Luettelo Oseanian maista asukasluvun mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Oseanian maista asukasluvun mukaan.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestys Valtio Virallinen luku Vuosi Lähde
1 Australian lippu Australia 25 053 100 2019 [1]
2 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 7 744 700 2015 [2]
3 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 4 971 200 2019 [3]
4 Fidži 867 000 2015 [2]
5 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 642 000 2015 [2]
6 Vanuatun lippu Vanuatu 277 600 2015 [2]
7 Uuden-Kaledonian lippu Uusi-Kaledonia 268 767 2014 [4]
8 Ranskan Polynesia 268 207 2012 [5]
9 Samoan lippu Samoa 194 899 2016 [6]
10 Guam 159 358 2010 [7]
11 Kiribati 113 400 2015 [2]
12 Mikronesian lippu Mikronesian liittovaltio 102 300 2015 [2]
13 Tongan lippu Tonga 103 300 2015 [2]
14 Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa 55 519 2010 [8]
15 Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit 53 883 2010 [9]
16 Marshallinsaarten lippu Marshallinsaaret 54 900 2015 [2]
17 Palaun lippu Palau 18 000 2015 [2]
18 Cookinsaarten lippu Cookinsaaret 15 300 2015 [2]
19 Wallis ja Futunan lippu Wallis ja Futuna 12 197 2013 [10]
20 Tuvalun lippu Tuvalu 11 300 2015 [2]
21 Naurun lippu Nauru 10 900 2015 [2]
22 Norfolkinsaaren lippu Norfolkinsaari 2 302 2011 [11]
23 Niuen lippu Niue 1 500 2013 [2]
24 Tokelaun lippu Tokelau 1 160 2015 [2]
25 Pitcairnin lippu Pitcairn 57 2014 [12]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. c=AU; o=Commonwealth of Australia; ou=Australian Bureau of Statistics: Population clock www.abs.gov.au. 20.12.2018. Viitattu 13.3.2019. (englanniksi)
  2. a b c d e f g h i j k l m n NMDI | Pacific National Minimum Development Indicators www.spc.int.
  3. Population clock - Statistics New Zealand stats.govt.nz. Arkistoitu 4.6.2010.
  4. ISEE - Structure de la population et évolutions www.isee.nc.
  5. Synthèses locales www.ispf.pf.
  6. Samoa Bureau of Statistics - Population & Demography www.sbs.gov.ws.
  7. US Census Bureau Public Information Office: U.S. Census Bureau Releases 2010 Census Population Counts for Guam - 2010 Census - Newsroom - U.S. Census Bureau www.census.gov. (englanniksi)
  8. US Census Bureau Public Information Office: U.S. Census Bureau Releases 2010 Census Population Counts for American Samoa - 2010 Census - Newsroom - U.S. Census Bureau www.census.gov. (englanniksi)
  9. US Census Bureau Public Information Office: U.S. Census Bureau Releases 2010 Census Population Counts for the Northern Mariana Islands - 2010 Census - Newsroom - U.S. Census Bureau www.census.gov. (englanniksi)
  10. Wallis and Futuna: Islands, Districts & Major Villages - Population Statistics, Maps, Charts, Weather and Web Information www.citypopulation.de.
  11. Wayback Machine unstats.un.org. Arkistoitu 3.3.2016.
  12. Pitcairn: Islands & Settlement - Population Statistics in Maps and Charts www.citypopulation.de.