Eric W. Schwartz

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Eric W. Schwartz
Eric W. Schwartz Anthrocon 2009.jpg
Henkilötiedot
Ammatti freelance-sarjakuvapiirtäjä, graafikko, kuvittaja ja animaattori.
Aiheesta muualla
Kotisivu

Eric W. Schwartz on amerikkalainen freelance-sarjakuvapiirtäjä ja animaattori, joka on luonut furry-verkkosarjakuvan Sabrina Online ja Amy the Squirrelin, Amigan epävirallisen maskotin. Hän on myös työskennellyt yhdessä Malcolm Earlen (Max Black Rabbitin) kanssa, joka loi hahmon Zig Zag.

Henkilöstä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eric W. Schwartz on tunnettu luomistaan kuvituksista ja animaatioistaan, esimerkkinä Aerotoon. Hänen animaationsa ovat malliesimerkki Amiga-tietokoneiden käyttömahdollisuuksista.kenen mukaan? Hän on myös yksi tunnetuimmista Amigan kannattajista.lähde? Hän kävi Columbus College of Art and Design -yliopistoa Columbuksessa Ohiossa. Hänen oppiaineensa oli kuvitus.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Schwartz aloitti piirtämällä uusia ja kopioimalla vanhoja kuvia tunnetuista hahmoista, kuten Karvisesta sekä Disneyn Mikki Hiirestä ja Warner Brothersin Tiny Toonsista. Myöhemmin hän alkoi kehittämään omia hahmojaan. Hänen omista hahmoistaan Amy the Squirrel on tunnetuin Amiga-ihmisten keskuudessa. Amyn monet kuitenkin sekoittivat muihin hänen naishahmoistaan, kuten Clarisse Cattiin Flip the Frogeista. Sitten hän keksi ihan toisenlaisen hahmon, Sabrinan. Vaikka Sabrina kasvattaa suosiotaan, niin edelleen tunnetuin ja suosituin on Amy.lähde? Nykyään hän on piirtänyt juuri Sabrina Onlinea.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]