Gorrath

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gorrath
Gorrath.JPG
Luoja(t) Jody Schaeffer
George Krstic
Näyttelijä(t) Clancy Brown
Ensiesiintyminen Test Drive (toukokuu 2004)
Kustantaja Cartoon Network
Henkilötiedot
Status Glorftien johtaja
Luonteenpiirteet Strategian mestari
Suhteet
Tutut Glorft Commander

Gorrath on kuvitteellinen pahishahmo Megas XLR -animaatiossa, jossa se teki ensi esiintymisensä jaksossa Test Drive vuonna 2004. Hahmon äänenä toimi Clancy Brown. Gorrath on Glorftien ilkeä ja armoton johtaja, jolla on vain yksi tavoite: Hävittää ihmiset lopullisesti pois maapallolta.

Hahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sotamestarina tunnettu Gorrath ei tunne sympatiaa, eikä anna armoa vihollisilleen. Kivan tavoin Gorrath lähti Megasin perään menneisyyteen ja toi mukanaan sotajoukkonsa. Pian hän sai kuitenkin huomata Megasin jo joutuneen toisen henkilön käsiin, josta tuli samalla Gorrathin uusin vihollinen ja pahin vastus. Coop osoittautui mahdottomaksi tuhota. Coop ei anna toteuttaa hänen suunnitelmaansa tuhota ihmiskunta. Gorrath on kokeillut lähestulkoon kaikkia mahdollisia keinoja voittaa Coop ja hänen robottinsa, joka on alun perin Glorftien kehittämä prototyyppi mechasta. Gorrath kehitti jopa samanlaisen, mutta parannetun version Coopin robotista, mutta ei silti kyennyt päihittämään häntä.

Gorrath on erittäin suoraviivainen strategisti ja käyttää mielellään musertavaa voimaansa ja tuhoavia aseita. Hän inhoaa todella paljon epäonnistumista, jonka myötä hän aina syyttää alaisiaan, varsinkin glorfien komentajaa. Huumorintaju ei myöskään kuulu Gorrathin sanavarastoon ja onkin monesti hämillään Coopin solvauksista. Toisin kuin komentajansa, Gorrath ei missään vaiheessa ole rento tehtävien aikana ja valittaakin alaiselleen haluavansa tuloksia eikä tilanne katsauksia projekteista. Hänellä ei ole myöskään tunnetusti mitään itsehillintää ja raivoaa lähes jatkuvasti kuullessaan epäonnistuvansa asiassa kuin asiassa.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.