Keskustelu:Jukka Ruusunen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joonasl, miksi poistit verotiedot artikkelista? [1] Mielestäni ne ansaitsevat paikkansa artikkelissa. Watti 9. huhtikuuta 2008 kello 18.06 (UTC)

Yleinen käytäntö on ollut, ettei tuon kaltaisia tietoja ilmoiteta Wikipediassa (kuten ei muissakaan tietosanakirjoissa). Tästä asiasta on turha keskustella joka artikkelin tapauksessa erikseen, jos haluat keskustella aiheesta, aloita siitä keskustelu esim. kahvihuoneessa. --Joonasl (kerro) 10. huhtikuuta 2008 kello 07.47 (UTC)
Pyysin Sinulta tänne viittausta Wikipedian käytäntösivulle, missä asia vahvistetaan. En ole sitä niistä löytänyt. Mielipide ei ole riittävä peruste lähteellisten tietojen poistoon. Wikipedian tavoite on kerätä kaikki merkittävä inhimillinen tieto. Koen tiedot merkittäviksi, koska Jukka Ruusunen oli Tuusulan toiseksi eniten tuloja saanut henkilö, A-Katsatuksen Lasse Korpin jälkeen. ref.Parhaat kunnallisverojen maksajat 2006, Helsingin Sanomat 5.11.2007 A10. Watti 10. huhtikuuta 2008 kello 14.53 (UTC)
Wikipedian tavoite on kerätä kaikki merkittävä inhimillinen tieto? Komea päämäärä, mutta valitettavasti tämä on kyllä aivan omia fantasioitasi. Heti ensimmäinen Wikipedian ohje Wikipedia:Tervetuloa Wikipediaan kertoo kaikille jotka viitsivät siihen tutustua, että "Wikipedia on tietosanakirja, joten on olemassa monia asioita, jotka eivät kuulu Wikipediaan." Pelkäänpä pahoin että tämä ei valkene sinulle koskaan, mutta jos nyt kumminkin tutustuisit ko. käytäntöihin. Kuten Joonasl mainitsi, verotustiedot eivät oikein ole tietosanakirjakamaa. Terv. --Riisipuuro 10. huhtikuuta 2008 kello 15.12 (UTC)--
Käännetäänpä asia toiseen suuntaan. Voitko kertoa jonkin tietosanakirjan, biografiakokoelman tai henkilömatrikkelin, jossa on tapana kertoa henkilöiden verotiedot? Mikäli näin ei tapana ole toimia Wikipedian kanssa samassa "genressä" olevissa teoksissa, miksi näin pitäisi toimia Wikipediassa? --Joonasl (kerro) 11. huhtikuuta 2008 kello 06.45 (UTC)

Aloitin keskustelun aiheesta Kahvihuoneessa, koska sama keskustelu kohdistui useampaan artikkeliin ja näkemykseni mukaan aihe koettiin laajemmin kiinnostavaksi.[[2]]. Watti 19. toukokuuta 2008 kello 18.13 (UTC)

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Kyseenalaistin aiheen merkittävyyden, kun on lyhyt henkilöartikkeli ilman kunnon lähteitä. Tuntui että 90% sisällöstä katosi kun poisti omille kotisivuille kuuluvaa CV-listausta. --OneMember (keskustelu) 17. elokuuta 2018 kello 14.10 (EEST)[vastaa]

Fingridin toimitusjohtaja yli 10 vuotta ja ei muka merkittävä?? On toki.--Htm (keskustelu) 18. elokuuta 2018 kello 01.33 (EEST)[vastaa]
Kyllä Fingridin toimitusjohtajuus tekee merkittäväksi. --Jmk (keskustelu) 19. elokuuta 2018 kello 10.14 (EEST)[vastaa]