Jerusalem Slim

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jerusalem Slim oli suomalais-amerikkalainen yhtye, joka oli aktiivisena vuosina 1991-92. Yhtye kuitenkin lopetti toimintansa, kun kitaristi Steve Stevens ja laulaja Michael Monroe ajautuivat rankkoihin musiikillisiin ristiriitoihin. Yhtye ehti ennen hajoamistaan julkaista yhden albumin nimeltä Jerusalem Slim. Michael Wagenerin tuottama albumi julkaistiin vain Japanissa, ja niin Monroe, Yaffa kun Stevenskin ovat haukkuneet sitä. Myöhemmin on julkaistu myös demoja muun muassa kappaleista Gotta Get A Hold, Final Word, Downwardly Mobile, Lights Out, Delirious ja Teenage Nervous Breakdown. Ne kuulostavat huomattavasti enemmän klassiselta rockilta kuin varsinainen albumi, ja Monroe onkin sanonut, että Stevensin demojen aikaisella soittotyylillä olisi saanut aikaan hänen mielestään erittäin hyvänkin levyn.

Yhtyeen hajottua jo ennen levyn julkaisua Monroe ja Yaffa soittivat muun muassa Little Stevenin ja Jay Heningin kanssa New Yorkin klubeissa soittaen enimmäkseen punk-covereita. Tästä yhtyeestä muodostui myöhemmin Demolition 23.

Yhtyeen rumpaliksi piti alun perin tulla Thommy Price, mutta Stevensin toiveesta hänen tilalleen vaihdettiin Greg Ellis.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jerusalem Slim (albumi)

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.