Kohti digitaalista taloushallintoa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kohti digitaalista taloushallintoa: sähköiset talouden prosessit käytännössä
Kirjailija Sanna Lahti & Tero Salminen
Kieli suomi
Genre taloushallinto
Kustantaja WSOYpro
Julkaistu 2008
Ulkoasu sidottu
Sivumäärä 197
ISBN 951034186X
Sarja: Ekonomia
Nuvola apps bookcase.svg
Löydä lisää kirjojaKirjallisuuden teemasivulta

Kohti digitaalista taloushallintoa: sähköiset talouden prosessit käytännössä on Sanna Lahden ja Tero Salmisen vuonna 2008 ilmestynyt kirja.[1]. Kirjasta on tehty päivitetty versio Digitaalinen taloushallinto (2014).[2].

Sisältö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kirjassa kerrotaan siitä, miten digitaalisen taloushallinnon avulla voidaan tehostaa taloushallinnon prosesseja ja jopa puolittaa sen henkilöresurssien tarve. Digitaalisen taloushallinnon avulla raportointi on nopeampaa, parempilaatuista ja työnä mielekkäämpää. Kirjassa määritellään ensin digitaalinen taloushallinto ja käydään sen jälkeen läpi prosesseittain, miten taloushallintoa voidaan hoitaa mahdollisimman sähköisesti uusien innovaatioiden ja ratkaisujen avulla. Kirjassa tarkastellaan lisäksi yleisellä tasolla taloushallinnon tietojärjestelmien eri hankintavaihtoehtoja ja erilaisia tapoja organisoida työt sähköisessä taloushallintoympäristössä. Kirjassa on käytännön esimerkkejä sähköisestä taloushallinnosta. Teosta suositeltiin taloushallinnon parissa työskenteleville ja erityisesti sen kehittäjille sekä opiskelijoille. [3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Lahti, Sanna & Salminen, Tero: Kohti digitaalista taloushallintoa: sähköiset talouden prosessit käytännössä. Helsinki: WSOYpro, 2008. ISBN 951034186X.
  2. Sanna Lahdelta ja Tero Salmiselta uusi kirja “Digitaalinen taloushallinto” Efima. Viitattu 9.6.2014.
  3. Kirjan kuvaus Keskikirjaston tietokannassa Keskikirjastot. Viitattu 26.2.2014.
Tämä kirjaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.