Luettelo televisiosarjan Mr. Robot jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mr. Robot on yhdysvaltalainen jännitysdraamasarja, jonka on luonut Sam Esmail. Sarjan päähenkilö on Elliot Alderson (Rami Malek), hakkeri ja kyberturvallisuusteknikko, joka kärsii sosiaalisesta fobiasta ja masennuksesta. Hänet värvää anarkisti nimeltä ”Mr. Robot” (Christian Slater), joka johtaa haktivistiryhmää fsociety. Ryhmän tavoitteena on poistaa kaikki velka iskemällä suurta yhtiötä, E Corpia, vastaan.

Sarjan ensimmäinen jakso tuli saataville useissa internet- ja VOD-palveluissa 27. toukokuuta 2015, ja sarjasta tilattiin toinen tuotantokausi, ennen kuin ensimmäistä jaksoa oli ehditty näyttää USA Networkillä 24. kesäkuuta 2015.[1] Kaksitoista jaksoa sisältävä toinen tuotantokausi alkoi 13. heinäkuuta 2016. USA Network tilasi sarjasta kolmannen tuotantokauden 16. elokuuta 2016, ja se esitettiin vuonna 2017.[2] Neljäs tuotantokausi tilattiin 13. joulukuuta 2017.[3] Sarja on julkaistu myös DVD- ja Blu-ray-tallenteina.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Ensiesitys
Avausjakso Päätösjakso
1 10 24. kesäkuuta 2015 2. syyskuuta 2015
2 12 13. heinäkuuta 2016 14. syyskuuta 2016
3 10 11. lokakuuta 2017 13. joulukuuta 2017

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
1 1 ”eps1.0_hellofriend.mov” Niels Arden Oplev Sam Esmail 24. kesäkuuta 2015
2 2 ”eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg” Sam Esmail Sam Esmail 1. heinäkuuta 2015
3 3 ”eps1.2_d3bug.mkv” Jim McKay Sam Esmail 8. heinäkuuta 2015
4 4 ”eps1.3_da3m0ns.mp4” Nisha Ganatra Adam Penn 15. heinäkuuta 2015
5 5 ”eps1.4_3xpl0its.wmv” Jim McKay David Iserson 22. heinäkuuta 2015
6 6 ”eps1.5_br4ve-trave1er.asf” Deborah Chow Kyle Bradstreet 29. heinäkuuta 2015
7 7 ”eps1.6_v1ew-s0urce.flv” Sam Esmail Kate Erickson 5. elokuuta 2015
8 8 ”eps1.7_wh1ter0se.m4v” Christoph Schrewe Randolph Leon 12. elokuuta 2015
9 9 ”eps1.8_m1rr0r1ng.qt” Tricia Brock Sam Esmail 19. elokuuta 2015
10 10 ”eps1.9_zer0-day.avi” Sam Esmail Sam Esmail 2. syyskuuta 2015

Toinen tuotantokausi (2016)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
11 1 ”eps2.0_unm4sk-pt1.tc” Sam Esmail Sam Esmail 13. heinäkuuta 2016
12 2 ”eps2.0_unm4sk-pt2.tc” Sam Esmail Sam Esmail 13. heinäkuuta 2016
13 3 ”eps2.1_k3rnel-pan1c.ksd” Sam Esmail Sam Esmail 20. heinäkuuta 2016
14 4 ”eps2.2_init_1.asec” Sam Esmail Sam Esmail 27. heinäkuuta 2016
15 5 ”eps2.3_logic-b0mb.hc” Sam Esmail Kyle Bradstreet 3. elokuuta 2016
16 6 ”eps2.4_m4ster-s1ave.aes” Sam Esmail Adam Penn 10. elokuuta 2016
17 7 ”eps2.5_h4ndshake.sme” Sam Esmail Sam Esmail 17. elokuuta 2016
18 8 ”eps2.6_succ3ss0r.p12” Sam Esmail Courtney Looney 24. elokuuta 2016
19 9 ”eps2.7_init_5.fve” Sam Esmail Kyle Bradstreet & Lucy Teitler 31. elokuuta 2016
20 10 ”eps2.8_h1dden-pr0cess.axx” Sam Esmail Kor Adana & Randolph Leon 7. syyskuuta 2016
21 11 ”eps2.9_pyth0n-pt1.p7z” Sam Esmail Sam Esmail 14. syyskuuta 2016
22 12 ”eps2.9_pyth0n-pt2.p7z” Sam Esmail Sam Esmail 21. syyskuuta 2016

Kolmas tuotantokausi (2017)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
23 1 ”eps3.0_power-saver-mode.h” Sam Esmail Sam Esmail 11. lokakuuta 2017
24 2 ”eps3.1_undo.gz” Sam Esmail Sam Esmail 18. lokakuuta 2017
25 3 ”eps3.2_legacy.so” Sam Esmail Sam Esmail 25. lokakuuta 2017
26 4 ”eps3.3_metadata.par2” Sam Esmail Kyle Bradstreet 1. marraskuuta 2017
27 5 ”eps3.4_runtime-error.r00” Sam Esmail Kor Adana & Randolph Leon 8. marraskuuta 2017
28 6 ”eps3.5_kill-process.inc” Sam Esmail Kyle Bradstreet 15. marraskuuta 2017
29 7 ”eps3.6_fredrick+tanya.chk” Sam Esmail Adam Penn 22. marraskuuta 2017
30 8 ”eps3.7_dont-delete-me.ko” Sam Esmail Sam Esmail 29. marraskuuta 2017
31 9 ”eps3.8_stage3.torrent” Sam Esmail Kyle Bradstreet & Courtney Looney 6. joulukuuta 2017
32 10 ”shutdown -r” Sam Esmail Sam Esmail 13. joulukuuta 2017

DVD- ja Blu-ray-julkaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Julkaistu Levyt Lähde
Alue 1 Alue 2
1 12. tammikuuta 2016 11. huhtikuuta 2016 3 [4][5]
2 10. tammikuuta 2017 23. tammikuuta 2017 4 [6][7]
3 27. maaliskuuta 2018 23. huhtikuuta 2018 3 [8][9]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Friedlander, Whitney: ‘Mr. Robot’ Gets Second Season Ahead of Premiere Variety. 24.6.2015. Viitattu 29.8.2016. (englanniksi)
  2. Sullivan, Kevin P.: Mr. Robot officially renewed for third season Entertainment Weekly. 16.8.2016. Viitattu 29.8.2016. (englanniksi)
  3. Ausiello, Michael: Mr. Robot Renewed for Season 4 TVLine. 13.12.2017. Viitattu 12.3.2018. (englanniksi)
  4. Mr. Robot - Season 1 DVD Information TVShowsOnDVD.com. Viitattu 17.3.2018. (englanniksi)
  5. Mr. Robot - Season 1 Amazon.co.uk. Viitattu 17.3.2018. (englanniksi)
  6. Mr. Robot - Season 2 DVD Information TVShowsOnDVD.com. Viitattu 17.3.2018. (englanniksi)
  7. Mr. Robot - Season 2 Amazon.co.uk. Viitattu 17.3.2018. (englanniksi)
  8. Mr. Robot - Season 2 DVD Information TVShowsOnDVD.com. Viitattu 17.3.2018. (englanniksi)
  9. Mr. Robot - Season 3 Amazon.co.uk. Viitattu 17.3.2018. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]