Luettelo televisiosarjan Kauniit ja rohkeat henkilöistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Kauniit ja rohkeat henkilöistä jotka ovat mukana.

Fuller ja Spencer[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn Fuller[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn on omaa yritystään, Quinn Artisan Jewelersia, johtava korusuunnittelija. Quinnilla on poika Wyatt Fuller, Bill Spencerin kanssa. Quinn ei pidä Hopesta, koska tämä auttoi Wyattin isän selvittämisessä. Quinnin yritys on solminut yhteistyösopimuksen Forrester Creationsin kanssa. Quinnilla oli vispilänkauppaa Ericin kanssa, ja myöhemmin päätyi jälleen suhteeseen Brooke Loganin kanssa kihloissa.

Wyatt Spencer (ent.Fuller)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wyatt on Bill Spencerin ja Quinn Fullerin poika. Hope näki tämän alasti suihkussa metsässäm jonka jälkeen Hope kaatui metsässä, ja mies pelasti tämän. Myöhemmin Wyatt jäljitti Hopen ja pyysi tätä treffeille. Hope huomasi Wyattilla olevan samanlainen miekkakoru kuin Billillä ja Liamilla, ja paljastuikin, että korun suunnitellut Quinn ja Bill olivat nuoruudenrakastettuja ja Bill on Wyattin isä. Quinn on tiennyt asiasta koko ajan, mutta halusi suojella Wyattia Spencerin perheeltä, ja ei pidä nyt Hopesta tämän sekaannuttua heidän asioihin. Wyatt on ollut naimisissa Hopen Loganin ja Steffy Forresterin kanssa. Nyt hän seurustelee Sally spectran kanssa.

Jones[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Oliver Jones[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Agnes "Aggie" Jonesin veli ja Whip Jonesin serkku.Seurusteli Aly Forresterin kanssa kunnes Aly kuoli.

Loganit, Barber ja Sharpe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Brooke Logan Forrester (Forrester,Jones,Chambers ja Marone)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Brooke on Stephen ja Elizabeth Loganin vanhin lapsi. Brooke on ollut naimisissa kolmen Forresterin perheen miehen kanssa (Ridgen, Ericin ja Thornen), sekä Nick Maronen ja Whip Jonesin kanssa. Hänellä on ollut muitakin miessuhteita. Brookella on viisi lasta: Rick ja Bridget Ericin kanssa, Ridge Junior eli RJ Ridgen kanssa, Jack Nick Maronen kanssa ja Hope Deacon Sharpen kanssa Deacon Sharpe oli Bridgetin aviomies, ja hänellä ja Brookella oli salasuhde. Jack on Brooken ja Nick Maronen biologinen lapsi, mutta Taylorin kantama ja synnyttämä. Brooke ja Ridge palasivat taas yhteen ja järjestivät seitsemännet häänsä huhtikuussa 2013. Ridge kuitenkin jätti Brooken häämatkan aikana, ja liitto paljastui mitättömäksi. Aikaissemmin Brookella oli vispilänkauppaa lankonsa Bill Spencerin kanssa. Brooke Logan on lahjakas kemisti, joka kehitti BeLieF-yhdisteen – aineen, joka tekee tekstiilit rypistymättömiksi. Brooke oli naimisissa Bill Spencerin kanssa mutta jätti hänet kun Bill poltti Spectran rakennuksen. Brooke on jälleen naimisissa Ridgen kanssa.

Donna Logan Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Donna on Brooke Loganin pikkusisko ja oli naimisissa Eric Forresterin kanssa. Eric ja Donna adoptoivat Donnan ja Justin Barberin pojan Marcuksen. Donna on työskennyllyt Forrester Creationsilla mallina. Donna jätti Ericin äitinsä kuoltua, mistä Donna syytti Stephanieta. Donna meni naimisiin nuoruudenrakkautensa ja Marcuksen biologisen isän Justinin kanssa, mutta he erosivat. Tämän jälkeen hän alkoi tapailla Nick Maronea, joka oli myös Pam Douglasin ihastuksen kohteena. Nick kuitenkin poistui kaupungista, jonka jälkeen Donna ei ole tapaillut ketään. Donnalla on kuitenkin edelleen lämpimiä tunteita entistä aviomiestään Ericiä kohtaan.

Justin Barber[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Donna Loganin teiniaikojen suuri rakkaus. Suhteesta aviottomasti siinneen Marcus-pojan isä. Donna antoi lapsen adoptoitavaksi heti synnytyksen jälkeen ja katosi itse Justinin elämästä jättäen miehen vaille tietoa lapsesta.

Katie Logan Spencer[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Katie on Brooke ja Donna Loganin nuorin sisar. Katie Logan työskenteli aiemmin Forresterilla PR-vastaavana. Katie seurusteli Nick Maronen kanssa, mutta he erosivat ja Katie tutustui liikemies Bill Spenceriin ja he alkoivat seurustella ja menivät kihloihin ja naimisiin. Bill Spencer sai vallattua Forrester Creationsin itselleen ja teki Katiesta toimitusjohtajan. Katie ja Bill saivat pojan, William Logan "Will" Spencerin. Katie ja Bill olivat pitkään yhdessä, kunnes Bill petti Katiea tämän sisaren Brooken kanssa. Tämän tultua julki Katie jätti Billin ja sai avioerossa 1 % Billin Spencer Publications -yrityksestä. Billin sisaren Karenin avustuksella Katiesta tuli Spencerin toimitusjohtaja. Nykyään Bill on taas toimitusjohtaja ja Katie naimissa Thorne Forresterin kanssa.

Hope Logan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope on Brooke Loganin ja Deacon Sharpen tytär. Hope pitää Ridge Forresteria isänään. Hope työskentelee Forrester Creationsilla, jossa hänellä on oma mallisto. Hope seurustelee Liam Spencerin kanssa, he olivat erossa lyhyesti mutta palasivat yhteen kun selvisi että todellisuudessa Marcus on Amberin tyttövauvan Ambrosia "Rosien" isä. Hope ja Liam eivät voi mennä naimisiin, koska Steffy ei halua mitätöidä liittoaan Liamin kanssa. Lopulta he onnistuvat menemään naimisiin Italian Pugliassa, mutta avioliitto ei ollut laillinen. Steffyn menetettyä Liamin lapsen ja muutettua Pariisiin, Liam ja Hope ovat menneet jälleen kihloihin. Hope tutustui Wyatt Fulleriin josta paljastui Bill Spencerin poika. He rakastuivat ja wyatt hajotti Hopen ja Liamin suhteen. Hope oli raskaana Wyattille mutta kieri portaat alas ja sai keskenmenon. Hope muutti Eurooppaan, mutta palasi pitkän ajan jälkeen takaisin ja Liam ja Hope menivät naimisiin ja alkoivat odottaa lasta. Hope alkoi synnyttää ilman Liamia catalinan saarella ja pyörtyi klinikalla. Reese Buckingham vaihtoi vauvat ja Adoptoi lapsen Steffy Forresterille että saisi rahat jolla maksaisi velkansa.

Deacon Sharpe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Deacon on Hopen biologinen isä ja Bridgetin entinen mies. Deacon oli naimisissa Quinn Fullerin kanssa, mutta he erosivat. Deacon yritti murhata quinnin kännissä mutta Ridge esti ja Deacon joutui vankilaan.

Spencerit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bill Spencer Jr[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bill on liikemies joka omistaa 49 % Spencer Publications -yrityksestä, muotilehdestä ja tv-kanavasta. Karen Spencer omistaa 50 % yrityksestä ja Katie Logan Spencer 1 %. Bill osti Forrester Creationsin ja meni naimisiin Katie Loganin kanssa. Steffy sai Billin myymään Forrester Creationsin takaisin Forrestereille. Billillä on kolme lasta, aikuiset pojat Liam Spencer ja Wyatt Fuller, sekä vauvaikäinen Will Spencer Katien kanssa. Lisäksi Billin käly Brooke odotti tälle lasta, mutta sai keskenmenon. Billin isä oli Bill Spencer, Sr. Karen Spencer, ja edesmennyt Caroline Spencer Forrester, ovat Billin sisaria. Caroline Spencer on Billin sisarentytär. Ollessaan naimisissa Katien kanssa, Billillä oli suhde Brooken kanssa. Saatuaan selville, Katie erosi Billistä ja kaappasi Karenin avulla Spencer Publicationsin toimitusjohtajan paikan itselleen.

Liam Spencer[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Liam tuli Los Angelesiin etsimään isäänsä, joka paljastui Billiksi. Liam on nyt töissä isänsä firmassa Spencer Publicationsissa. Liamilla ja Amberilla oli vipinää, jonka jälkeen Amber huijasi odottavansa Liamille lasta. Marcus paljastui kuitenkin lapsen isäksi. Liam on syvästi rakastunut Hope Loganiin, ja he ovat kihloissa. Hope ja Liam erosivat väärinkäsitysten vuoksi, ja Steffy huijasi itsensä naimisiin Liam Spencerin kanssa. Lopulta he erosivat ja Hope ja Liam yrittivät jälleen mennä naimisiin, mutta Steffy paljasti olevansa Liamille raskaana. Nyt Steffyn lähdettyä Pariisiin ja jätettyä Liamin keskenmenon jälkeen Liam on palannut yhteen tosirakkautensa Hopen kanssa. Kaupunkiin saapunut Wyatt Fuller paljastui Liamin velipuoleksi.

Caroline Spencer Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caroline on Karen ja Danielle Spencerin tytär, ja Bill ja Caroline Spencerin sisarentytär. Caroline on nimetty edesmenneen tätinsä, äitinsä kaksoissisaren, mukaan. Liam Spencer ja Wyatt Fuller ovat Carolinen serkkuja. Caroline on muotisuunnittelija, joka muutti kaupunkiin New Yorkista. Brooke tarjosi hänelle töitä Forresterilta, toivoen samalla että Rickin ja tämän välille tulisi säpinää. Myös Thomas kiinnostui Carolinesta. Seurusteltuaan jonkin aikaa Thomasin kanssa, Caroline lopulta valitsi Rickin. Tilanne mutkistamaan saapui kuitenkin katujen kasvatti Maya Avant, josta Rick kiinnostui heti ensitapaamisella.Hän oli Rick Forresterin kanssa naimissisa.

Will Spencer[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Will on Katien ja Billin poika.

Forresterit ja Douglas[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eric Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Forresterin perheen patriarkka ja Stephanien leski. Ericillä on kuusi lasta: Ridge, Thorne, Kristen ja Felicia yhdessä Stephanien kanssa ja Rick (oikeasti Eric Junior) ja Bridget avioliitostaan Brooken kanssa. Ericillä ja Stephaniella oli myös tytär Angela, joka on kuollut.

Eric on lahjakas muotisuunnittelija, joka on perustanut Stephanien kanssa Forrester Creations -muotitalon. Hän on päättäväinen ja vahva persoona, jolle perheen yhtenäisyys ja lapset ovat hänen elämässään tärkeimmät asiat. Stephanien lisäksi hän on ollut naimisissa Brooke Loganin, Donna Loganin ja Sheila Carterin kanssa. Eric ja Ridge myivät Forrester Creations muotitalon liikemies Bill Spencerille, Forresterit saivat jäädä töihin entiseen yritykseensä. Eric on nykyään Forrester Creations -muotitalon toimitusjohtaja ja osaomistaja, 25% osuudellaan. Eric on edelleen vahvasti mukana muotitalon toiminnassa ja päätöksissä. Stephanien kuoleman jälkeen Eric seurusteli entisen miniänsä Taylor Hayesin kanssa, kunnes Taylor jätti tämän ja poistui kaupungista. Kauan sen jälkeen Eric rakastui Quinn fulleriin ja he aloittivat suhteen jota läheiset eivät hyväksyneet. Ridge järjesti boikotin häitä vastaan eli kukaan ei mennyt Ericin ja Quinnin häihin. Eric raivosi sen jälkeen perheelleen ja sai aivoverenvuodon. Hän kuitenkin toipui ja ajan kanssa perhe hyväksyi Quinnin.

Rick Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rick (Eric Junior) on Eric Forresterin ja Brooke Loganin poika. Rick on Forrester Creationsin pääjohtaja. Rick seurusteli Ridgen tyttären Phoeben kanssa. Kun Phoebe kuoli, hän alkoi seurustella tämän siskon Steffyn kanssa. Rick seurusteli ulkomailla asuessaan Ashley Abbottin kanssa. Rick on ollut myös naimisissa Amber Mooren kanssa ja näille syntyi myös lapsi, joka kuoli. Amber tuli aikanaan lapsenvahdiksi teinilapsille Rick ja Bridget. Sittemmin alaikäinen Rick ja täysi-ikäinen Amber ihastuivat toisiinsa. Amber alkoi odottaa lasta, mutta koska tämä oli ollut myös afrikan-amerikkalaisen Raymondin kanssa (roolia näytteli Usher), niin Amber ei tiennyt kumpi on isä. Rick ei tiennyt tätä ja Amber meni naimisiin Rickin kanssa, vaikka ei tiennyt oliko Rick isä. Amber poistui synnyttämään lapsensa äitinsä luokse, ettei mahdollinen salaisuus paljastuisi kaikille, jos isä olikin tummaihoinen Raymond. Amberin lapsi kuoli ja hän hautasi sen aavikolle. Samaan aikaan Amberin serkku Becky synnytti lapsen, jota Becky ei halunnut ja Amberin äiti osaltaan edesauttoi serkuksia päätymään ratkaisuun, että Amber kasvattaa Beckyn lapsen omanaan. Amber palaa kotiin lapsen kanssa, joka kastetaan Ericiksi (little Eric). Myöhemmin totuus paljastuu, että lapsi ei ole Amberin ja Amber jää valheistaan kiinni. Becky kuolee syöpään ja Rick ja Amber päättävät adoptoida Ericin. Oikea isä, Deacon Sharp, ilmaantuu kuvioihin ja asiat mutkistuvat. Huoltajuus annetaan biologiselle isälle ja Amber saa jakaa huoltajuuden tämän kanssa tai olisi muutoin menettänyt lapsen.

Rick on seurustellut useiden naisten, kuten Caitlin Ramirezin, Steffy Forresterin, Phoebe Forresterin, Taylor Hayesin, ja Maya Avantin kanssa. Hän oli aikaisemmin naimississa Forrester Creationsin muotisuunnittelija Caroline Spencerin kanssa.

Maya Avant[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maya on näyttelijä ja Dayzeen vanha ystävä heidän yhteisiltä ajoiltaan katujen kasvatteina. Dayzee on myös ollut syyttömänä vankilassa. Maya saapui Dayzeen kahvilaan kohtaamaan tämän ja vaati saada tietää, missä hänen vauvansa on. Maya antoi aikoinaan synnyttämänsä vauvan adoptoitavaksi, ja Dayzee kertoi lopulta Mayalle että vauva on kuollut. Myöhemmin paljastui mayan olevan transsukupuolinen eli vauva ei ollut hänen.. Tästä toivuttuaan Maya ihastui Rick Forresteriin, jota piti aluksi kodittomana. Rick seurusteli kuitenkin aluksi Caroline Spencerin kanssa, mutta jätti tämän ja aloitti suhteen Mayan kanssa. Mustasukkainen Caroline järjesti Mayan ja Carterin samaan websarjaan, jotta näille tulisi suhde. Maya oli naimisissa Rick Forresterin kanssa ja he saivat lapsen mayan siskon Nicolen avulla. Nicole sijaissynnytti heille lapsen. Lapsesta tuli Lizzy. Maya ja Rick erosivat 2019.

Ridge Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ridge on Ericin ja Stephanien vanhin poika. Ridge on Forrester Creations -muotitalon osaomistaja 25 prosentin osuudellaan. Ridge on ollut naimisissa Carolinen, Brooken ja Taylorin kanssa, joista kahden viimeksi mainitun kanssa useampaan eri otteeseen. Hänellä on neljä lasta: Thomas, Steffy (Stephanie) ja Phoebe Taylorin kanssa ja Ridge Junior eli RJ Brooken kanssa. Hän pitää myös Hopea (joka on biologisesti Brooken ja Deaconin lapsi)omana tyttärenään, koska on kasvattanut tätä yhdessä Brooken kanssa. Ridgen entinen vaimo Caroline oli Bill Spencerin tytär. Ridge on erittäin lahjakas ja tunnettu muotisuunnittelija, joka on työskennellyt suurimman osan urastaan Forrester Creationsissa. Hän on päättäväinen ja temperamenttinen luonne, joka tuntuu useinkin pitävän itseään muita parempana. Lisäksi Ridge seurusteli vähän aikaa Ashley Abbottin kanssa. Ridge ja Brooke järjestivät seitsemännet häänsä huhtikuussa 2013, mutta Ridge jätti Brooken häämatkan aikana, ja liitto paljastui mitättömäksi. Ridge lähti kaupungista ja työskenteli yli vuoden Forrester Internationalin johtajana. Ridge palasi takaisin Los Angelesiin toukokuussa 2014, ja aloitti suhteen entisen kälynsä Katie Logan Spencerin kanssa. Ridge ei seurustele Caroline Spencer Forresterin kanssa enää. Ridge on taas naimissa Brooke Loganin kanssa.

Thomas Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Thomas on Ridgen ja Taylorin lapsi.

Stephanie "Steffy" Forrester Spencer[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ridgen ja Taylorin tytär ja Liamin entinen vaimo.

Thorne Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Thorne on Ericin ja Stephanien poika. Hän on Darlan aviomies ja heillä on tytär Alexandria. Darla kuoli auto-onnettomuudessa. Tämän jälkeen Thorne kihlautui Taylor Hayesin kanssa, mutta lopulta he erosivat kun Nick Marone astui Taylorin elämään. Myöhemmin Thorne ja Taylor yrittivät seurustelua uudelleen, mutta enimmäkseen Thorne on elänyt sinkkuna. Thorne palasi Los Angelesiin ja rakastui Katie Loganin ja he ovat Naimisissa.

Ridge Junior "RJ" Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ridge Junior eli RJ on Ridgen ja Brooken poika.

Alexandria "Aly" Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alexandria "Aly" Forrester on Thorne Forresterin ja edesmenneen Darla Forresterin tytär. Aly kokee ristiriitaisia tunteita äidittömyytensä tähden, ja on ottanut yhteen niin Taylor Hayesin, Quinn Fullerin, kuin Hope Loganin kanssa. Aly on kuitenkin parhaillaan aloittanut seurustelun Forrester Creationsin malli Oliver Jonesin kanssa. Aly kuoli kun hän yritti tappaa Steffyn ja löi päänsä kiveen. Ennen kuolemaansa Aly näki kuolleen äitinsä mustana ja Darla lietsoi alya tappamaan steffyn.

Pamela "Pam" Douglas[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pam on edesmenneen Stephanie Forresterin sisar, ja inhoaa Loganin perhettä. Pam oli kihloissa Brooken, Katien ja Donnan isän Stephen Loganin kanssa, mutta he erosivat. Tämän jälkeen Pam ihastui Nick Maroneen. Nyt Pam työskentelee Forresterilla sihteerinä yhdessä Donna Loganin kanssa. Pam on ihastunut Ericiin. Nykyään Pam seurustelee charlien kanssa.

Waltonit, Avant ja Leigh[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nicole Avant[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nicole on Mayan sisko. Nicole on naimisissa Zenden kanssa.

Carter Walton[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lakimies Carter ilmestyi sarjaan tapaamaan adoptioveljeään Marcusta. Myöhemmin hän tapasi Mayan, ja ihastui tähän. Mayalla oli jo kuitenkin tunteita Rick Forresteria kohtaan. Carter on myös aloitteleva näyttelijä, ja Caroline järjesti tämän Mayan kanssa samaan websarjaan, jotta heille tulisi vipinää.

Marcus Walton Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Donna Loganin ja Justin Barberin biologinen, avioton lapsi. Teini-ikäinen äiti antoi pojan adoptoitavaksi heti tämän syntymän jälkeen. Adoptoitiin Texasiin.Tuli aikuisena Los Angelesiin etsimään juuriaan. Löysi äitinsä Donna Loganin. Eric Forrester adoptoi ottolapsekseen. Kohtasi myös biologinen isänsä, juristi Justin Barberin.Ja nykyään naimisissa Dayzee Leighin kanssa.

Dayzee Leigh Forrester[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alkujaan rikkinäisessä perheessä kasvanut nainen, joka asui kodittomana Los Angelesin Skid Row -alueen kaduilla ja asuntoloissa. Naimisissa Marcus Walton Forresterin kanssa.