Keskustelu:Intian historia

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Vai pitäisikö ehdottaa hyväksi? Tässä artikkelissa on hyvä lähteistys, punaisia linkkejä ei enää kovin paljoa ole, ja kattavasti on kerrottu. -Jylöstalo (keskustelu) 11. tammikuuta 2018 kello 22.38 (EET)

No jopas on kattava artikkeli ;) Kyllähän tämän voisi hyväksi ehdottaa, tosin yleensä ennen HA-äänestystä suositellaan käytäväksi läpi vertaisarviointi. --Roopeank (keskustelu) 13. tammikuuta 2018 kello 14.12 (EET)
En vielä lukenut artikkelia, sillä tuon arvioimiseen menee useampi päivä. Mutta näin päällisinpuolin katsottuna: johdanto on jo aivan turhan pitkä ja vuosilukulinkit pois. --PtG (keskustelu) 14. tammikuuta 2018 kello 09.00 (EET)
Vertaisarviointi ei toimi niin hyvin kuin se saisi toimia, mutta silti kannattaisin viemistä sinne ja eteenpäin ainakin hyväksi. Tämä vaikuttaa vähän liian laajalta lupaavien joukkoon, vastaa pituudeltaan pitempää suositeltua. Tässä käydään läpi ne aiheet ja knopit, jotka tiedän Intian historiasta, joten ainakin minusta artikkeli vaikuttaa pikaisen lukemisen jälkeen suht pätevältä. Sitä en tiedä onko johdannon pituus tässä tapauksessa niin huono juttu, kun toisaalta aihe on niin laaja ja artikkeli pitkä, ja kun johdannossa pääkohdat pitäisi käydä lyhyesti läpi - voikohan tuon lopulta esittää lyhyemmästi niin, että johdannon lukijalle jää jonkinlainen yleiskäsitys Intian historiasta? Intian liiketoiminnan nousu alkoi vuosituhannen lopulla, sen voisi vielä mainita johdannossa, sillä I. Gandhin salamurhasta on jo jonkin aikaa, eikä Intian historia päättynyt siihen. --Ukas (keskustelu) 15. tammikuuta 2018 kello 04.40 (EET)

Arkistoin ja laitetaan vertaisarviointiin --Jylöstalo (keskustelu) 15. tammikuuta 2018 kello 21.11 (EET)