Glenn Quagmire

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Glenn Quagmire
Glenn Quagmire.png
Ääninäyttelijä Seth MacFarlane
Ensiesiintyminen "Death Has a Shadow"
Henkilötiedot
Sukupuoli mies
Ikä 61
Hiukset mustat
Ammatti lentäjä
Perhe sisko, veli, tytär, isä, äiti

Glenn Quagmire, usein tunnettu vain nimellä Quagmire, on kuvitteellinen hahmo animaatiosarjassa Family Guy. Hän on Griffinin perheen naapuri ja ystävä. Hahmon äänenä on sarjan luoja Seth MacFarlane.

Quagmire on väitetysti 61-vuotias (joka ei ilmeisesti pidä paikkaansa alkoholin ikärajan noustua Quahogissa viiteenkymmeneen ikävuoteen) lentäjä, sekä Peterin naapuri ja paras ystävä. Quagmirellä on mustat hiukset, pitkä nenä, neliskulmainen leuka sekä jatkuvasti suora hammasrivistö esillä, joka johtuu tämän hammaslääkäristä jonne hän myös passitti Brianin tämän menetettyä hampaansa. Hän pukeutuu havaiji-paitaan ja farkkuihin. Quagmirellä on sukupuoltaan vaihtanut isä Ida, lapsi Anna Lee, sisko Brenda sekä veli Gary. Quagmire on rikastunut ammatissaan sekä viettää rietasta poikamieselämää naisineen luksusasunnossaan. Eräiden sarjan vitsien mukaan jopa omistaa kaikki maailman sukupuolitaudit ja on ollut kaikissa mahdollisissa yhdyntäakteissa mukana. Vitsit hahmon ympärillä perustuvat hyvin pitkälti Quagmiren hyperseksuaalisuuteen. Quagmirellä on oma hokema, "Giggity Giggity Goo!".

Quagmire on lähes joka jaksossa jossa esiintyy ainakin kerran naisen seurassa, ja harrastaakin lähes kaiken vapaa-aikansa yhden illan juttuja. Hän on myös seurustellut vakavasti mm. vastaavanlaisien perversioiden omaavan naisen Sonjan kanssa. Eräästä irtosuhteestaan Quagmire sai tyttölapsen, Anna Leen, jonka antoi lopulta adoptioon. Quagmire viettää aikaa myös ystäviensä Peterin, Joen ja Clevelandin kanssa läheisessä pubissa, juoden olutta. Quagmire on todennut Peterin olevan tämän paras ystävänsä, vaikka heillä on ollut erimielisyytensä. Quagmire ottaa usein myös porukassa "johtajan" roolin, Peterin ollessa pois.

Vaikka Quagmire vaikuttaa päällepäin varsin leppoisalta, ei kellekään jää selväksi mikäli tämä raivostuu. Quagmire on mm. tappanut siskonsa väkivaltaisen poikaystävän ajamalla tämän päälle. Hän myös vihaa sydämensä kyllyydestä Briania, useistakin syistä.

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.