Luettelo televisiosarjan Seinfeld jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Seinfeld on Jerry Seinfeldin ja Larry Davidin luoma yhdysvaltalainen tilannekomediasarja.

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Avausjakso Päätösjakso
1 5 5. heinäkuuta 1989 21. kesäkuuta 1990
2 12 23. tammikuuta 1991 26. kesäkuuta 1991
3 23 18. syyskuuta 1991 6. toukokuuta 1992
4 24 12. elokuuta 1992 20. toukokuuta 1993
5 22 16. syyskuuta 1993 19. toukokuuta 1994
6 24 22. syyskuuta 1994 11. toukokuuta 1995
7 24 21. syyskuuta 1995 16. toukokuuta 1996
8 22 19. syyskuuta 1996 15. toukokuuta 1997
9 24 25. syyskuuta 1997 14. toukokuuta 1998

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (1989–1990)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
1 1 The Seinfeld Chronicles Art Wolff Larry David & Jerry Seinfeld 5. heinäkuuta 1989
2 2 The Stakeout Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 31. toukokuuta 1990
3 3 The Robbery Tom Cherones Matt Goldman 7. kesäkuuta 1990
4 4 Male Unbonding Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 14. kesäkuuta 1990
5 5 The Stock Tip Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 21. kesäkuuta 1990

Toinen tuotantokausi (1991)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
6 1 The Ex-Girlfriend Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 23. tammikuuta 1991
7 2 The Pony Remark Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 30. tammikuuta 1991
8 3 The Jacket Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 6. helmikuuta 1991
9 4 The Phone Message Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 13. helmikuuta 1991
10 5 The Apartment Tom Cherones Peter Mehlman 4. huhtikuuta 1991
11 6 The Statue Tom Cherones Larry Charles 11. huhtikuuta 1991
12 7 The Revenge Tom Cherones Larry David 18. huhtikuuta 1991
13 8 The Heart Attack Tom Cherones Larry Charles 25. huhtikuuta 1991
14 9 The Deal Tom Cherones Larry David 2. toukokuuta 1991
15 10 The Baby Shower Tom Cherones Larry Charles 16. toukokuuta 1991
16 11 The Chinese Restaurant Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 23. toukokuuta 1991
17 12 The Busboy Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 26. kesäkuuta 1991

Kolmas tuotantokausi (1991–1992)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
18 1 The Note Tom Cherones Larry David 18. syyskuuta 1991
19 2 The Truth David Steinberg Elaine Pope 25. syyskuuta 1991
20 3 The Pen Tom Cherones Larry David 2. lokakuuta 1991
21 4 The Dog Tom Cherones Larry David 9. lokakuuta 1991
22 5 The Library Joshua White Larry Charles 16. lokakuuta 1991
23 6 The Parking Garage Tom Cherones Larry David 30. lokakuuta 1991
24 7 The Cafe Tom Cherones Tom Leopold 6. marraskuuta 1991
25 8 The Tape David Steinberg Larry David ja Bob Shaw & Don McEnery 13. marraskuuta 1991
26 9 The Nose Job Tom Cherones Peter Mehlman 20. marraskuuta 1991
27 10 The Stranded Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld ja Matt Goldman 27. marraskuuta 1991
28 11 The Alternate Side Tom Cherones Larry David ja Bill Masters 4. joulukuuta 1991
29 12 The Red Dot Tom Cherones Larry David 11. joulukuuta 1991
30 13 The Subway Tom Cherones Larry Charles 8. tammikuuta 1992
31 14 The Pez Dispenser Tom Cherones Larry David 15. tammikuuta 1992
32 15 The Suicide Tom Cherones Tom Leopold 29. tammikuuta 1992
33 16 The Fix-up Tom Cherones Elaine Pope & Larry Charles 5. helmikuuta 1992
34
35
17
18
The Boyfriend Tom Cherones Larry David ja Larry Levin 12. helmikuuta 1992
36 19 The Limo Tom Cherones Tarina: Marc Jaffe
Käsikirjoitus: Larry Charles
26. helmikuuta 1992
37 20 The Good Samaritan Jason Alexander Peter Mehlman 4. maaliskuuta 1992
38 21 The Letter Tom Cherones Larry David 25. maaliskuuta 1992
39 22 The Parking Space Tom Cherones Larry David ja Greg Daniels 22. huhtikuuta 1992
40 23 The Keys Tom Cherones Larry Charles 6. toukokuuta 1992

Neljäs tuotantokausi (1992–1993)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
41 1 The Trip (Part 1) Tom Cherones Larry Charles 12. elokuuta 1992
42 2 The Trip (Part 2) Tom Cherones Larry Charles 19. elokuuta 1992
43 3 The Pitch Tom Cherones Larry David 16. syyskuuta 1992
44 4 The Ticket Tom Cherones Larry David 16. syyskuuta 1992
45 5 The Wallet Tom Cherones Larry David 23. syyskuuta 1992
46 6 The Watch Tom Cherones Larry David 30. syyskuuta 1992
47 7 The Bubble Boy Tom Cherones Larry David & Larry Charles 7. lokakuuta 1992
48 8 The Cheever Letters Tom Cherones Tarina: Larry David ja Elaine Pope & Tom Leopold
Käsikirjoitus: Larry David
28. lokakuuta 1992
49 9 The Opera Tom Cherones Larry Charles 4. marraskuuta 1992
50 10 The Virgin Tom Cherones Tarina: Peter Mehlman ja Peter Farrelly & Bob Farrelly
Käsikirjoitus: Peter Mehlman
11. marraskuuta 1992
51 11 The Contest Tom Cherones Larry David 18. marraskuuta 1992
52 12 The Airport Tom Cherones Larry Charles 25. marraskuuta 1992
53 13 The Pick Tom Cherones Tarina: Larry David ja Marc Jaffe
Käsikirjoitus: Larry David
16. joulukuuta 1992
54 14 The Movie Tom Cherones Steve Skrovan & Bill Masters & Jon Hayman 6. tammikuuta 1993
55 15 The Visa Tom Cherones Peter Mehlman 27. tammikuuta 1993
56 16 The Shoes Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 4. helmikuuta 1993
57 17 The Outing Tom Cherones Larry Charles 11. helmikuuta 1993
58 18 The Old Man Tom Cherones Tarina: Bruce Kirschbaum
Käsikirjoitus: Larry Charles
18. helmikuuta 1993
59 19 The Implant Tom Cherones Peter Mehlman 25. helmikuuta 1993
60 20 The Junior Mint Tom Cherones Andy Robin 18. maaliskuuta 1993
61 21 The Smelly Car Tom Cherones Larry David & Peter Mehlman 15. huhtikuuta 1993
62 22 The Handicap Spot Tom Cherones Larry David 13. toukokuuta 1993
63
64
23
24
The Pilot Tom Cherones Larry David 20. toukokuuta 1993

Viides tuotantokausi (1993–1994)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
65 1 The Mango Tom Cherones Tarina: Lawrence H. Levy
Käsikirjoitus: Lawrence H. Levy ja Larry David
16. syyskuuta 1993
66 2 The Puffy Shirt Tom Cherones Larry David 23. syyskuuta 1993
67 3 The Glasses Tom Cherones Tom Gammill & Max Pross 30. syyskuuta 1993
68 4 The Sniffing Accountant Tom Cherones Larry David & Jerry Seinfeld 7. lokakuuta 1993
69 5 The Bris Tom Cherones Larry Charles 14. lokakuuta 1993
70 6 The Lip Reader Tom Cherones Carol Leifer 28. lokakuuta 1993
71 7 The Non-Fat Yogurt Tom Cherones Larry David 4. marraskuuta 1993
72 8 The Barber Tom Cherones Andy Robin 11. marraskuuta 1993
73 9 The Masseuse Tom Cherones Peter Mehlman 18. marraskuuta 1993
74 10 The Cigar Store Indian Tom Cherones Tom Gammill & Max Pross 9. joulukuuta 1993
75 11 The Conversion Tom Cherones Bruce Kirschbaum 16. joulukuuta 1993
76 12 The Stall Tom Cherones Larry Charles 6. tammikuuta 1994
77 13 The Dinner Party Tom Cherones Larry David 3. helmikuuta 1994
78 14 The Marine Biologist Tom Cherones Ron Hauge & Charlie Rubin 10. helmikuuta 1994
79 15 The Pie Tom Cherones Tom Gammill & Max Pross 17. helmikuuta 1994
80 16 The Stand-In Tom Cherones Larry David 24. helmikuuta 1994
81 17 The Wife Tom Cherones Peter Mehlman 17. maaliskuuta 1994
82
83
18
19
The Raincoats Tom Cherones Tom Gammill & Max Pross ja Larry David & Jerry Seinfeld 28. huhtikuuta 1994
84 20 The Fire Tom Cherones Larry Charles 5. toukokuuta 1994
85 21 The Hamptons Tom Cherones Peter Mehlman & Carol Leifer 12. toukokuuta 1994
86 22 The Opposite Tom Cherones Andy Cowan ja Larry David & Jerry Seinfeld 19. toukokuuta 1994

Kuudes tuotantokausi (1994–1995)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
87 1 The Chaperone Andy Ackerman Larry David ja Bill Masters & Bob Shaw 22. syyskuuta 1994
88 2 The Big Salad Andy Ackerman Larry David 29. syyskuuta 1994
89 3 The Pledge Drive Andy Ackerman Tom Gammill & Max Pross 6. lokakuuta 1994
90 4 The Chinese Woman Andy Ackerman Peter Mehlman 13. lokakuuta 1994
91 5 The Chouch Andy Ackerman Larry David 27. lokakuuta 1994
92 6 The Gymnast Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 3. marraskuuta 1994
93 7 The Soup Andy Ackerman Fred Stoller 10. marraskuuta 1994
94 8 The Mom & Pop Store Andy Ackerman Tom Gammill & Max Pross 17. marraskuuta 1994
95 9 The Secretary David Owen Trainor Carol Leifer & Marjorie Gross 8. joulukuuta 1994
96 10 The Race Andy Ackerman Tarina: Tom Gammill & Max Pross ja Larry David & Sam Kass
Käsikirjoitus: Tom Gammill & Max Pross ja Larry David
15. joulukuuta 1994
97 11 The Switch Andy Ackerman Bruce Kirschbaum ja Sam Kass 5. tammikuuta 1995
98 12 The Label Maker Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 19. tammikuuta 1995
99 13 The Scofflaw Andy Ackerman Peter Mehlman 26. tammikuuta 1995
100
101
14
15
The Highlights of 100 Andy Ackerman Peter Mehlman 2. helmikuuta 1995
102 16 The Beard Andy Ackerman Carol Leifer 9. helmikuuta 1995
103 17 The Kiss Hello Andy Ackerman Larry David & Jerry Seinfeld 16. helmikuuta 1995
104 18 The Doorman Andy Ackerman Tom Gammill & Max Pross 23. helmikuuta 1995
105 19 The Jimmy Andy Ackerman Gregg Kavet & Andy Robin 16. maaliskuuta 1995
106 20 The Doodle Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 6. huhtikuuta 1995
107 21 The Fusilli Jerry Andy Ackerman Tarina: Marjorie Gross & Jonathan Gross ja Ron Hauge & Charlie Rubin
Käsikirjoitus: Marjorie Gross
27. huhtikuuta 1995
108 22 The Diplomat's Club Andy Ackerman Tom Gammill & Max Pross 4. toukokuuta 1995
109 23 The Face Painter Andy Ackerman Tarina: Larry David ja Fred Stoller
Käsikirjoitus: Larry David
11. toukokuuta 1995
110 24 The Understudy Andy Ackerman Marjorie Gross & Carol Leifer 18. toukokuuta 1995

Seitsemäs tuotantokausi (1995–1996)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
111 1 The Engagement Andy Ackerman Larry David 21. syyskuuta 1995
112 2 The Postponement Andy Ackerman Larry David 28. syyskuuta 1995
113 3 The Maestro Andy Ackerman Larry David 5. lokakuuta 1995
114 4 The Wink Andy Ackerman Tom Gammill & Max Pross 12. lokakuuta 1995
115 5 The Hot Tub Andy Ackerman Gregg Kavet & Andy Robin 19. lokakuuta 1995
116 6 The Soup Nazi Andy Ackerman Spike Feresten 2. marraskuuta 1995
117 7 The Secret Code Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 9. marraskuuta 1995
118 8 The Pool Guy Andy Ackerman David Mandel 16. marraskuuta 1995
119 9 The Sponge Andy Ackerman Peter Mehlman 7. joulukuuta 1995
120 10 The Gum Andy Ackerman Tom Gammill & Max Pross 14. joulukuuta 1995
121 11 The Rye Andy Ackerman Carol Leifer 4. tammikuuta 1996
122 12 The Caddy Andy Ackerman Gregg Kavet & Andy Robin 25. tammikuuta 1996
123 13 The Seven Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 1. helmikuuta 1996
124
125
14
15
The Cadillac Andy Ackerman Larry David & Jerry Seinfeld 8. helmikuuta 1996
126 16 The Shower Head Andy Ackerman Peter Mehlman & Marjorie Gross 15. helmikuuta 1996
127 17 The Doll Andy Ackerman Tom Gammill & Max Pross 22. helmikuuta 1996
128 18 The Friars Club Andy Ackerman David Mandel 7. maaliskuuta 1996
129 19 The Wig Master Andy Ackerman Spike Feresten 4. huhtikuuta 1996
130 20 The Calzone Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 25. maaliskuuta 1996
131
132
21
22
The Bottle Deposit Andy Ackerman Gregg Kavet & Andy Robin 2. toukokuuta 1996
133 23 The Wait Out Andy Ackerman Tarina: Peter Mehlman & Matt Selman
Käsikirjoitus: Peter Mehlman
9. toukokuuta 1996
134 24 The Invitations Andy Ackerman Larry David 16. toukokuuta 1996

Kahdeksas tuotantokausi (1996–1997)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
135 1 The Foundation Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 19. syyskuuta 1996
136 2 The Soul Mate Andy Ackerman Peter Mehlman 26. syyskuuta 1996
137 3 The Bizarro Jerry Andy Ackerman David Mandel 3. lokakuuta 1996
138 4 The Little Kicks Andy Ackerman Spike Feresten 10. lokakuuta 1996
139 5 The Package Andy Ackerman Jennifer Crittenden 17. lokakuuta 1996
140 6 The Fatigues Andy Ackerman Gregg Kavet & Andy Robin 31. lokakuuta 1996
141 7 The Checks Andy Ackerman Steve O'Donnell ja Tom Gammill & Max Pross 7. marraskuuta 1996
142 8 The Chicken Roaster Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 14. marraskuuta 1996
143 9 The Abstinence Andy Ackerman Steve Koren 21. marraskuuta 1996
144 10 The Andrea Doria Andy Ackerman Spike Feresten 19. joulukuuta 1996
145 11 The Little Jerry Andy Ackerman Jennifer Crittenden 9. tammikuuta 1997
146 12 The Money Andy Ackerman Peter Mehlman 16. tammikuuta 1997
147 13 The Comeback David Owen Trainor Gregg Kavet & Andy Robin 30. tammikuuta 1997
148 14 The Van Buren Boys Andy Ackerman Darin Henry 6. helmikuuta 1997
149 15 The Susie Andy Ackerman David Mandel 13. helmikuuta 1997
150 16 The Pothole Andy Ackerman Steve O'Donnell ja Dan O'Keefe 20. helmikuuta 1997
151 17 The English Patient Andy Ackerman Steve Koren 13. maaliskuuta 1997
152 18 The Nap Andy Ackerman Gregg Kavet & Andy Robin 10. huhtikuuta 1997
153 19 The Yada Yada Andy Ackerman Peter Mehlman ja Jill Franklyn 24. huhtikuuta 1997
154 20 The Millennium Andy Ackerman Jennifer Crittenden 1. toukokuuta 1997
155 21 The Muffin Tops Andy Ackerman Spike Feresten 8. toukokuuta 1997
156 22 The Summer of George Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer 15. toukokuuta 1997

Yhdeksäs tuotantokausi (1997–1998)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
157 1 The Butter Shave Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer & David Mandel 25. syyskuuta 1997
158 2 The Voice Andy Ackerman Alec Berg & Jeff Schaffer & David Mandel 2. lokakuuta 1997
159 3 The Serenity Now Andy Ackerman Steve Koren 9. lokakuuta 1997
160 4 The Blood Andy Ackerman Dan O'Keefe 16. lokakuuta 1997
161 5 The Junk Mail Andy Ackerman Spike Feresten 30. lokakuuta 1997
162 6 The Merv Griffin Show Andy Ackerman Bruce Eric Kaplan 6. marraskuuta 1997
163 7 The Slicer Andy Ackerman Tarina: Gregg Kavet & Andy Robin & Darin Henry
Käsikirjoitus: Gregg Kavet & Andy Robin
13. marraskuuta 1997
164 8 The Betrayal Andy Ackerman David Mandel & Peter Mehlman 20. marraskuuta 1997
165 9 The Apology Andy Ackerman Jennifer Crittenden 11. joulukuuta 1997
166 10 The Strike Andy Ackerman Dan O'Keefe ja Alec Berg & Jeff Schaffer 18. joulukuuta 1997
167 11 The Dealership Andy Ackerman Steve Koren 8. tammikuuta 1998
168 12 The Reverse Peephole Andy Ackerman Spike Feresten 15. tammikuuta 1998
169 13 The Cartoon Andy Ackerman Bruce Eric Kaplan 29. tammikuuta 1998
170 14 The Strong Box Andy Ackerman Tarina: Dan O'Keefe & Billy Kimball
Käsikirjoitus: Dan O'Keefe
5. helmikuuta 1998
171 15 The Wizard Andy Ackerman Steve Lookner 26. helmikuuta 1998
172 16 The Burning Andy Ackerman Jennifer Crittenden 19. maaliskuuta 1998
173 17 The Bookstore Andy Ackerman Tarina: Spike Feresten ja Darin Henry & Marc Jaffe
Käsikirjoitus: Spike Feresten
9. huhtikuuta 1998
174 18 The Frogger Andy Ackerman Tarina: Gregg Kavet & Andy Robin ja Steve Koren & Dan O'Keefe
Käsikirjoitus: Gregg Kavet & Andy Robin
23. huhtikuuta 1998
175 19 The Maid Andy Ackerman Tarina: Alec Berg & David Mandel & Jeff Schaffer ja Kit Boss & Peter Mehlman
Käsikirjoitus: Alec Berg & David Mandel & Jeff Schaffer
30. huhtikuuta 1998
176 20 The Puerto Rican Day Andy Ackerman Alec Berg, Jennifer Crittenden, Spike Feresten, Bruce Eric Kaplan, Gregg Kavet, Steve Koren, David Mandel, Dan O'Keefe, Andy Robin, Jeff Schaffer 7. toukokuuta 1998
177
178
21
22
The Chronicle Andy Ackerman Darin Henry 14. toukokuuta 1998
179
180
23
24
The Finale Andy Ackerman Larry David 14. toukokuuta 1998

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of Seinfeld episodes