Haley Ramm

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Haley Ramm
Syntymäaika 26. maaliskuuta 1992 (ikä 26)
Syntymäpaikka Yhdysvallat Collin County, Texas
Aktiivisena 2002–
Oikea nimi Haley Michelle Ramm
Merkittävät roolit Gwen
(Ben 10: Race Against Time)
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb
Ehdokkuudet

Haley Michelle Ramm (s. 26. maaliskuuta 1992 Collin County, Texas) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän näytteli muun muassa nuorta Jean Greyta elokuvassa X-Men – viimeinen kohtaaminen ja Gwenia elokuvassa Ben 10: Race Against Time.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ramm kiinnostui tanssimisesta jo 3-vuotiaana ja oltuaan 7-vuotias hän teki omat koreografiansa freestyle tansseihinsa koulunsa kyky esityksissä. Pidettyään esiintymisestä Ramm ryhtyi opiskelemaan näyttelemistä, jonka aikana opettajat suosittelivat hänen vanhemmilleen agentin etsimistä. Tämän Ramm myös sai nopeasti ja 7-vuotiaana hän koe-esiintyi televisiomainoksiin ja elokuviin Texasissa. Texasin pienen elokuva markkinan vuoksi Ramm muutti äitinsä kanssa Los Angelesiin 11-vuotiaana.

Esiinnyttyään Dell Computersin ja Hasbron mainoksissa, Ramm teki ensi esiintymisensä elokuvassa Ranskalainen korvapuusti, jonka jälkeen hänet nähtiin televisiosarjassa CSI vuonna 2004, sekä elokuvassa Seventy-8. Tämän myötä Ramm on tehnyt vierasesiintymisiä televisiosarjoissa, kuten Saman katon alla, CSI: Miami ja Teho-osasto ja esiintyi pienessä roolissa ensimmäisessä suurelokuvassaan X-Men: Viimeinen kohtaaminen. Seuraavana vuonna hän oli pääosassa elokuvassa Ben 10: Race Against Time, josta Ramm huomioitiin Young Artist -ehdokkuudella.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.