Luettelo Fruits Basket -sarjan hahmoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli kertoo Fruits Basket -anime- ja -mangasarjan hahmoista.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Sōman perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaksitoista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sōman perheen kaksitoista kantavat kirousta Kirous muuttaa perheen jäsenen eläimeksi, jos hän heikentyy henkisesti tai halaa vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Kukin kahdestatoista muuttuu yhdeksi eläinradan eläimeksi. Esimerkiksi Kisa löydetään tiikerin hahmossa, koska häntä on kiusattu jatkuvasti koulussa erikoisen väristen hiustensa vuoksi.[1]

Ayame Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ayame Sōma
Nimi japaniksi 草摩 綾女
Henkilötiedot
Eläinradalla käärme
Ammatti cosplay-ompelimon omistaja
Sukupuoli mies
Ikä 27
Sukulaiset Yuki (pikkuveli)

Ayame Sōma on Yukin isoveli. Hänellä on pitkät, valkeat hiukset ja hän on luonteeltaan räväkkä. Ayame tahtoo aina olla huomion jakamattomana keskipisteenä. Hän omistaa pukuompelimon, jossa hän työskentelee kauniin, cosplaypukuihin pukeutuvan ompelijattaren kanssa. Hän valmistaa pukuja niille, jotka haluavat aitoa käsityötä ja toisaalta tilauspukuja heille, jotka haluavat toteuttaa erilaisia, joskus intiimejä fantasioitaan.[2]

Hatori Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hatori Sōma
Nimi japaniksi 草摩 はとり
Henkilötiedot
Eläinradalla lohikäärme; muuttuu merihevoseksi
Ammatti lääkäri
Sukupuoli mies
Ikä 27

Hatori Sōma on melankolinen lääkäri, jonka toisen silmän Akito Sōma on hakannut sokeaksi kuultuaan Hatorin ja tämän "kahteentoista" kuulumattoman tyttöystävä Kanan naimisiinmenoaikeista. Akito raivostui kuultuaan tästä, koska piti sitä ilmeisesti uhkauksena valtaansa kohtaan. Kana ahdistui, ja lopulta Hatori joutui omin käsin pyyhkimään tämän muistot heidän yhdessäoloajastaan pois.[3]

Hatsuharu Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hatsuharu Sōma
Nimi japaniksi 草摩 潑春
Henkilötiedot
Eläinradalla härkä
Sukupuoli poika

Hatsuharu Sōma on Kyōta, Yukia ja Tōrua vuoden nuorempi. Hatsuharu on yleensä huomaavainen ja mukava, mutta suuttuessaan hän muuttuu "Mustaksi Haruksi", joka riehuu hurjana. Mustaa Harua ei pysäytä oikein mikään. hän on kertonut rakastuneensa ensimmäistä kertaa Yukiin. Toisaalta hän puhuu mielellään hieman arvoituksellisesti ja saattaa tahallaan hämmentää keskustelukumppania.Hatsuharu on Hirolle isovelihahmo, ja hän ojentaa toisinaan Hiroa kun tämä loukkaa jotakuta terävällä puheellaan.

Hiro Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hiro Sōma
Nimi japaniksi 草摩 燈路
Henkilötiedot
Eläinradalla lammas
Sukupuoli poika
Ikä 11

Hiro Sōma on 11-vuotias ja "kahdentoista" nuorin jäsen. Hän on pikkuvanha päällepäsmäri, joka on rakastunut Kisa Sōmaan[4]. Kun Hiro myönsi Akitolle pitävänsä Kisasta, Akito löi Kisaa. Hiro vetäytyi suojellakseen Kisaa mikä loukkaa tätä syvästi. Hiro pyytää anteeksi että suututti Akiton ja ettei kertonut Kisalle tätä.[5]

Hiro ei aluksi pidä Tōrusta, koska Kisa aivan jumaloi tätä herättäen Hirossa mustasukkaisuutta.[6] Hatsuharu näyttää huomanneen tämän. Pohjimmiltaan Hiro on hyvä ja kunnollinen nuorimies. Hänen äitinsä osuu maaliin ehdottaessaan Hiroa tulevaksi sulhaseksi "Sacchanille" l. Kisalle tämän vieraillessa kun Hiro yrittää parhaansa mukaan näyttää pahantuuliselta. Kohtaus on samalla hyvä esimerkki sarjan huumorin tyylistä.[7] Hiro pitää Hatsuharua monin tavoin esikuvanaan ja toisaalta hän kohtelee Hiroa pikkuveljenään.

Toisin kuin useilla muilla Sōman suvun jäsenistä, hänen vanhempansa ja eritoten äitinsä rakastavat ja tukevat häntä aidosti. Hiron kirous murtuu toisena Momijin jälkeen. Murtumisen huomatessaan hän on vahtimassa lattialla leikkivää pikkusisartaan ja ottaa tämän syliinsä, mitä hän ei ole voinut tehdä.

Isuzu Sōma (Rin)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Isuzu Sōma, "Rin"
Nimi japaniksi 草摩 依鈴
Henkilötiedot
Eläinradalla hevonen
Sukupuoli nainen
Ikä 17

Isuzu Sōma eli Rin on Kyōta, Yukia ja Tōrua vuoden vanhempi ja harua kaksi vuotta vahnempi. Rin on sisimmässään hyvin ahdistunut kamalalla tavalla särkyneen perheidyllin vuoksi. Hänen vanhemmillaan oli pakkomielle esittää onnellista ja täydellistä perhettä, vaikka todellisuudessa perhesiteet natisivat liitoksissaan, ja kaikki olivat henkisen sietokykynsä rajoilla. Lopulta Rin sanoi jotain, joka sai hänen vanhempansa väistymään rooleistaan. Rinin vanhemmat sekosivat täysin ja antoivat kaikkien patoutuneiden tunteidensa purkautua, ja lopulta Rin sai kuulla olevansa vihattu ja ei-toivottu.[8] Tämä traumatisoi Rinin sillä Akito ei olisi sietänyt tietää siitä. Rin tahtoo purkaa eläinratakirouksen ja etsii epätoivoisesti keinoja siihen. Hän on pitkä (177)hoikka ja hänellä on pitkät mustat hiukset. Kerran Akito leikkaa Rinin hiukset suutuksissaan.

Kagura Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kagura Sōma
Nimi japaniksi 草摩 楽羅
Henkilötiedot
Eläinradalla villisika
Sukupuoli tyttö

Kagura Sōma on yleensä oikein hurmaava ja herttainen, mutta kiihtyessään hän muuttuu villi-ihmiseksi ja riehuu väkivaltaisesti. Tätä Kaguran "luonteenpiirrettä" on kautta sarjan käsitelty humoristiseen sävyyn, ja esimerkiksi hänen mielitiettynsä Kyō on saanut tuta Kaguran voimat moneen moneen kertaan.[9] Kagura on hyvin kiintynyt Kyōhon, vaikka tunne onkin pitkälti yksipuolinen. Itse asiassa Kyō melkeinpä pelkää Kaguraa.

Kisa Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kisa Sōma
Nimi japaniksi 草摩 杞紗
Henkilötiedot
Eläinradalla tiikeri
Sukupuoli tyttö
Ikä 12

Kisa Sōma on 12-vuotias koulutyttö. Häntä kiusattiin koulussa, ja siksi hän alkoi pinnata sieltä ja lopetti kokonaan puhumisen. Lopulta Tōru sai kuitenkin vilpittömällä huolenpidollaan valettua Kisaan rohkeutta palata kouluun ja alkaa taas puhumaan.[10] Siksi Kisa on Tōrun kanssa hyvin läheinen. Vuotta nuorempi Hiro on rakastunut Kisaan, ja Kisakin vaikuttaa pitävän hänestä. Hiro vain pitää Tōrua kilpailijanaan huomiosta, mikä harmittaa Kisaa. Hatsuharu sanookin Hiroa ja Kisaa rakastavaisiksi erään illallisen jälkeen kun nämä eivät puhu toisilleen aikaisemman riidan jälkeen ja menevät heti nukkumaan eivätkä ole tietävinään toisistaan. Hatsuharu saattaa osaksi pilailla, mutta muut eivät suhtaudu puheeseen pilana.[11] Akito löi Kisaa kostaen sen, että Hiro pitää hänestä. Hiro pyytää anteeksi katsoen itsensä syypääksi, mutta Kisa syyttää itseään itsekkääksi, koska ei huomannut Hiron peittävän tunteitaan ja huoltansa Kisasta, vaan loukkaantui Hiron vetäytymisestä. Hiro yrittää ottaa syyn, mutta Kisa sanoo kaiken jo riittävän ja että kaikki on nyt hyvin.[12]

Kyō Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kyō Sōma
Nimi japaniksi 草摩 夾
Henkilötiedot
Eläinradalla kissa
Sukupuoli poika
Ikä 16-18
Sukulaiset Kazuma Sōma (ottoisä)

Kyō haluaa päihittää Yukin ja on sen takia harjoitellut paljon. Hänellä on ollut ehkä koko sarjan hahmoista onnettomin lapsuus koska ihmiset pitivät häneen etäisyyttä koska hän oli kissa. Kyōn äiti teki itsemurhan ja Kyōta syytettiin tästä. Hänen opettajaansa Kazumaa säälittiin ja pilkattiin tämän ottaessa Kyōn kasvatettavakseen Kyōn äidin kuoltua. Akito pilkkasi myös Kyōta. Kyō on ujo ja hieman väärinymmärretty poika joka todella välittää läheisistään vaikkei siltä aina näytäkkään. Kyōlla on niin sanottu oikea, demonimainen olomuoto kissan muodon ohella joka ilmaantu aina kun Kyō ottaa helmirannekorunsa pois. Kyō rakastaa Toorua. Kyō ei rakasta Kaguraa vaikka Kagura kuinka kovasti Kyōta rakastaakin. Kyōlla on oranssit lyhyet hiukset. Kissa ei varsinaisesti kuulu kiinalaiseen eläinrataan, mikä onkin oleellista juonen taustassa.

Momiji Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Momiji Sōma
Nimi japaniksi 草摩 紅葉
Henkilötiedot
Eläinradalla jänis
Sukupuoli poika
Ikä 15-16
Sukulaiset Momo (pikkusisko)

Momiji on hieman tytön näköinen poika, jolla on omalaatuinen pukeutumistyyli. Hän on Hatsuharun kanssa samanikäinen eli noin 16 vaikka näyttääkin ala-astelaiselta. Momiji on aika lapsellinen ja hän pitää lähes kaikesta.

Momiji on "yksi kahdestatoista" edustaen jänistä. Hän on äitinsä puolelta puoliksi saksalainen, joten hän puhuu sujuvaa saksaa[13] pikkusiskonsa Momon tavoin, joka tosin Momijin sanoin ei "puhu kunnolla japania, se on sellaista tankkaamista".

Momiji syntyi kirottujen lasten tavoin kaksi kuukautta aiemmin kuin tavalliset. Hänen äitinsä huusi Momijin mukaan aina hysteerisesti, koska aina kun hän syleili Momijia tämä muuttui jänikseksi. Tilanne ajautui lopulta siihen, että Momijin äiti pyysi Hatori Sōmaa pyhkimään muistonsa Momijista. Lopulta hän ei muistanut Momijia enää edes omaksi lapsekseen. Asia satutti Momijia, mutta isänsä tukemana hän pääsi kaikesta lopulta yli ja alkoi uskoa, että jonain päivänä tulee niin vahvaksi että pystyy elämään ikävienkin muistojen kanssa. Nuorempi sisar Momo ei tiedä Momijin olevan veljensä, mutta hän on jo kauan seuraillut Momijia ja kuunnellut tämän viulunsoittoa.

Momiji pitää Tōru Hondasta. Hän sanoo Kyõlle lähes suoraan aikovansa kosia Tōrua jos Kyō jahkailee tunteissaan Tōrua kohtaan. Hänen kirouksensa murtuu tarinan aikana seuratuista hahmoista ensimmäisenä.

Kureno Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kureno Sōma
Nimi japaniksi 草摩 紅野
Henkilötiedot
Eläinradalla kukko
Sukupuoli mies

Kureno on Akiton suosikki/lellikki Sohma. Kureno tekee mitä tahansa Akiton puolesta. Kurenon kirous murtui Sohmista ensimmäisenä, mutta Akiton hysteerisen itkun ja anelun takia hän suostui jäämään ja esittämään kukkoa. Kureno on eläinradan hahmoista siis kukko ja ulkoisesti hieman tyly sellainen. Tosin Arisa Uotanin sanoin hän on "hajamielinen pöhkö". Kureno tapaa Arisan ensimmäisen kerran kaupassa, jossa tyttö on töissä. Myöhemmin he käyvät yhdessä lounaalla, jossa Arisa suutahtaa hänelle. Tämän jälkeen he tapaavat vasta sairaalassa, jossa Akitokin kertoo Kurenolle jo pärjäävänsä omillaan.

Ritsu Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ritsu Sōma
Nimi japaniksi 草摩 利津
Henkilötiedot
Eläinradalla apina
Sukupuoli mies

Ritsu Sōma on anteeksi antavainen henkilö, joka on aina pyytämässä kaikilta anteeksi. Hän pyytää myös anteeksi koiralta, joka repi hänen ostoskassinsa jossa oli Shigurelle ostettua ruoka joka saisi Shiguren energiseksi. Ritsun luonne on peräisin hänen äidiltään, joka on myös pyytämässä anteeksi kaikilta ilman syytä se johtuu sairaudesta. Ritsu käyttää naisellisia vaatteita, vaikka onkin mies. Hän on muuten hyvin ystävällinen ja rauhallinen.

Shigure Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Shigure Sōma
Nimi japaniksi 草摩 紫呉
Henkilötiedot
Eläinradalla koira
Sukupuoli mies
Ikä 27

Shigure on hieman pervo koska osti muun muassa Tōrulle sisäkönasun. Shigure höpöttää usein omiaan ja on esimerkiksi kysynyt Tōrua treffeille kai vitsinä. Ainakin Hatsuharu on sanonut Shigurelle että hänen pitäisi pysyä rauhallisempana. Shigure on kirjailija ja hänellä on toimittaja nimeltä Mitsuru. Shigure kävi koulua samaan aikaan kuin Hatori ja Ayame. Oikeasti hieman synkkä ja mysteerinen. Akiton suosikkeja.

Yuki Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yuki Sōma
Nimi japaniksi 草摩 由希
Henkilötiedot
Eläinradalla rotta
Sukupuoli mies
Sukulaiset Ayame (isoveli)

Yuki on hyvä budolajeissa ja tämän takia voittaa aina Kyōn. Kyō ja Yuki vihaavat toisiaan, vaikka asuvatkin samassa talossa. Yukillakin on huono lapsuus koska Akito pilkkasi häntä yrityksestään elää kuten muut koulutoverit. Veli ei välittänyt eivätkä vanhemmatkaan ja hän tunsi itsensä ulkopuoliseksi ja hylätyksi siihen päivään saakka kunnes tapasi pienempänä Tōrun ja opasti tämän kotiin.[14] Yuki on hieman salaperäinen. Monet tytöt ovat ihastuneet häneen. Yuki näyttää pitävän Tōrusta, mutta päätyykin yhteen Machi Kuragin kanssa. Vanhempi veli korjaa välejään Yukin kanssa myöhemmin.[15]

Muita Sõma-suvun jäseniä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akira Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akira Sōma
Nimi japaniksi 草摩 晶

Akira Sōma on Akito Sōman isä ja entinen Sōman suvun päämies. Kuoli yllättäen.

Akito Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akito Sōma
Nimi japaniksi 草摩 慊人
Ensiesiintyminen jaksossa 8
Henkilötiedot
Ammatti Sōman pää
Sukupuoli nainen
Sukulaiset Ren(äiti)

Akito Sōma on Sōman suvun päämies. Hänellä on melkein ehdoton päätäntävalta Sōman suvun asioihin, ja kahdentoista keskuudessa hän onkin kunnioitettu ja pelätty. Akito on todellisuudessa nainen, vaikka häntä voikin helposti erehtyä luulemaan miespuoliseksi,[16] sillä hänet on kasvatettu poikana perimänsä aseman vuoksi. Yuki pelkää Akitoa.

Kana Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kana Sōma
Nimi japaniksi 草摩 佳菜
Henkilötiedot
Sukupuoli nainen

Kana Sōma oli ennen sukulaisensa Hatori Sōman toimistoapulainen ja rakastettu. Vaikka Kana onkin sukunimeltään Sōma, hän ei kanna eläimen hengen kirousta kuten Hatori joka on "yksi kahdestatoista".

Kun Hatori lopultakin pyysi suvun päämieheltä Akitolta lupaa mennä naimisiin Kanan kanssa, Akito kävi Hatoriin käsiksi ja haavoitti hänen silmäänsä vakavasti niin että se melkein sokeutui. Lopulta Akito raivosi Kanalle tämän olevan hyödytön ja että jos Hatorin silmä sokeutuisi kokonaan, se olisi Kanan syytä koska hän ei onnistunut murtamaan kirousta. Kana masentui lopulta pahasti ja Hatorin katseltua sitä tarpeekseen Akito ehdotti että hän pyyhkisi Kanan muistin. Suruissaan Hatori pyyhki Kanan muistin jotta hän voisi mennä elämässään eteenpäin eikä muistelisi Hatoria. Kana meni naimisiin unohdettuaan Hatorin.

Kazuma Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kazuma Sōma
Nimi japaniksi 草摩 籍真
Henkilötiedot
Sukupuoli mies
Sukulaiset Kyō (ottolapsi)

Kazuma Sōma on Kyōn ottoisä ja dojon pitäjä. Kazuman oma isoisä oli myös "kissa" ja eli vankeuteen teljettynä lähes koko ikänsä. Kazuma kohteli muiden mukana isoisäänsä kaltoin ja halveksui tätä avoimesti. Myöhemmin hän alkoi kuitenkin tuntea katumusta käytöksestään, ja todennäköisesti juuri siksi adoptoikin Kyōn, uuden kissan. Kyō pitää Kazumaa oikeana isänään ja Kazumakin rakastaa Kyōta kuin omaa poikaansa.

Ren Sōma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kureno Sōma
Nimi japaniksi 草摩 紅野
Henkilötiedot
Eläinradalla Kukko
Sukupuoli Mies
Ikä 16vuotta
Sukulaiset Akito
Ystävät/tuttavat Uo

Ren on Akiton äiti. Hän kasvatti lapsensa pojaksi, sillä "jumalaksi" oli toivottu pojan syntymää. Hän on maannut Shiguren kanssa. Vaikka Akito onkin hänen tyttärensä, Ren kotelee tätä hyvin kylmästi ja joskus tilaisuuden saatuaan loukkaa tätä syvästi. Akitokaan ei erityisemmin pidä äidistää ja loukkaa ja satuttaa tätä jos mahdollista, Ren ei ole kuitenkaan moksiskansa loukkauksista, vaan vastaa niihin kamalimmalla tavalla. Joskus Ren käyttätyy kuin mielipuoli. Syy miksi Ren vihaa Akitoa niin syvästi on, että Akito on tyttö. Vaikka tämä onkin kasvattanukin Akiton mieheksi ei Ren silti hyväksy tätä. Hän ei siedä Kurenon ja Akiton suhdetta. Akito muistuttaa paljon äitiään, äidillä vaan on pitkät hiukset.

Muita hahmoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Saki Hanajima (jap. 花島 咲, はなじま さき) on Tōru Hondan paras ystävä Arisa Uotanin ohella. Hänellä on kyky aistia henkilön mielialallaan luomia henkisiä aaltoja. Hän voi myös aistia tämän henkilön kiinnostuksen kohteita ja kiinnostuksen laadun.[17]Saki on hyvin mustasukkainen ja suojeleva Tōrusta[18]Hän toteaa Kazuma Sōman hurmaavaksi nähdessään hänet kun tämä saapuu kouluun Kyōn kanssa keskustelemaan oppilaan jatkosuunnitelmasta. Tästä seuraa naljaileva ja humoristinen keittiökeskustelu Kyõn kustannuksella.[19] Saki esittäytyy Kazumalle kun hän saapuu takahuoneeseen Kyōn luokan näytelmän "Tuhkimo tai jotain sinnepäin" jälkeen, missä Sakilla oli Tuhkimon rooli.[20] Hänen lakonista ja goottivaikutteista tyyliään kuvaa hyvin että näytelmässä hän pyytää hyvää haltiatarta polttamaan linnan tanssisalin.

Arisa Uotani (jap. 魚谷 ありさ, うおたに ありさ) on entinen jengiläinen.[21] Tōru Honda ja Saki Hanajima ovat hänen parhaat ystävänsä. Arisa on suorapuheinen ja on edelleen hieman kovanaama. Arisa ja Saki pitävät pokerikasvoisesta huumorista. Arisa suojelee Tōrua ja kovistelee Kyōta Hondan jouduttua sairaalaan onnettomuuden jälkeen.[22] Arisa on pohjimmiltaan myönteinen ja jengielämä on antanut hänelle taidon nähdä ihmisten väliset suhteet. Arisa on rakastunut Kureno Sōmaan mutta tämä antaa ymmärtää että suhteella ei ole tulevaisuutta sillä hänellä on jo joku joka tarvitsee häntä.

Kakeru Manabe (jap. 真鍋 翔, まなべ かける)on oppilaskunnan varapuheenjohtaja, jonka kanssa Yuki ei aluksi tullut erityisen hyvin toimeen. Alun vaikeudut johtuivat Manaben Ayamea muistuttavasta häsläävästä ja omalaatuisesta luonteesta, mutta myöhemmin Yuki avautuu Manabelle ja näistä tulee ystävät. Hän ilveilee toisinaan Yukin kustannuksella ja aiheuttaa mielellään hämmennystä[23] Kakeru on kyllästynyt sukunsa perintöriitaan ja ymmärtää siksi hyvin Yukin ongelmia.

Machi Kuragi (jap. 倉伎 真知, くらぎ まち) on hiljainen tyttö, joka on joillekin kuin ilmaa. Hän inhoaa järjestystä ja siisteyttä, joten sotkee paikkoja. Hän oli kiusattu ja hänestä juoruttiin, että hän olisi yritänyt tappaa varsinaisen pikkuveljensä. Nämä juorut saattavat olla lähtöisin perintöriidasta eivätkä hänen vanhempansakaan uskoneet Machia itseään. Machilla ja Kakerulla on yhteinen isä Machin äidin ollessa vaimo.[24]

He pitivät tätä kateellisena pikkuveljelleen ja käytännössä ajoivat hänet pois kotoa joten hän asuu yksin. Machin siisteyden inho tulee juuri tästä, sillä häneltä vaadittiin ja hän itse pyrki täydellisyyteen täyttääkseen äitinsä toiveen.[25] Machi on oppilaskunnan jäsen.

Kimi Tōdō (jap. 藤堂 公, とうどう きみ) Flirttaileva mutta iloinen, hieman ärsyttävä ja hauska tyttö.Hän on oppilaskunnan jäsen. Hän huvittelee usein härnäämällä "Prinssi Yuki- klubin" kolmikkoa.[26] Nao sanoo häntä suoraan "käveleväksi rasitteeksi"[27]

Kyōko Honda (jap. 本田 今日子, ほんだ きょうこ) on Tōrun äiti. Hän oli entinen pelätty jengiläinen ja tunnettiin nimellä "Punainen perhonen". Katsuya Honda meni hänen kanssaan naimisiin vastoin vanhempiensa tahtoa. Katsuyan kuoltua Kyõko masentui viikkojen ajaksi ja muisti vain hämärästi Katsuyan isän käynnit eikä oikein tiedä mitä Tōru on tällä aikaa syönyt tai tehnyt.[28] Hän havahtui siihen, että hänellä on joku - Tōru - jonka vuoksi elää. Hän kuolee liikenneonnettomuudessa.

Katsuya Honda (jap. 本田 勝也, ほんだ かつや) on Tōrun isä. Hän avioitui Kyōkon kanssa vastoin vanhempiensa tahtoa. Hän oli tunnollinen isä ja ahkeroi työssä. Hän kuoli flunssan aiheuttamaan keuhkosairauteen.

Megumi Hanajima (jap. 花島 恵, はなじま めぐみ) on Saki Hanajiman pikkuveli. Hän on monin tavoin sisarensa kaltainen ja valokuvassa heidän takanaan näkyy outo aura[29] Hän osallistuu tämän kanssa juoneen, jonka tarkoituksena on pilata "Prinssi Yuki-klubin" suunnitelma ajaa Tōru Honda tiehensä. Hän uhkaa klubin jäseniä kirouksella saatuaan tietää jäsenten nimet vaikka ei hallitsekaan tällaista kykyä.

Naohito Sakuragi on oppilaskunnan sihteeri. Hän on hieman tiukkapipoinen ja pitää jalat maassa. Hän on vaikeuksissa omatoimisten jäsenten kanssa. Nao on ihastunut Motoko Minagawaan[30]

Mio Yamagishi, Minami Kinoshita ja Motoko Minagawa ovat "Prinssi Yuki"-klubin jäsenet. Klubiin kuuluu oletettavasti puolet lukion tytöistä. Kolmikko järjestää outoja tempauksia, jotka tavalla tai toisella liittyvät Yuki Sõmaan.[31] He laativat suunnitelman "Tōru-noidan" ajamiseksi tiehensä ja prinssin pelastamiseksi piiritykseltä. Saki ja Megumi Hanajima tekevät suunnitelman tyhjäksi, kun kolmikko tulee vierailulle etsimään heikkouksia tekosyynään kerätä aineistoa Sakin kyvyistä koulun lehteä varten.[32] Motoko saa puhuttua asiat selväksi Yukin kanssa koulun valmistujaisissa.[33]

Mogeta on tarinan hahmojen seuraama anime.[34]Se on Arin l. Aritamis Donpanina Taios:n seurana ja seikkailutoverina oleva olento, joka oikeasti on tyttö.[35] Tämä on näkyvissä tarinan aikana oheistuotteina sekä cosplay-pukuna.[36]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. kirja 5 luku 27
 2. kirja 6 luku 36
 3. kirja 2 luku 10
 4. kirja 21 hahmojen esittely
 5. kirja 18 luku 104
 6. kirja 5 luku 55
 7. kirja 14 luku 78
 8. kirja 14 luku 78
 9. kirja 6 luku 31
 10. kirja 5 luku 28
 11. kirja 10 luku 55 s,57
 12. kirja 18 luku 104
 13. kirja 2 luku 8
 14. kirja 15 luku 84
 15. kirja 8 luku 47
 16. kirja 17 luku 98
 17. Kirja 19 luku 110
 18. Kirja 21 luku 123
 19. Kirja 12 luku 71
 20. Kirja 15 luvut 88,89
 21. Kirja 21 hahmojen esittely
 22. Kirja 21 luku 123
 23. Kirja 18 luku 102, 19 luku 113
 24. Kirja 14 luku 81
 25. Kirja 18 luku 102
 26. Kirja 13 luku 72
 27. Kirja 19 luku 111
 28. Kirja 16 luku 92
 29. Kirjat 17 luku 99, 2 s.6
 30. Kirja 18 luku 103
 31. Kirja17 luku 100
 32. Kirja 5 luku 29
 33. Kirja 18 luku 103
 34. Kirja 11 luku 63
 35. Tekijän huomautus kirja 10 s.73
 36. Kirja 15 luku 89