Euroopan unionin infrastruktuuri- ja logistiikkatoimisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Euroopan unionin infrastruktuuri- ja logistiikkatoimisto
Rooli Komission palveluyksikkö
Virkakunta
Pääjohtaja Bryssel: Marie-Pierre Darchy
Luxemburg: Marc Becquet
Hallinto
Sijainti

Euroopan komissio
1049 Bryssel
Belgia
L-2920 Luxemburg

Luxemburg
Verkkosivusto
Palveluyksikön sivut

Euroopan unionin infrastruktuuri- ja logistiikkatoimisto on Euroopan komission palveluyksikkö, joka vastaa henkilöstön toimistotiloista ja sosiaalipalveluista (kuten henkilöstöravintoloista ja lasten päivähoidosta) sekä logistiikkapalvelusita.

Infrastruktuuri- ja logistiikkatoimisto toimii sekä Brysselissä (OIB) sekä Luxemburgissa (OIL). Brysselin toimisto vastaa myös Ispran tutkimuskeksuksen sosiaalipalveluista. Luxemburgin toimisto vastaa toimitilojen hallinnoinnista ja ylläpidosta sekä työterveyttä ja -turvallisuutta koskevien sääntöjen noudattamisesta.

Toimiston vastuualueeseen kuuluu rakennusten ja huonekalujen hankinta, vuokraus ja hoito, henkilöstön muutot ja toimistotilojen käyttö, henkilöstöravintolat ja -kahvilat, kaupat ja virkistys- ja likkuntakeskukset, sosiaalipalvelut kuten tarhat, päiväkodit ja koululaisten iltapäivähoito, postin vastaanotto ja jakelu, asiakirjojen sisäinen jakelun ja EU:n historialliset arkistot, toimistotarvikkeet, tulostus ja painatus sekä komission henkilöstön terveys ja turvallisuus.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Euroopan komissio: Euroopan unionin historiallinen arkisto ec.europa.eu. Viitattu 12.10.2019. fi