Johan Ludvig Runebergin bibliografia

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Johan Ludvig Runebergin teoksista:

Runebergin teokset Doria-tietokannassa.[1]

  • Dikter af Johan Ludvig Runeberg, 1830
  • Elgskyttarne: nio sånger af Johan Ludvig Runeberg, 1832 (suom. Hirvenhiihtäjät)
  • Dikter: andra häftet af Johan Ludvig Runeberg, 1833
  • Friaren från landet: lustspel, 1834
  • Hanna: en dikt i tre sånger, 1836
  • Dikter af Johan Ludvig Runeberg, 1838
  • Nadeschda: nio sånger, 1841
  • Julqvällen: en dikt i tre sånger, 1841
  • Dikter: tredje häftet af Johan Ludvig Runeberg1843
  • Kung Fjalar: en dikt i fem sånger, 1844
  • Runoelmia Joh. Ludw. Runebergiltä; suomentanut A. Oksanen, 1845
  • Lepo-kammio Perhosa, 1846
  • Fänrik Ståls sägner: en samling sånger, 1848 (suom. Vänrikki Stoolin tarinat)
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – 1, 1851
  • Dikter: första delen af Johan Ludvig Runeberg, 1851
  • Dikter: andra delen af Johan Ludvig Runeberg, 1851
  • Vårt land af J. L. Runeberg, 1851 (suom. Maamme)
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – 3, 1852
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – 2, 1852
  • Maamme: runo, 1853
  • Smärre berättelser af Johan Ludvig Runeberg, 1854
  • Små berättelser af Johan Ludvig Runeberg, 1855
  • Sveaborg: poem af J. L. Runeberg, 1855
  • Salapurjehtija, 1857
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – 4, 1858
  • Porilaisten marssi: laulu, 1860
  • Nadeschda: yhdeksæn laulua, 1860
  • Fänrik Ståls sägner: en samling sånger af Johan Ludvig Runeberg - 2, 1860
  • Johan Ludvig Runebergs samlade arbeten – Första bandet, 1861
  • Johan Ludvig Runebergs samlade arbeten – Andra bandet, 1861
  • Johan Ludvig Runebergs samlade arbeten – Tredje bandet, 1861
  • Johan Ludvig Runebergs samlade arbeten – Fjerde bandet, 1861
  • Kan ej: familjemålning i 2 akter af Joh. Ludv. Runeberg, 1862
  • Kungarne på Salamis: tragedi i fem akter af Johan Ludvig Runeberg, 1863
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – 5, 1864
  • Johan Ludvig Runebergs samlade arbeten – Femte bandet, 1864
  • J. L. Runebergin Vänrikki Stoolin tarinat – Ensimmäinen osa, 1867
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – 6, 1869
  • Vänrikki Stoolin tarinat - 2, 1870
  • Johan Ludvig Runebergs samlade arbeten - Sjette bandet, 1871
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – Femte bandet, Dramatiska dikter, 1873
  • Minne af Johan Ludvig Runeberg, 1873
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – Första bandet, Lyriska och smärre episka dikter, 1873
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – Tredje bandet, Större episka dikter, 1873
  • Vårt land af J. L. Runeberg, 1873
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – Andra bandet, Psalmer samt öfversättningar och bearbetningar, 1873
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – Sjette bandet, Literära och strödda uppsatser, 1874
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter – Fjärde bandet, Fänrik Ståls sägner och prosa dikter, 1874
  • Runoelmia, 1874
  • Hirvenhiihtäjät: runoelma, 1876
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter: svenska folkets upplaga – Första bandet, 1876
  • Johan Ludvig Runebergs samlade skrifter: svenska folkets upplaga – Andra bandet, 1876
  • Fjalar kuningas: runoelma viidessä laulussa, 1876
  • Blandade dikter, 1878
  • Johan Ludvig Runebergs efterlemnade skrifter – 1, 1878
  • Johan Ludvig Runebergs efterlemnade skrifter – 2, 1879
  • Johan Ludvig Runebergs efterlemnade skrifter – 3, 1879
  • Salaminin kuninkaat, murhe-näytelmä viidessä näytöksessä, 1880
  • En voi, perhekuvaus kahdessa näytöksessä, 1880
  • Hanna: kolmilauluinen runoelma, 1880
  • Joulu-ilta: kolmi-lauluinen runoelma, 1881
  • Hirvenhiihtäjät: yhdeksän laulua, 1884
  • Suorasanaisia runoelmia, 1884
  • Lyyrillisiä runoelmia – 1, 1885
  • Lyyrillisiä runoelmia – 2, 1885
  • Vähemmät eepilliset runoelmat, 1887
  • Hauta Perhossa, 1896
  • Teokset – 1 nidos, 1902
  • Teokset – 3 nidos, 1906
  • Johan Ludvig Runebergin teokset – Nidos 2, Joulu-ilta; Nadeshda; Runoja III; Vanhan puutarhurin kirjeitä; Kuningas Fjalar; Vänrikki Stoolin tarinat, 1909
  • Teokset – 4 nidos, 1909


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]