Jari Latvanen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jari Latvanen
Henkilötiedot
Syntynyt1964 (ikä 59–60)

Jari Esko Latvanen (s. 1964[1]) on suomalainen yritysjohtaja, joka toimi Stockmannin toimitusjohtajana vuosina 2019–2023[2][3]. Latvanen on toiminut HKScanin toimitusjohtajana, kunnes sai potkut marraskuussa 2018.[4]

Jari Latvanen (MBA) on kansainvälinen toimitus- ja muutosjohtaja sekä hallitusammattilainen, jolla on pitkä kokemus eri toimialoilta, kuten elintarvikealalta, metsä- ja pakkausteollisuudesta sekä vähittäiskaupasta ja muodista. Vuosien varrella Jari on työskennellyt usein yritysten kanssa, jotka ovat olleet keskellä toimintaympäristöstä kumpuavia muutosprosesseja. Monissa tapauksissa näihin tilanteisiin on sisältynyt yritys- ja rahoitusjärjestelyjä sekä strategisia uudelleen arviointeja.

Hänen erityisosaamista ovat brandi johtaminen, strategiset muutosohjelmat sekä hallitusten, johtajien ja johtoryhmien sparraaminen muuttuvissa olosuhteissa. Jari on asunut 15 vuotta ulkomailla ja hän puhuu viittä eri kieltä, minkä vuoksi hänellä on erinomaiset verkostot Euroopassa, Aasiassa ja erityisesti Kiinassa.

.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]