Dylan Pereira

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dylan Pereira vuonna 2022.

Dylan Pereira (s. 10. kesäkuuta 1997 Luxemburg) on luxemburgilainen autourheilija. Hän on kilpaillut vuodesta 2015 lähtien Porsche Supercup -sarjassa.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pereira aloitti uransa vuonna 2014 Central European Volkswagen Golf Cup -sarjassa. Hän sijoittui sarjan toiseksi vuonna 2015.

Vuonna 2016 Pereira ajoi Porsche Supercup ja Saksan Porsche Carrera Cup -sarjoissa. Vuonna 2017 Pereira jatkoi Porsche Supercup -sarjassa ja saavutti kolme palkintosijoitusta sijoittuen sarjan kahdeksanneksi. Vuonna 2018 Pereira sijoittui sarjan seitsemänneksi ja Saksan Porsche Carrera Cupissa neljänneksi. Vuonna 2019 Pereira saavutti Porsche Supercupissa ensimmäisen voittonsa ottaen kaksi voittoa ja sen lisäksi yhden paalupaikan sijoittuen sarjassa yhdeksänneksi. Vuonna 2020 Pereira sijoittui Porsche Supercupissa ja Saksan Porsche Carrera Cupissa toiseksi. Vuonna 2021 Pereira jatkoi Porsche Supercupissa saavuttaen yhden voiton ja kaksi palkintosijaa ollen sarjan seitsemäs. Vuonna 2022 Pereira voitti Porsche Supercup -sarjan mestaruuden saavuttaen kolme voittoa, kolme paalua ja neljä palkintosijoitusta.

Tämän lisäksi Pereira on ajanut urallaan Porsche Sprint Challenge Middle East ja Ranskan Porsche Carrera Cup -sarjoja. Pereira on ajanut myös urallaan ADAC GT Masters ja FIA World Endurance Championship -sarjoissa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.