Keskustelu:Appenzellinpaimenkoira

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Suomessa, se on suosituin kaikista lyhytkarvaisista sveitsinpaimenkoiraroduista", eikö väite (joka lähteen mukaan on tosin totta) ole turhan yksityiskohtainen koska sveitsinpaimenkoiria on näköjään neljä, ja niistä ainakin berninpaimenkoira on pitkäkarvainen... Tuntuu samalta jos lisäisin ja lähteistäisin väittämän "PHP on Etelä-Suomen suosituin P:llä alkava, Apache-ympäristössä toimiva kolmikirjaiminen skriptauskieli"... --Agony (403) 31. maaliskuuta 2007 kello 13.31 (UTC)

Berninpaimenkoira on ainoa pitkäkarvainen sveitsinpaimenkoira, mutta noin mitättömän asian ilmoittaminen noin mahtipontisesti on kyllä vähän naurettavaa. Tuo tarkoittaa vain, että appenzellinpaimenkoira on neljästä sveitsinpaimenkoirarodusta Suomessa toiseksi suosituin. – Kuohatti 5. toukokuuta 2007 kello 18.56 (UTC)

Onko liian suoraa kopiota?[muokkaa wikitekstiä]

Lueskelin tässä suomenkielistä rotumääritelmää, ja mietin onko nykyinen teksti paikoittain liian suoraa kopiota rotumääritelmästä? Muutamia sanajärjestyksiä on kyllä vaihdettu, mutta minusta edelleen hyvin pitkään samanlaiset kuvaukset kuin täällä:

Pitäisikö ottaa työn alle artikkelin "uudelleenkirjoittaminen", vai riittävätkö nämä nyt tässä artikkelissa paikka paikoin muunnellut sanajärjestykset? --Canarian (keskustelu) 24. elokuuta 2020 kello 17.47 (EEST)[vastaa]