Hyper Crush

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hyper Crush
(2006– )
Tiedot
Kotipaikka: Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Laulukieli: englanti
Sivusto: http://www.myspace.com/hypercrush
Jäsenet
,
Holly Valentine laulu
Donnie Fontaine laulu
Preston Meronie DJ, keytar
Levy-yhtiöt
Universal Motown  

Hyper Crush on yhtye Los Angelesista, Kaliforniasta. Se koostuu kahdesta vokalistista, Holly Valentinesta ja Donnie Fontainesta ja DJ ja keytaristista, Preston Meroniesta.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alkuvaiheet (2006–2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alussa Hyper Crushissa oli vain Donnie ja Preston. Yhtyeen nimi oli aluksi Bel-Airs, mutta kun heidän tyyli vaihtui, niin samalla muuttui yhtyeen nimi. He etsivät naisvokalistia Donnyn pariksi. Donny ja Preston kysyivät heidän pitkäaikaisystävää Hollya, joka otti paikan.

Ryhmä sai ensimmäiseksi kuuluisuutta heidän MySpace sivuillaan. He aloittivat soittamaan Los Angelesissa ja Kalifornian läheisyydessä. 2007 loppupuolella he julkaisivat debyyttinsä Mixtape Volume 1 joka koostui 31 biisistä Hyper Crushilta. Sen ohella he julkaisivat myös omatekemiä musiikkivideoita The Deloreonille, joka on poistettu Hyper Crushin youtubesta, eikä Slow Motion tai Mixtape Volume 1 voi ostaa tai ladata.

Hyper Crushin musiikki liittyy paljon vuosikymmeniin 1950 ja 1980, niin kuin heidän ulkoasu. He viittaavat musiikillaan Nintendoon, Technicoloriin, Hyper Coloriin ja Genesikseen. He jopa käyttivät ääniä Nintendon Duck Huntista The Arcaden alussa ja musiikkia The Legend of Zeldasta sen lopussa.

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivämäärä Nimi Levy-yhtiö
Elokuu 31, 2007 Mixtape Volume 1 Itsejulkaistu
Toukokuu 1, 2008 The Arcade Itsejulkaistu
Kesäkuu 26, 2009 Mixtape Volume 2 Itsejulkaistu
Tulossa, 2009 Bella Vista Rocks The Arcade
(työnimi)
Universal Motown