Landry Bonnefoi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Landry Bonnefoi (2014)

Landry Bonnefoi (20. syyskuuta 1983 Villeparisis) on ranskalainen jalkapallomaalivahti. Hän edustaa Ranskan liigassa pelaavaa SC Bastiaa.

Bonnefoi aloitti uransa AS Cannes'n joukkueessa vuonna 2000. Yhden kauden jälkeen hän siirtyi italialaisen suurseura Juventuksen organisaatioon, jossa pelasi kahden kauden ajan nuorten joukkueessa. Bonnefoi joutui kilpailemaan peliajasta ykkösjoukkueessa Gianluigi Buffonin, Christian Abbiatin ja Antonio Chimentin kanssa tuloksetta. Kaudella 2003-04 hän haki FC Messina Pelorosta lainapestin turvin, muttei pelannut kuin yhden ottelun.

Vuonna 2006 hän siirtyi lainalle Ranskan kakkosliigassa pelanneeseen FC Metziin suuremman peliajan toivossa. Hänen sopimuksessaan oli myös optio, jonka mukaan Metzillä oli mahdollisuus ostaa pysyvästi Bonnefoi kauden jälkeen itselleen. Peliaika ykkösveskari Christophe Marichez'n varjossa jäi kuitenkin vähiin.

Vuonna 2007 Bonnefoi jätti Juventuksen lopullisesti ja palasi kotimaahansa Dijon FCO:n paitaan. Bonnefoilla oli vaikeuksia saada riittävästi peliaikaa Dijonissa ja lopulta kesällä 2009 hän siirtyi seurasta Amiensiin. Bonnefoi torjui kolme kautta Ranskan Ligue 2:ssa pelanneen seuran ykkösmaalivahtina, kunnes kesällä 2012 siirtyi liigaan nousseen SC Bastian organisaatioon.


Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.