Ikaalisten lukio

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Valkoinen uusi koulurakennus, rakennuksen vasemmassa laidassa harmaa, tornimainen rakennelma, jossa logo Sasky ja teksti IDEA-kampus.
SASKY koulutuskuntayhtymän IDEA-kampuksen uudisrakennus Ikaalisissa. Samassa rakennuksessa toimivat Ikaalisten lukio, Ikaalisten kauppaoppilaitos sekä osa Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen aloista.

Ikaalisten lukio on päivälukio, jossa voi suorittaa lukion päättötodistuksen ja ylioppilastutkinnon. Yleissivistävät opinnot valmistavat sinua jatko-opintoihin korkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa. Ikaalisten lukio liittyi SASKY koulutuskuntayhtymään (Sasky) vuoden 2020 alussa. Lukio toimii Ikaalisissa IDEA-kampuksella vuonna 2020 valmistuneessa rakennuksessa. Samalla kampuksella toimii myös Saskyn kaksi muuta oppilaitosta, Ikaalisten kauppaoppilaitos ja Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos.

Ikaalisten lukion opiskelijat pääsevät mukaan toteuttamaan nuorisomusikaalia, joka on Ikaalisissa toteutettu kahden vuoden välein. Lukion urheiluakatemiatoiminta mahdollistaa lukio-opiskelun ja tavoitteellisen urheilun yhdistämisen.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]