Keskustelu:Helsingin Jalkapalloklubi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minusta tuo Suuret ottelut-osio on tällaisenaan melkoisen turha. Sisältää subjektiivisia mielipiteitä ja heijastelee asiaa lähinnä vain kuluvan kauden kannalta. --BrDead 2. heinäkuuta 2007 kello 15.20 (UTC)

Niin on, ylipäätään suurilla otteluilla voisi olettaa löytyvän pienen valikoiman seuran historian tärkeimmistä hetkistä, kuten HJK:n tapauksessa olennaisimmat CL-pelit. -Les 2. heinäkuuta 2007 kello 16.19 (UTC)
Myöhässä kommentoin, mutta olen myös Lesin kannalla. Otsikon alle voisi lisätä mieluummin Mestarien liigan ja UEFA Cupin ottelut, joita HJK on pelannut. --AtteL 5. syyskuuta 2007 kello 14.19 (UTC)

UEFA Ranking[muokkaa wikitekstiä]

Jos kerran taulukko ei koske varsinaisesti itse seuraa lainkaan, pitäisi se mielestäni siirtää artikkeliin Veikkausliiga, ja jättää tänne johonkin väliin vain maininta asiasta ilman omaa otsikkoa. -Les 3. elokuuta 2007 kello 22.03 (UTC)

Mitäs olette mieltä tuosta kokoonpanoehdotelmasta? Mielestäni turha, nämä osoittautuvat käytännössä aina kauden kuluessa hyvinkin viittellisiksi. Veikkaaja ja IS Futis voisivat keskittyä näiden julkaisuu, eivät mielestäni Wikipediamateriaalia. -Wn2 13. helmikuuta 2008 kello 11.39 (UTC)

Samaa mieltä. Perustuu spekulaatioon, ei faktaan. Mestareitten liigan ja Hall of Famen kokoonpanografiikka on o.k., mutta alkamattomaan kauteen 2008 se ei sovi. --Lax 18. helmikuuta 2008 kello 15.31 (UTC)

Merkittävät pelaajat[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävät pelaajat/ulkomaalaiset: Tähän osioon näkisin kyllä mielelläni lisättävän Alan Woolerin, joka oli kuitenkin melkoinen "tähti" 1970-luvun puolivälin tuntumassa. Tuohon aikaanhan ulkomaalaisia ei hirveästi SM-sarjassa nähty, joten Alan oli kohtuullinen ihmeotus Klubin riveissä. Muistini mukaan taisi esiintyä ainakin parina kesäkautena HJK:n riveissä. Näin jälkikäteen ajatellen pakin taidot eivät välttämättä niin kummoisia olleet, mutta tiettyä kulttistatusta hänellä kuitenkin oli kannattajien keskuudessa. Ja miehen faneille perinteisesti tarjoama jäähyväinen eli päätemppu on kyllä jäänyt hyvin mieleen. Kommentin jätti Batigo (keskustelu – muokkaukset)

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]