Eddie Cibrian

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Eddie Cibrian vuonna 2009.

Eddie Bryant Cibrian (s. 18. kesäkuuta 1973 Burbank, Kalifornia) on yhdysvaltalainen näyttelijä, jolla on kuubalaiset sukujuuret.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cibrian tunnetaan parhaiten roolitöistään televisiosarjoissa. Hän näytteli pahaa Matt Clarkia saippuasarjassa Tunteita ja tuoksuja, jonka jälkeen hän näytteli toisessa saippuasarjassa Sunset Beach Cole Deschanelia. Sunset Beachin jälkeen hän siirtyi televisiosarjaan Hädän hetkellä, jossa hän näytteli palomies Jimmy Dohertyä. Hän jätti Hädän hetkellä -sarjan vuonna 2004, minkä jälkeen hän on näytellyt muun muassa televisiosarjoissa Kadotettu ja Uhan alla.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eddie on hyvä ystävä Tunteita ja tuoksuja -vastanäyttelijänsä Joshua Morrowin kanssa, jonka kanssa hänellä on yhteinen yhtye. Hän meni naimisiin Brandi Glanvillenin kanssa vuonna 2001. Pariskunnan ensimmäinen lapsi syntyi 2003, toinen lapsi 2007. Cibrian nimettiin People Magazinessa sadan kauneimman ihmisen joukkoon vuonna 2006, ja samana vuonna hänet äänestettiin kaikkien aikojen toiseksi komeimmaksi ”saippuaurokseksi”[1] Vuonna 2010 Eddie ja Brandi erosivat, koska Cibrian jäi kiinni pettämisestä LeAnn Rimesin kanssa. Vuonna 2011 hän meni naimisiin Rimesin kanssa[2].

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. [1]
  2. Laudadio, Marisa: LeAnn Rimes and Eddie Cibrian Are Married! people.com. 22.4.2011. Time Inc. Viitattu 26.4.2011. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]