Francie Calfo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Francie Calfo
Luoja(t) J. J. Abrams
Näyttelijä(t) Merrin Dungey
Ensi-
esiintyminen
Jaksossa 1.01 "Truth Be Told"
Viimeinen
esiintyminen
Jaksossa 5.17 "All the Time in the World"
Henkilötiedot
Koko nimi Francine D. Calfo
Ammatti ravintoloitsija
Sukupuoli nainen
Suhteet
Tutut Sydney Bristow
Will Tippin

Francine ”Francie” D. Calfo on kuvitteellinen hahmo yhdysvaltalaisessa televisiosarjassa Alias. Häntä esittää näyttelijä Merrin Dungey.

Hahmon tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Francine ”Francie” D. Calfo syntyi 3. tammikuuta 1975 Sacramentossa, Kaliforniassa. Hän tapasi parhaat ystävänsä Sydney Bristow'n ja Will Tippinin yliopistossa. Hän seurustelee Charlie Bernardin kanssa. Hän ilahtuu kuullessaan Sydneyn mentyä kihloihin poikaystävänsä Dannyn kanssa, mutta on tämän tukena Dannyn murhan jälkeen, ja he muuttavat samaan asuntoon. Myöhemmin Charlie kosii Francieta ja pari alkaa suunnitella häitään. Sydney saa kuitenkin tietää Charlien suhteesta, minkä seurauksena Francie jättää Charlien. Myöhemmin Francie alkaa suunnitella oman ravintolan perustamista. Ravintola avataan ja siitä tulee menestyksekäs. Myöhemmin hän ja Will ihastuvat toisiinsa ja he suutelevat.

Francien ja Willin juttu ei kerkeä pitkälle, sillä Francien geneettisesti luotu kaksoisolento, Allison Doren, ampuu Francien ja ottaa hänen paikkansa. Hän vakoilee Sydneyn ja Willin kautta CIA:ta ja suorittaa muita Arvin Sloanen toimeksiantoja, kuten murhaa Marcus Dixonin vaimon. Toisen kauden lopulla Will saa tietää totuuden ja Allison yrittää murhata hänet. Sydney ja Allison taistelevat ja Sydney ampuu Allisonia, joka jää kuitenkin eloon. Allison palaa kuvioihin kolmannella kaudella ja kamppailee jälleen Sydneyn kanssa. Lopulta Will riistää hänen henkensä kostoksi Francien kuolemasta.

Francie nähdään takaumassa sarjan päätösjaksossa, jolloin käy ilmi, että Sydney tapasi Dannyn ensimmäistä kertaa Francien kautta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]