Luettelo Terapian kappaleista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo rockyhtye Terapian levyttämistä kappaleista.

Kappale Albumi
Hän pitää sinusta huolen Tule & Kazo
Tämä kaupunki Tule & Kazo
Hymy hyytyy Tule & Kazo
Jäähyväiset Tule & Kazo
Ystävä viaton Tule & Kazo
Ei kiinnosta elää Tule & Kazo
On se ihmeellistä Tule & Kazo
Kirkon kellot Tule & Kazo
5 viisasta & 5 tyhmää Tule & Kazo
Musta kuin yö Tule & Kazo
Kesken kaiken Tule & Kazo
Henkilökohtaista Tule & Kazo
Hei sinä Tule & Kazo
Miksi pitäisi Tule & Kazo
Tule ja katso Tule & Kazo
Enkelilaulu Tule & Kazo
Täällä taas Täällä taas
Helvetti takana Täällä taas
Rakkautta Täällä taas
Yö ja päivä Täällä taas
Kaipuu Täällä taas
Hiljaisuus Täällä taas
Kaamos Täällä taas
Pieni elämä Täällä taas
Meistäpä kai Täällä taas
Vanhat kuviot Uusi levy
Miljoonat vuodet Uusi levy
Taivas on sininen Uusi levy
Punainen Pipo Uusi levy
Kerro mulle Uusi levy
Ei kotia Uusi levy
Oletko valmis Uusi levy
Arkki Uusi levy
Kirja Uusi levy
Yhteiskunta Uusi levy
Uusi levy Uusi levy
Vihreitä miehiä Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Viimeisenä maalissa Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Liian kaukana Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Turhia sanoja Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Vapaa Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Älä usko Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Historiaa Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Tanssi Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Puhu Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Etsii Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Uskaltaa Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Himoa vai? Kovia ääniä ja vaikeita sanoja
Jaakobinpaini Joona
Joona Joona
Kuolematon Joona
Rakkautta oppimaan Joona
Kesä Joona
Valo on sisällä Joona
Pelasta mut Joona
Liekkejä yössä Joona
Pakenen Joona
Mailman kuvia Joona
Ystäviä Joona
Tarinoita vaan Joona
Hiljaisuus (demo) Single
60 s/min Single
Voimaa ja valoa Single
Hymy hyytyy (demo) Single
Kaipaan (TV-mix) Studio 7
Mikään ei palaa Studio 7
Kuu Studio 7
When the saints Studio 7
Kuu (Space mix) Studio 7
K23 (intro) K23
Syö sut K23
Maailma pyörii K23
Vielä kerran K23
Kirkkaita päiviä K23
Napajäätiköt sulaa K23
Kaikki kipuni K23
Tämä kaupunki 02 K23
Kaipaan K23
Mene pois K23
Menneen talven lumia K23
K23 (outro) K23
Hoosianna Hoosianna
Toivon Hoosianna
Kaikki ok? Hoosianna
Yksi yhteen Hoosianna
Väärästä Hoosianna
Sinä olet Hoosianna
Nuori Hoosianna
Hyvä Hoosianna
24/7 Hoosianna
Tule niin näet Hoosianna
Hän pitää sinusta huolen (live) Hullut nuoruuden päivät
Kuu (live) Hullut nuoruuden päivät
Jaakobinpaini (live) Hullut nuoruuden päivät
Kesken kaiken (live) Hullut nuoruuden päivät

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]