Kavika

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kavika Oy on vuonna 1945 perustettu metallialan yritys. Konsernin päätoimipaikka sijaitsee Järvenpäässä. Yrityksen tuotteita ovat ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistetut sairaala- ja puhdastilakalusteet, ammattikeittiö- ja myymäläkalusteet sekä merenkulkualusten mittatilauskalusteet keittiöihin ja catering-tiloihin. Yritys valmistaa myös LV-tuotteita, lattiakaivoja ja altaita.

Tuotteiden valmistusaine on ruostumaton tai haponkestävä teräs. Se soveltuu käytettäväksi kohteissa, jossa edellytetään korkeaa hygieniatasoa ja jotka on suunniteltu elinkaarimallia silmällä pitäen. Kalusteet ovat käyttöikänsä päätyttyä materiaaliltaan kierrätettävissä. Valmistuksessa yli jäävä materiaali kierrätetään ja käytetään uudelleen.

Kavika Oy:n valmistamia teräskalusteita on asennettu merenkulkualuksiin, risteilijöihin, autolauttoihin, sotalaivoihin ja jäänmurtajiin. Sairaalakalusteita yritys on valmistanut muun muassa suomalaisiin yliopistosairaaloihin, keskussairaaloihin sekä yksityissairaaloihin.

Yrityksen kotisivun osoite on www.kavika.fi