Keskustelu:Kulli

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luokka: Kirosanat? Squier- 30. joulukuuta 2006 kello 17.47 (UTC)

Suojaus?[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisikö tämä laittaa ns. lukkojen taakse eli suojaus päälle? Muokkaushistoriassa on aika runsaasti kumottu muokkauksia. --Anonymous87 29. toukokuuta 2010 kello 23.54 (EEST)

Ei tarvetta. Tänkin vuoden puolella vain muutama vandalisointi. --Anr 29. toukokuuta 2010 kello 23.55 (EEST)

Onko tälle tarvetta tietosanakirjassa?[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko ajatella siirtämistä Wikisanakirjaan ja poistoa? --Hartz (keskustelu) 26. lokakuuta 2012 kello 09.58 (EEST)

Minun mielestä voisi siirtää Wikisanakirjaan. Ei noista sairaus-, puu- ja herjausmerkityksistä minun mielestä oikein ole tietosanakirja-artikkeliksi. Luulen, että tästä aiheesta ei ole paljoa järkevää ja lähteellistä kerrottavaa. Tämä artikkeli on ollut täällä kahdeksan vuotta eikä tästä ole tämän enempää kirjoitettu siinä ajassa. --Cortex (keskustelu) 6. huhtikuuta 2013 kello 12.35 (EEST)

Muiden sanojen käsittely[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelista poistettiin eilen kaikki asia muista alatyylisistä siittimen nimityksistä kuin "kulli". Nyt on kuitenkin niin, että hakusanat mulkku ja kyrpä ovat edelleen tähän artikkeliin johtavia ohjaussivuja, ja lisäksi tämän kielilinkkeinä on täysin muita vieraiden kielten sanoja käsitteleviä artikkeleita, kuten en:Dick (slang) ja de:Cazzo. Onko tämän nyt tarkoitus olla artikkeli pelkästään sanasta "kulli" vai jonkinlainen yleisartikkeli kaikista samaa tarkoittavista alatyylisistä sanoista? Jälkimmäisessä tapauksessa tämä kannattaisi varmaan siirtää jollekin muulle nimelle (esim. Luettelo siitintä tarkoittavista alatyylisistä sanoista). --Risukarhi (keskustelu) 10. joulukuuta 2016 kello 12.21 (EET)

Yhdelle jonkin asian tavanomaiselle arkikieliselle nimitykselle ei ainakaan tarvita omaa artikkeliaan. Tämähän on tietosanakirja eikä slangisanakirja. Jokin neekeri on vähän eri asia, koska sillä nimityksellä on yhteiskunnallista merkitystä. Tähän artikkeliin ei ainakaan voi tämännimisenä kerätä kaikkien muidenkin peniksen alatyylisten nimitysten etymologioita. Minä en pitäisi tarpeellisena myöskään luetteloa alatyylisistä nimityksistä. Mutta jos luettelo tehdään, kai siihen pitäisi ottaa yleiskielisetkin nimitykset mukaan, ei vain alatyyliset, sillä olisi outoa antaa alatyylisille nimityksille jokin erityisasema. --Savir (keskustelu) 12. joulukuuta 2016 kello 09.28 (EET)
Poistin tästä nyt ainakin kielilinkit, jotka sisällön nykyisellä rajauksella eivät kuulu tähän. Jos tälle ei tehdä mitään, nuo ohjauksetkin pitäisi mielestäni poistaa (tai luultavammin muuttaa ne ohjauksiksi artikkeliin Siitin). --Risukarhi (keskustelu) 17. joulukuuta 2016 kello 19.59 (EET)