Haley Ramm

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Haley Ramm
Syntymäaika 26. maaliskuuta 1992 (ikä 26)
Syntymäpaikka Yhdysvallat Collin County, Texas
Aktiivisena 2002–
Oikea nimi Haley Michelle Ramm
Merkittävät roolit Gwen
(Ben 10: Race Against Time)
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb
Ehdokkuudet

Haley Michelle Ramm (s. 26. maaliskuuta 1992 Collin County, Texas) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän näytteli muun muassa nuorta Jean Greyta elokuvassa X-Men – viimeinen kohtaaminen ja Gwenia elokuvassa Ben 10: Race Against Time.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ramm kiinnostui tanssimisesta jo 3-vuotiaana ja oltuaan 7-vuotias hän teki omat koreografiansa freestyle tansseihinsa koulunsa kyky esityksissä. Pidettyään esiintymisestä Ramm ryhtyi opiskelemaan näyttelemistä, jonka aikana opettajat suosittelivat hänen vanhemmilleen agentin etsimistä. Tämän Ramm myös sai nopeasti ja 7-vuotiaana hän koe-esiintyi televisiomainoksiin ja elokuviin Texasissa. Texasin pienen elokuva markkinan vuoksi Ramm muutti äitinsä kanssa Los Angelesiin 11-vuotiaana.

Esiinnyttyään Dell Computersin ja Hasbron mainoksissa, Ramm teki ensi esiintymisensä elokuvassa Ranskalainen korvapuusti, jonka jälkeen hänet nähtiin televisiosarjassa CSI vuonna 2004, sekä elokuvassa Seventy-8. Tämän myötä Ramm on tehnyt vierasesiintymisiä televisiosarjoissa, kuten Saman katon alla, CSI: Miami ja Teho-osasto ja esiintyi pienessä roolissa ensimmäisessä suurelokuvassaan X-Men: Viimeinen kohtaaminen. Seuraavana vuonna hän oli pääosassa elokuvassa Ben 10: Race Against Time, josta Ramm huomioitiin Young Artist -ehdokkuudella.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.