Jennifer Haben

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jennifer Haben esiintymässä RockHarz Open Air 2017 -tapahtumassa Saksassa

Jennifer Haben (s. 16. heinäkuuta 1995, St. Wendel, Saksa) on saksalaisen Beyond the Black -yhtyeen solisti. Haben on osallistunut paljon yhtyeen kappaleiden kirjoittamiseen ja on myös sen ainoa alkuperäisjäsen. Yhtyeensä kanssa Haben on päässyt esiintymään monien tunnettujen yhtyeiden, kuten Within Temptationin ja Scorpionsin keikoilla ja kiertueilla. Haben on tehnyt yhtyeen ulkopuolella omia projekteja, ja on ollut mukana suositussa saksalaisessa televisio-ohjelmassa "Sing meinen Song" vuonna 2019.[1]

Haben aloitti musiikin harrastamisen jo kuusivuotiaana, jolloin hän alkoi soittaa pianoa. Laulamisenkin hän aloitti verrattain nuorena. Hän osaa pianon lisäksi soittaa saksofonia ja kitaraa.

Haben voitti vuonna 2007, saksalaisen laulukilpailun, jolloin hän oli vasta 11-vuotias. Saman vuoden aikana hän pääsi keikkailemaan ohjelman järjestämällä kiertueella. Tämän jälkeen hän voitti veljensä perustamansa bändin kanssa kilpailuja ja pääsi laulamaan Disney Channel -kanavan trailerille kappaleen "Mehr Sommer für alle".

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Beyond the Black[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.