York Yankeesissa. Elaine luulee päässensä treffeille erään miehen kanssa, mutta ei tiedä Jimmyn puhuvan itsestään kolmannessa persoonassa.
20. The Doodle
Jerryn asunnosta löytyy kirppuja ja se joudutaan eristämään. Myrkytyksen jälkeen sinne ei saisi mennä, mutta Kramer ei tiedä sitä. Hän lueskelee erästä käsikirjoitusta, jonka Elaine tarvitsisi. Elaine joutuu työhaastattelussa puhumaan täysin Kramerin sanoin. Georgella tulee ongelmia tyttöystävänsä kanssa löytäessään pilakuvan itsestään.
21. The Fusilli Jerry
Kramer saa erehdyksessä uudet rekisterikilvet, joissa lukee ASSMAN. Jerry kertoo David Puddylle "liikkeensä", jota David käyttää Elaineen. Kramer tekee fusilli-pastasta Jerry-patsaan, jonka päälle Frank Costanza kaatuu ja joutuu käymään aidon ASSMANin luona.
22. The Diplomat's Club
Jerry matkustaa Ithikaan, mutta kaikki menee pieleen uuden apulaisensa Katien takia. Elaine saa potkut mr Pittiltä, koska mr Pitt luulee Elainen yrittäneen tappaa hänet. George yrittää etsiä tummaihoista ystäbää, että hänen johtajansa ei luulisi häntä rasistiksi. Kramer lyö vetoa texasilaisen miehen kanssa lentokoneiden tuloajoista ja pyytää Newmania avuksi.
23. The Face Painter
George yrittää sanoa tyttöystävälleen rakastavansa tätä. Elaine, Jerry ja Kramer menevät jääkiekko-otteluun ja Jerry maalaa naamansa New Jersey Devilsin värein, jolloin eräs pappi luulee häntä piruksi. Kramerilla tulee ongelmia apinan kanssa. Jerry ei soita kiitospuhelua jääkiekkolipuista, jolloin häntä odottaa ikävä yllätys seuraavassa pelissä.
24. The Understudy
Jerry tapailee Bette Millerin varanäyttelijää Rochelle, Rochelle -musikaalista. Useiden sattumien kautta George onnistuu loukkaamaan Bette Milleriä, niin että Bette joutuu sairaalaan. Jerryä, Georgea ja varanäyttelijää epäillään salaliitosta. Kramer rupeaa Betten henkilökohtaiseksi avustajaksi. Elaine pyytää Georgen isää tulkkaamaan mitä korealaiset puhuvat Elainesta kynsihoitolassa. Elaine tapaa J. Petermanin, joka tarjoaa Elainelle uutta työpaikkaa.