Luettelo joukkueista ja ajajista vuoden 2007 Espanjan ympäriajossa

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo ja joukkueista pyöräilyn vuoden 2007 Espanjan ympäriajossa, joka ajettiin 1. syyskuuta23. syyskuuta[1] .

AG2R Prévoyance
Ranska A2R
Nro Sija
1 Espanja José Luis Arrieta
2 Irlanti Philip Deignan
3 Ranska Renaud Dion
4 Viro René Mandri
5 Ranska Hubert Dupont
6 Ranska Stéphane Goubert
7 Ukraina Juri Krivtsov
8 Valko-Venäjä Alexandre Usov
9 Ranska Ludovic Turpin
Andalucía-Cajasur
Espanja ACA
Nro Sija
11 Espanja Luis Pérez
12 Espanja José Antonio López
13 Espanja Francisco José Martínez
14 Espanja Juan Olmo
15 Espanja Manuel Ortega
16 Espanja José Luis Carrasco
17 Espanja Jesús Rosendo
18 Espanja José Ruiz Sánchez
19 Espanja Manuel Vazquez
Bouygues Télécom
Ranska BTL
Nro Sija
21 Alankomaat Stef Clement
22 Ranska Giovanni Bernaudeau
23 Ranska Dimitri Champion
24 Ranska Mathieu Claude
25 Sveitsi Aurélien Clerc
26 Espanja Xavier Florencio
27 Ranska Rony Martias
28 Ranska Vincent Jérôme
29 Viro Erki Pütsep
Caisse d'Epargne
Espanja GCE
Nro Sija
31 Espanja Óscar Pereiro
32 Espanja Imanol Erviti
33 Espanja José Vicente García
34 Espanja Joan Horrach
35 Venäjä Vladimir Karpets
36 Espanja David López
37 Venäjä Vladimir Jefimkin
38 Espanja Luis León Sánchez
39 Espanja Xabier Zandio
Cofidis
Ranska COF
Nro Sija
41 Ranska Stéphane Augé
42 Ranska Sylvain Chavanel
43 Kolumbia Leonardo Duque
44 Espanja Bingen Fernández
45 Ranska Maryan Hary
46 Ranska Geoffroy Lequatre
47 Ranska Sébastien Minard
48 Belgia Maxime Monfort
49 Ranska Damien Monier
Crédit Agricole
Ranska C.A
Nro Sija
51 Italia Pietro Caucchioli
52 Venäjä Alexandre Botšarov
53 Unkari László Bodrogi
54 Italia Angelo Furlan
55 Ranska Christophe Kern
56 Ranska Rémi Pauriol
57 Ranska Jean-Marc Marino
58 Australia Mark Renshaw
59 Ranska Yannick Talabardon
Discovery Channel
Yhdysvallat DSC
Nro Sija
61 Slovenia Janez Brajkovic
62 Yhdysvallat Tom Danielson
63 Australia Allan Davis
64 Belgia Stijn Devolder
65 Espanja Egoi Martínez
66 Yhdysvallat Jason McCartney
67 Portugali Sérgio Paulinho
68 Espanja José Luis Rubiera
69 Belgia Jurgen Van Goolen
Euskaltel-Euskadi
Espanja EUS
Nro Sija
71 Espanja Samuel Sánchez
72 Espanja Haimar Zubeldia
73 Espanja Igor Antón
74 Espanja Koldo Fernández
75 Espanja Dionisio Galparsoro
76 Espanja Aitor Hernández
77 Espanja Iñaki Isasi
78 Espanja Íñigo Landaluze
79 Espanja Alan Pérez
Française des Jeux
Ranska FDJ
Nro Sija
81 Ranska Carlos Da Cruz
82 Ranska Mickaël Delage
83 Ruotsi Thomas Lövkvist
84 Belgia Philippe Gilbert
85 Australia Bradley McGee
86 Etelä-Afrikka Ian McLeod
87 Ranska Cyrille Monnerais
88 Ranska Jérémy Roy
89 Suomi Jussi Veikkanen
Gerolsteiner
Saksa GST
Nro Sija
91 Saksa Markus Fothen
92 Saksa Johannes Fröhlinger
93 Saksa Torsten Hiekmann
94 Saksa Tim Klinger
95 Italia Andrea Moletta
96 Italia Davide Rebellin
97 Saksa Stefan Schumacher
98 Alankomaat Tom Stamsnijder
99 Sveitsi Oliver Zaugg
Karpin-Galicia
Espanja KGZ
Nro Sija
101 Espanja Carlos Castaño
102 Espanja Gustavo César
103 Espanja Gustavo Domínguez
104 Espanja David García
105 Espanja Santos González
106 Espanja David Herrero
107 Espanja Ezequiel Mosquera
108 Espanja Serafín Martínez
109 Venäjä Edvard Vorganov
Lampre-Fondital
Italia LAM
Nro Sija
111 Italia Damiano Cunego
112 Italia Daniele Bennati
113 Italia Enrico Franzoi
114 Sveitsi David Loosli
115 Italia Marco Marzano
116 Italia Morris Possoni
117 Puola Sylvester Szmyd
118 Italia Paolo Tiralongo
119 Italia Claudio Corioni
Liquigas
Italia LIQ
Nro Sija
121 Espanja Manuel Beltrán
122 Ruotsi Magnus Bäckstedt
123 Italia Leonardo Bertagnolli
124 Sveitsi Patrick Calcagni
125 Italia Francesco Chicchi
126 Italia Mauro Da Dalto
127 Tšekki Roman Kreuziger
128 Italia Franco Pellizotti
129 Italia Alessandro Vanotti
Predictor - Lotto
Belgia PRL
Nro Sija
131 Australia Cadel Evans
132 Belgia Mario Aerts
133 Belgia Christophe Brandt
134 Belgia Bart Dockx
135 Yhdysvallat Chris Horner
136 Espanja Josep Jufré
137 Belgia Bert Roesems
138 Alankomaat Roy Sentjens
139 Belgia Wim Van Huffel
Quick Step - Innergetic
Belgia QSI
Nro Sija
141 Espanja Juan Manuel Gárate
142 Espanja Carlos Barredo
143 Italia Paolo Bettini
144 Belgia Tom Boonen
145 Belgia Kevin Hulsmans
146 Italia Andrea Tonti
147 Belgia Geert Verheyen
148 Italia Davide Viganò
149 Alankomaat Addy Engels
Rabobank
Alankomaat RAB
Nro Sija
151 Venäjä Denis Menšov
152 Kolumbia Mauricio Ardila
153 Alankomaat Marc De Maar
154 Alankomaat Theo Eltink
155 Espanja Óscar Freire
156 Espanja Pedro Horrillo
157 Alankomaat Sebastian Langeveld
158 Alankomaat Koos Moerenhout
159 Alankomaat Joost Posthuma
Relax-Gam
Espanja REG
Nro Sija
161 Espanja Daniel Moreno
162 Espanja Santiago Pérez
163 Espanja Raúl García
164 Espanja Jorge Garcia
165 Espanja Jesús Hernández
166 Espanja Nácor Burgos
167 Espanja Julian Sanchez Pimienta
168 Espanja Francisco Terciado Sacedo
169 Espanja Ángel Vallejo
Saunier Duval - Prodir
Espanja SDV
Nro Sija
171 Espanja José Ángel Gómez Marchante
172 Espanja Iker Camaño
173 Espanja Alberto Fernández de la Puebla
174 Espanja David de la Fuente
175 Espanja Arkaitz Durán
176 Espanja Ruben Lobato
177 Espanja Javier Mejías
178 Italia Leonardo Piepoli
179 Espanja Ángel Gómez
Team CSC
Tanska CSC
Nro Sija
181 Espanja Carlos Sastre
182 Tanska Michael Blaudzun
183 Espanja Íñigo Cuesta
184 Ukraina Volodymyr Gustov
185 Venäjä Aleksandr Kolobnev
186 Alankomaat Karsten Kroon
187 Ruotsi Marcus Ljungqvist
188 Tanska Chris Anker Sørensen
189 Yhdysvallat Christian Vande Velde
Team Milram
Italia MRM
Nro Sija
191 Italia Alessandro Petacchi
192 Saksa Erik Zabel
193 Saksa Martin Müller
194 Slovakia Matej Jurco
195 Italia Elia Rigotto
196 Italia Fabio Sabatini
197 Alankomaat Niki Terpstra
198 Italia Marco Velo
199 Italia Alberto Ongarato
T-Mobile Team
Saksa TMO
Nro Sija
201 Australia Adam Hansen
202 Italia Lorenzo Bernucci
203 Australia Scott Davis
204 Saksa Bert Grabsch
205 Saksa André Greipel
206 Italia Giuseppe Guerini
207 Saksa Andreas Klier
208 Saksa André Korff
209 Saksa Stephan Schreck

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]