Logistikas

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Logistikas Oy)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Logistikas Oy
Tunnuslause Ratkaisuja helppoon hallintaan
Perustettu 1997
Toimitusjohtaja Toni Brigatti
Kotipaikka Rauma
Tuotteet Logistikas palvelukonsepti: sisälogistiikka, varastointi, lähilogistiikka, kokoonpano, projektilogistiikka, hankinta, asiantuntijapalvelut
Henkilöstö 250
Kotisivu http://www.logistikas.fi

Logistikas Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen logistiikka-alan yritys, joka on vuonna 2020 muodostetun konsernin emoyhtiö. Konserniin kuuluvat Logistikas Palvelut Oy, Logistikas Hankinta Oy, Logistikas Vaasa Oy ja Logistikas Tehdaspalvelut Oy.

Konsernin pääomistaja on suomalainen pääomasijoittaja Sievi Capital. Muut omistajat ovat Olderman Oy, Piccolo Group Oy sekä hallituksen jäseniä ja johdon avainhenkilöitä. Yhtiön toimitusjohtaja on Toni Brigatti ja hallituksen puheenjohtaja Tomas Hedenborg.

Logistikas työllistää noin 250 logistiikka-alan ammattilaista. Yritys toimii kymmenellä paikkakunnalla sekä omissa logistiikkakeskuksissa (100 000 m²) että asiakkaiden tiloissa hoitamassa sisälogistiikkatehtäviä. Tulosyksiköt sijaitsevat Raumalla, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Jämsässä ja Saarijärvellä.

Logistikas-palvelukokonaisuus sisältää lähi-, sisä- ja projektilogistiikan, teollisuuspakkaamisen, paikallisvarastoinnin ja kokoonpanon palvelutuotteet, sekä hankinta- ja asiantuntijapalvelut. Vuonna 2022 Logistikas Oy:n liikevaihto oli noin 31,8 milj. euroa.

Logistikas on myös yhtiön rekisteröimä tuotemerkki.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]