Lady lady!!

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lynn

Lady Lady!! on Toei Animation -yhtiön tekemä japanilainen anime-sarja. Se perustuu Lady!!-nimiseen mangaan, joka kertoo äitinsä menettäneestä Lynn-tytöstä. Sen pohjalta tehtiin myös tämän animen jatko-osa Hello! Lady Lynn. Jaksoja julkaistiin myös suomeksi jälkiäänitettynä kahdella VHS-kaseteilla. Jälkiäänityksestä vastasi Golden Voice Oy.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lady Lady!! kertoo Lynn-nimisestä tytöstä, joka alussa matkustaa äitinsä kanssa Englantiin tapaamaan isäänsä varakreivi George Marbelliä. Matkalla he joutuvat autokolariin, jossa Lynnin äiti kuolee. Isä hakee Lynnin sairaalasta kartanoonsa asumaan. Myöhemmin isä lähtee liikematkalle ulkomaille ja sen vuoksi Lynn jää yksin kartanoon.

Marbellin kartanossa Lynn tapaa sisarpuolensa Sarahin, joka on hänen isänsä ja tämän edesmenneen vaimon tytär. Sarah ei aluksi hyväksy Lynniä sisarpuolekseen, vaan laiminlyö ja halveksuu häntä. Lynn tapaa uudessa kodissaan myös naapurissa asuvan Brightonin kreivin pojat, Arthurin ja Edwardin, jotka ihastuvat heti uuteen naapuriinsa. Myöhemmin Sarahin ja Lynnin sisarussuhde tiivistyy ja he alkavat pitämään toisistaan. Onnellisten sisarusten harmiksi paronitar Wavebury saapuu Marbellin kartanoon herttua Warbawnin eli Lynnin isoisän pyynnöstä hoitamaan tyttöjä Georgen ollessa matkoilla.

Vierailun aikana Lynnin ja paronittaren lasten Thomasin ja Maryn välillä syntyy riita, koska Thomasin ja Maryn kiusaavat Lynniä. Vihainen paronitar paljastaa tahallaan Lynnille, että hänen äitinsä on kuollut. Murehtiva Lynn karkaa Brightoneiden kartanolle, missä Arthur lohduttaa Lynniä viemällä hänet katsomaan äitinsä hautaa.

Myöhemmin Sarah saa puhelun isältään New Yorkista ja paljastaa isälleen paronittaren teon. Tämän jälkeen George pyytää tytärtään hakemaan toimistostaan jalokivillä koristellun avaimen muistoksi Lynnille äidistään. Sarah tunnustaa todella välittävänsä Lynnistä ja lupaa huolehtia hänestä kuin oikeasta sisarestaan.

Vakavasti sairas Sarah joutuu kuitenkin olemaan usein poissa kotoa, minkä ansiosta paronitar, Thomas ja Mary saavat hallita Marbellin kartanoa mielensä mukaan aiheuttaen Lynnille yhä enemmän surua. Herttua Warbawn yrittää kiristää poikaansa menemään naimisiin paronittaren kanssa, jotta voisi pelastaa sukunsa konkurssilta.

Loppujen lopuksi Lynn aikoo palata takaisin Japaniin, mutta Brightonin veljekset ja Sarah estävät sen. George kieltäytyy menemästä naimisiin paronittaren kanssa. Lynn muuttaa asumaan tätinsä kreivitär Isabel Montgomeryn hoiviin, ja Sarah isoisänsä linnaan.

Tästä alkaa sarjan jatko-osa Hello! Lady Lynn.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.